İnanılmaz istikrarlı gidiyorum.
17-18-17 puan :)
Printable View
İnanılmaz istikrarlı gidiyorum.
17-18-17 puan :)
Ne yapıyorum yahu ben :n:
Çoğunluğun 0 çektiği haftada 17 puan iyi geldi 17. Sıradayız :D
3te 2 gidiyoruz bu hafta inşallah devamı da gelir :)
Düzeltme 4te3müşüm :)
4'de 3 ile başladık bu hafta henüz F.Bahçe maçında yanıldık sadece.
Trabzon maçına nedense berabere biter demişim.Ah keriz kafam.4 te 3 ile gidiyorum.Tahminim 9 da 6 yaparım.
Şu ana kadar 4'te 2. Manisa ve Kayseri maçlarından yattık.
5'te 1'im Sivasta alır artık maçı :n: pff
Şu an 5 te 3 üm.Sivas maçını bilmiş olmak güzel sanırım çok az kişi bildi.Ordu galibiyeti olursa tadından yenmez.6 da 4 olur.
6'da 2 olduk Samsun Ordu 0 bitti.
8'de 6 yaptım bu hafta şimdiye kadar.Yarın da Es Es kazanırsa süper kapatmış olacağım. :)
8 de 4 oldu.Yarın taraftarın desteği falan bilmem ne iyi kötü yeneriz Es-Es'i 9 da 5 ile kapatırım bu haftayı.Ah be Samsun 1 tane atsan nolurdu?
Yine patladık yine patladık..
Ankaragücü maçı 0 bitmiş iyi bari 3 maç bilmişiz :n:
8'de 3. :) G.Saray-Eskişehir maçının da 3 ihtimalli olduğunu düşünürsek bu hafta da durumlar hiç iyi değil. :)
Bu hafta cok kotuyum yarin galatasaray kazanirda 9/3 yapariz ins :D
9 da 5 yaptım bu hafta.Ortalama bir puan gelir büyük ihtimalle :) Gelecek hafta daha iyi tahminler yaparım İnşallah :n:
9'da 3 :D Yapacak bişey yok.
9 da 5 en yüksek puanımı aldım bu hafta.Hızla yukarı çıkmam lazım 10.haftaya kadar.Sonra bir daha kapatamayız farkı :D.
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 4. Hafta Sonuçları
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
http://img215.imageshack.us/img215/9...talkdurumy.jpg
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
http://img23.imageshack.us/img23/2880/geneldurum.jpg
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
Çok güzel :) İlk 10 a girmişim.Her hafta yükselerek gidiyorum ama gelecek hafta düşerim büyük ihitimal.Aşırı derecede sürpriz oynadım 5. hafta :n:
İlk 2 hafta da tahminde bulunsaydım daha yukarılarda olabilirdim ama yavaş yavaş geliyorum :D
Bazı arkadaşlar,tüm maçlara ya da kendi takımlarının maçları hariç diğer maçların sonucuna hep aynı tahminde bulunuyorlar.(tüm maçlara 1 vermek gibi),oyunun amacı maç sonuçlarını doğru tahmin etmek.Kendi tahminlerinizi yapmayıp,her maça aynı tahmini yapmanız,ne tutarsa kardır mantığıyla hareket etmeniz oyunun amacına ters.Eğer bu yapılmaya devam ederse bununla ilgili kural ekleyebiliriz,bilginize.
17-18-17 puandan sonra 30 puanla inanılmaz bir patlama yapmışım :) Haftanın lideri olamasamda genel klasmanda liderliğe oturmuşum :)
Vöheyyyyyyyy İlk 30 a girmişiz.
16. sıraya yükselmişim. 23 güzel bir puan.
Vay arkadaş haftanın lideri olmuşum :) Gelecek haftalarda da böyle devam eder inşallah :)
9 da 0 çekmişim:)
Son 2 hafta nedense tutturamıyorum