600 bin euro yıllık artı bonuslarla oynuyormuş. Yeteneğine diyecek söz yokta beyni olsa şimdi çok farklı bir kariyeri olurdu.
Printable View
Eşleşmeler belli oldu:
AZ Alkmaar - Benfica
O.Lyon - Juventus
Basel - Valencia
Porto - Sevilla
(Kırmızıların turu geçeceğini düşünüyorum.)
AZ Alkmaar - Benfica
O.Lyon - Juventus
Basel - Valencia
Porto - Sevilla
bunlarda benim favori
Juventus , Benfica , Basel ve Porto tur atlayan takımlar olurlar diye düşünüyorum.
Benfica, Juventus, Basel ve Porto..
Asıl heyecanlı kapışmalar yarı finalde olacak gibi :)
Porto Napoliyi elediyse Sevillayı da eler diğer maçların galipleri de belli zaten :P
AZ Alkmaar - Benfica
O.Lyon - Juventus
Basel - Valencia
Porto - Sevilla
Yarı Final;
Sevilla - Valencia
Juventus - Benfica
Final;
Valencia - Juventus
Quaresma şu ayagının dışıyla açtıgı ortalara hastayım yine golü attırdı mangala ya :D
Eski Beşiktaş'lı Delgado 2 gol atmış Valencia'ya. :D
Ulam be Delgado :((
Juve de attı oh be. :D Kupon da geliyo hem de adamlar o Vucinic'in kaçırdığından sonra atmasa ayıp olurdu.
Delgado ve Q7'yi geri mi alsak ne? :)
Toplu Sonuçlar:
Basel: 3 - Valencia: 0
Alkmaar: 0 - Benfica: 1
Lyon: 0 - Juventus: 1
Porto: 1 - Sevilla: 0
Bence Basel,Juve ve Benfica çok büyük bi sürpriz olmazsa adlarını Yarı Final'e yazdırdılar. Son bilet için Sevilla ile Porto arasında çok büyük bi çekişme olacak. Porto deplasmanlarda boş geçmiyor Sevilla 3 gol atamazsa elenir gibi duruyor bence zaten benim Yarı Finalist tahminlerim Basel,Porto,Juventus ve Benfica'dan yanaydı. İlk maçlarda yanılmadım bakalım 2. maçlar da neler olacak.
Sevilla evinde cok guclu bir takim madridi rezil ettiler porto kolay gelir onlara...
Sevilla bana da yener gibi geliyo ama Porto muhakkak atar 3 gol şart.
http://i.imgur.com/glTmfZ8.png
Toplu sonuçları bir de böyle koyalım.
Basel gerçekten inanılmaz bir takım haline geldi. Geçen sezon yaptıkları üstüne bu sezon bu başarılı performans ne kadar istikrarlı bir ekip olduğunu gösteriyor.
Valencia karşısında 3-0 büyük avantaj hatta tur kapısından girdi diyebiliriz.
Basel son üç yıldır mütevazi kadrosuyla mükemmel bir futbol sergiliyor. Kadro maaliyeti bizim üç büyüklerin aşağısında olmasına rağmen oynadıkları futbol anlamında bizden çok üstünler.
Delgado ne adamdi be, bize attigi frikik golunde bile alkislamistim (tabi bir anlik oldu, diger Trabzonsporlular bana dogru donup bakinca durdum) .
niye gonderilmisti bu adam ?
Lyon'u da geçtik, sıradaki gelsin.
Kupa geliyor kupa yalele yalele
Benfica 2-0 AZ Alkmaar (agg. 3-0)
Juventus 2-1 Lyon (agg. 3-1)
Sevilla 4-1 Porto (agg. 4-2)
Valencia 3-0 Basel (agg. 3-3) Maç uzatmaya gitti
Juventus 2-1 Lyon(Toplamda 3-1)
Benfica 2-0 AZ(Toplamda 3-0)
Sevilla 4-1 Porto(Toplamda 4-2)
Valencia 3-0 Basel(Toplamda 3-3)
İspanyollar zoru başardılar özellikle Valencia. Bakalım uzatmalarda ne olacak ?
Koçum Q7 astı yine golünü; ama arkadaşları ayak uyduramayınca fark yemekten kurtulamadılar. Porto-Juventus finalini istiyordum; Benfica oynasın bari finali.
Valencia 5-0 !
İsviçre bir Neuchatel faciası daha yaşıyor.
Bu sezon Valencia efsane bir topçu kazandı. Alcacer yaptığı hat-trickle takımının Yarı Final'e çıkmasını sağladı çok yetenekli bir forvet gerçekten.
Oh be sempati duyulan bütün takımlar elendi