bu hangi tezahürat yaw:)Quote:
Originally Posted by ibob
ya ben yol yordam bilmiyorum...beni cevahirin ordan alabilecek var mı?Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
Printable View
bu hangi tezahürat yaw:)Quote:
ya ben yol yordam bilmiyorum...beni cevahirin ordan alabilecek var mı?Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
Bildiğim kadarıyla sana yol tarif ederim ancak yok yav beni Cevahir'den al sen en iyisi dersen gelebilirim.Quote:
Originally Posted by comandante
en iyisi maç çıkışı cevayir'e gideriz
Bugün ana baba günüdür orası. Beşiktaş'a iner boğaza karşı birer çay içeriz :)Quote:
beyler çok çok özür dilerim kusura bakmayın ben gelemiycem çünkü babaannemi hastane ye kaldırmış çok çok özür dilerim ben gelemiyince sercan da gelemiyo inşallah beni anlarsınız çok özür dilerim size iyi eğlenceler
:@ alman kale mi oynucaz ya...
hallederiz merak etme ;)Quote:
ya bissürü gelmek isteyen vardı üyelerden...bulunur dimi bi kaç kişi?
siyah takım 5 kişi mi kaldı şimdi? Eksik varsa şimdiden söyleyin de ona göre vaktimiz varken adam çağıralım.
5 kişi kaldık evet...
anladım. Çağırabilecekleriniz varsa çağırın. Ama yedek kalma ihtimali olabilir :)
tmm mutlaka buluruz. en azından adamlar gelse bile yedek ihtimali olur. seyirci / oyuncu olur.Quote:
tamam ben bi kişi getirmeye çalışcam...
getiriyorum birini.hem de bu siteye üye=)tanımazsınız merty...bi kişi daha bulabilirseniz süper olur.
yaa aksilikler ust uste geeeldiiiii gercekten coook ama coook özurdileriim
abimin pasaportunda sorun cikti gelme gunumuz uzadiii... sizlerede haber veremedim aslinda görkemin numarasini almistim fakat hic aklima gelmediii gercekten coook ama coooooook özurdilerim sakin sizi kandirdigimi ve sattigimi dusunmeyin cunku ben coook istiyodum bulusmayi tanismayi ve mac yapmayiii
Ups, önceden görseydim bu başlığı kesin gelirdim ben. Gerçi yaşlandık, sizin gibi gençlerin arasında eziliriz ama olsun, önemli olan yarışmak zaten :)
bir dahakine bekliyoruz.Quote:
Originally Posted by Gravity
tebrikler siyah takım kazanmışsınız
teşekkür ediyoruz cifaa :D
arkadaşlar hepinize teker teker teşekkürler bu arada tebrikler.güzel oldu hepimiz için......................
bidahakine bekliyoz artık............(halil)
siyah takım ben gelemedim çok üzüldüm sizi tebrik ederim