Değişeceğim :)
Abi Ferdinand'ı göndermem lazım devre arası transfer için 15 bin maaş çok fazla haftalık adam alamıyorum.
Printable View
Sonuçların neden kötü olduğunu anlaya biliyorum kafana çok takma en kral FMciler bile şu günlerde tepetaklak :)
bence istifa et :zuhaha
İnşAllah abi ilk yarı bir bitsin ondan sonra görüceğiz zaten takımda çok sakat vardı takviyelerle hedef ilk7
:)
Bırakmaya gerek var mı istifayı acizlik olarak düşünüyorum kovulmak daha iyi :)
14.Hafta
Sonunda ihtiyacımız olan galibiyeti Ciro ile aldık.
15.Hafta
Golleri çok yakın yedik sonrasında bir gol daha bulduk ama toparlanamadık Ciro'nun iyiye giden performansı sevindirdi.
16.Hafta
Kötü gidişat devam son hafta FB maçındanda deplasmanda büyük ihtimal yenileceğiz puan durumu bir dahaki güncellemede.
4.Tur
5.Tur
Kötü futbol ve veda Allah'tan yönetimin hedefi 5.Tur'du da bir şey olmadı ligdede hedef ortasıralar o yüzden rahatım ilk defa bir kariyerde sanırım kovulmayacağım :D
Başarılar takipteyim :D son mağlubiyet olmamış :D
Ligde kaçıncı sıradayız sanırım kovulmana ramak kaldı :)
3 sezon içinde avrupaya oynayacak bir takım yaratman lazım o da en fazla :)
Hocam o son mağlubiyet hiç olmamış yakışmamış Antalya'ya :( , tam toparlandık derken yine tepe taklak olmuşunuz
Skorlar bi böyle bi şöyle bi tam kıvama gelemedik :D
Kardeşim defans çok sorunlu daha defansif bi sistem oturtabilirsen daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum :)
Bakacağız çaresine reis :)
Kardeşim çok sorunlu değil aslında alternatif yok hiç.
17.Hafta
İstediğimizi zorda olsa aldığımız için mutluyuz.
Puan Durumu :
Yukarıyla puan farkı çok fazla 10. ile 6 puan ilk 10 a girmek hedefim bu devre 19 puan toplayabildim bir dahaki devre hedefim 30 puan.
ANTALYASPOR HAZIRLIKLARA BAŞLADI....
İlk devre 19 puan toplayıp ne üzgün ne mutlu olan Antalyaspor T.D D.Bayrak nezaretinde Bolu'da kamp çalışmalarına başladı.Oyun Kurucu mevkiisine Alex tarzı bir forvet arkası isteyen Bayrak istediği adamlara yeteri kadar maaş veremediği için üzgün olduğu görüldü bunun yanı sıra idmanlarda Musa Nizam ve Ciro'nun başarılı performansları dikket çekti.
Sende mi be brütüs ?
Şu sitede bir tane bile güçsüz olduğunu kabul etmeden oynayan yok mu yahu :icon_biggrin:
Fenerbahçe'nin şanssızlığı olmuş valla çok kısmetlisin :n:
istatistiklere bakıcna son maç sen istediğini almışsın gibi değil fener istediğini alamamış gibi duruyor :zuhaha
defans hattın çok kötü olmamasına rağmen verdiğin pozisyon çok fazla..bundan dolayı antrenmanlarda defansına sıkı önlemler al çalıştır..ve gerekirse yeniden kurgula..
Transferlerimiz :
Brian Sarmiento
Forvet arkası oyun kurucumuzu yönetimin verdiği ek bütçe ile sonunda bulduk gelecekte vaadediyor baya 50.000 €'ye aldık.
Yiğit Gökoğlan
GS Yedeklerde duruyordu bende kanata alternatif olarak kiraladım ve başka transfer yapmadım.
Tam istediğim gibi oynadık 2 gol attık ama olsun iyi yoldayız diyebilirim 2.devre 30 puan hedefimize ulaşacağız :)
Antalyaspor , Elazığspor maçı öncesi son idmanını yaptı...
Yorum yok mu ?
takviyeler iyi ama defans konusunda sıkıntın var..ondan dolayı umarım oraya da önlem almışsındır
Bundan sonra maçları tek tek SS'ler halinde atacağım.
18.Hafta
Tam istediğimiz gibi oynadık geriye düştük ama kalkmasını bildik rakibe çok pozisyon vermedik golü bir kafa topundan attılar 3-1 yenmemize rağmen 1 penaltıda kaçırdık ilk yarıya 3 puanla başlamak çok iyi oldu.
elazığ maçı güzel olmuş