Geç oldu ama başarılar transferler güzel hele simon zenke adamda tam futbolcu ismi var :D
Printable View
Geç oldu ama başarılar transferler güzel hele simon zenke adamda tam futbolcu ismi var :D
Laa ne ara o kadar ilerledin :) az yavaş hızına yetişilmiyor Zenke iyi transfer çift forvet mi oynuyor takım ayrıca Mazenka coşmuş resmen profili atar mısın ?
Zenke iyi transfer. Bruno ile iyi ikili olurlar.
Seneyede Zenke-Bruno ile mi oynamayı düşünüyorsun yoksa aklında farklı planlarda var mı? Gerçi biraz erken ama :)
Zenke'yi alarak iyi yapmissin, bu sezon ligde kalsak yeterlidir :)
Ahaha aynen saldırmaya devam.Çok seviyorum düşük bir takımla saldırmayı :zuhaha
Zenke'de iyi seçim olmuş.Faydasını göreceğimizi düşünüyorum :)
Zenke süratiyle bile katkı sağlar. Kenan olumlu bir hamle olmuş. Transferler iyi...
Benden hızlısı mezarda abi aynen coştu nazar değmesin birdahaki güncellemede profilini atacağım hayır takım tek forvet oynuyor.
Teşekkürler umarım :)
Hocam tek forvet oynatıyorum , Zenke Sağ Açık KO , Bruno Forvet YF oynuyor öyle gidecek çok olağanüstü bir şey olmassa taktik değişmemeyi düşünüyorum.
Sağol hocam :)
Bende hocam , teşekkürler :)
Teşekkürler :)
Zenke her türlü akar bu ligde. :) Zaven Bulut'ta çıkıyorsa al mutlaka. :)
Teşekkürler bugün oyuna girmedim akşam hiç şimdi oynadığım ssleri paylaşayım da Bulut'a yarın bakarım :)
18.Hafta
http://www.haberler.com/haber-resiml...-24_5392_o.jpg
http://i.hizliresim.com/xVXpoB.png
Çok istediğimiz 3 puanı rakibimiz karşısında alamadık Karabükspor ilk 10 için rakibimizdi yıldız oyuncusu Pedersen'in uzaktan attığı 2 golle 3 puanı aldılar.
19.Hafta
Sonuç yine hüsran çok iyi değildik ama maçın hakkı beraberlikti birde 86. dakikada dandik bir penaltı golüyle yenilmek insanın canını çok sıkıyor.
20.Hafta
Rakiplerimizden K.Erciyesspor'u Bruno'nun her zamanki gibi yıldızlaştığı maçta 3-1 mağlup ettik ve aşşağı ile farkı açtık.
21.Hafta
Galibiyetlerimize bir yenisini ekledik bir sıra üstümüze bulunan Elazığspor'u mağlup edip düşme potasından iyice uzaklaşmayı başardık , Zenke'nin gol atması başka bir sevindirici hareket oldu.
NOT ; Halil abi kusura bakma akşam hiç oynamadım bunlar elimde kalan sslerdi o yüzden paylaştım Bruno'nun profilini yarın atacağım.
Son 2 maç güzel olmuş.Umarım bu çıkış devam eder yeni güncellemede de :).
Paylaşım göze hoş geliyor , çıkışa geçmeyede başlamışız :)
Ordu'da fazla takip etmek nasip olmadı Bruno'yu sende izliyoruz :zuhaha
Son 2 maçta işler yoluna girmiş böyle devam ederiz umarım.
Takımın durumu iyi. Servet bu takıma iyi gider :D
Takım gitgide daha iyi oluyor.Başarıların devamını dilerim:)
Ben çok beğendim, yenilgileri de.Çünkü oyuna hakim olan baskın bir futbol oynatıyorsun istatistiklere göre. Buda ileride sana artı olarak dönecektir :)
Son iki maçta galip gelmemiz güzel. Skorlara bakıldığında herkese meydan okuyan bir futbol oynattığın belli oluyor. :)
Küme'de kal . Yok la şaka şaka :) Zenke iyi olmuş .
Teşekkürler de gelmiyor sözleşme yenilemiş :(
Teşekkürler hocam :)
Sağol hocam senin yorumların çok iyi geliyor vallaha :)
Evet hocam benim tabirimle yürek yedirdik takıma seneyede cesaret hapı atarsak tamamdır :D :D :D
Teşekkürler :)
22.Hafta
Sivasspor ilk yarı adeta bizi sahamızdan çıkarmadı top oynatmadı ikinci yarı biraz düzeldik golü bulduk ama 2.golü bulamadık Sivas'ın hakkıydı.
23.Hafta
Zorlu fikstüre girmeden önce son virajda uzun zaman sonra gol yemeden 2-0 kazandık çok iyi bir moral oldu altla arayı aşırı açtık.
24.Hafta
Resmen tecavüz ettiler (//x)
25.Hafta
http://i.hizliresim.com/wzl31j.png
Zorlu fikstürden puan almamız mucize :D
Bruno Mezenga ;
Transfer hamlelerimiz devam ediyor.
Öncelikle başarılar dilerim.Skor anlamında istikrarlı gibi görünmesede takımın aldığı her galibiyet altın değerinde onun için kötü gidiyorsun diyemeyiz.Düşmezsek başarılı bir sezon geçirmiş oluruz.
Bir de Niasse profili alabilir miyim mümkünse yetenek grafiği ile :D
Puan durumunu görelim de daha iyi yorumlarız. :)