Transferler kusursuz ama ligde ve ŞL'de oldukça kötü gidiyoruz.
Printable View
Transferler kusursuz ama ligde ve ŞL'de oldukça kötü gidiyoruz.
Arkadaslar dun kariyerimde devre arasi transfer donemine gelmis bulundum ancak sitedeki bakimdan oturu bugune sarkti bugun muhakkak transfer donemini nasil gecirdik onu gosterecegim ve Serie A da Devre Arasina Girecegiz
Manuel Fernandes Zu Milan?????
Alabiliyorsan Juan Fernando Quintero'yu al. Ben böyle seri bi adam görmedim. Messi, Ronaldo halt etmiş yanında ;)
Soyle devre arasinda neler yapacagimizi kisaca bakalim
Michel Bastuanyi nin Devre Arasina Kadar ki Performansi Beni Acikcasi Pek Memnun Etmedi Ancak Tek Forvet Olarak Ballotelli yi oynattigim icin ve Pazzini yi de sezon sonuna kadar en azindan form tutmasi adina kiralik verecegim icin Michel Kenarda Sonra'dan Girerek Katki Vermeye Calisacak.
Giampaulo Pazzini Sakatliktan Kurtulur Kurtulmaz Oynamak İstedini Soyledi Ancak Bu Sene onu Planlarim Arasinda Dusunmedigimi Gelecek Seneye Konusalim Senin Durumunu Deyince Tamam Dedi Sezon Sonuna Kadar Kiralik Verecegim
Savunma Bolgesi İcin Bir Transfer Gundemde En Azindan Adil Rami Tarzinda Bir Transfer Dusunuyorum.
Philippe Mexes Sezon Basi Guzel Oynayan Sonrasinda Coken Oyuncularin Basinda Geliyor Ustune Yuksek Maasi Biraz Sikinti Cikartiyor insallah satarim onun yerine cunku iyi bir adam dusunuyorum
Devre Arasinda Neler Yapacagiz Part 2:
Orta saha icin tek oyun kurucu olan montolivo surekli sakatlaniyor ve canimi iyice sikiyor. O bolgeye kampl i yerlestiriyorum ordanda verim cikmiyor tek carem orta sahaya bir pasor oyuncu transferi olacak ya bir regista yada defanstan topu alip oyun kuracak bir oyuncu olacak ancak o isim fernandes mi yoksa baskasimi gorecegiz...
Forvet Arkasi İcin Kaka'nin Sakatlanmasi durumunda onun yerini rahatlikla dolduracak bir adamla anlasacagim kaka'nin futbolu milanda birakacagini varsayarsam onun yerini dolduracak olan oyuncu 11 e gececeginden yedegide buyuk ihtimalle Yori Germain İsimli Auxerre den aldigim Regen Olacak.
Sol Kanat icin de bir transfer gundemde el sharavvy ile zor gitmeye basladi artik adel taarhbt bile fayda etmiyor. Mumkun Mertebe sol aciga da Transfer gundemde
Sol açık için Depay'ı yokla. Olmazsa Griezmann'a yönel 30m€ serbest kalma maddesi var. Paran varsa kesin çözüm kanatlar için. O da olmazsa Ante Rebic iyi bir alternatif olabilir.
Ortasahaya pasör oyuncu olarak da Pirmin Schwegler'i öneririm. Profilini bilmiyorum ama gerçek hayatta Xabi Alonso gibi bir pasördür daha doğrusu bir alt modeli diyelim ;)
Ilk yariyi kotu gecirmisiz.. umarim toprlaniriz.
Şampiyonlar Ligi çok kötü gitmiş ligde çok iyi başlayıp kötü bitirmişiz.
Umarim 2.yari toparlaniriz.Bakalim hangi transferler olacak?
Serie A 16. Hafta Maçı
A.C. Milan(il Diavolo) 3 - 1 A.S. Roma (I Lupi)
http://i.hizliresim.com/jzJmqj.jpg
Bu Maçı Çıkış Maçı Olarak Görüyordum. Ancak İşimizde Kolay Değildi. Oynamak İstediğim Taktiğin Dışında Tam Göbekten Oynayacağımız Bir Taktik Hazırladım ve Bu Maça Sürdüm. Meyvesini Vermesi Güzel Oldu Moral Kazandık Gelecek Maçlar İçin.
Serie A 17. Hafta Maçı
Torino 2 - 3 A.C. Milan
http://i.hizliresim.com/onQvyR.jpg
Herşey Güzel Gitmeye Başladı Bakalım Neler Olacak....
Serie A 18. Hafta Maçı
A.C. Milan 2 - 0 İnter
http://i.hizliresim.com/gjl3Mb.jpg
En Büyük Derbiyi'de Kazandık.
Serie A 19. Hafta Maçı
Udinese 2 - 7 A.C. Milan
http://i.hizliresim.com/BoXpq9.jpg
Patlayacağımız Maç Olarak Bunu Seçtiğimize Şaşırdım...
Maçlar çok iyi:)
Supersin super.Takim iyi toparlanmis. :)
Arkadaslar aksam vakti italya kupasinda ilk tur maci ile kaldigim yerden devam edecegim Rakibimiz Yanlis Hatirlamiyorsam Chievo Olacakti
Udinese'ye 7 atmak da büyük bir olay bence :)
İlk Yarı Değerlendirmesi....
İlk yarı Aslında Benim İçin Kötü Geçti Denenebilir Ancak Sıralama Olarak Ligin İlk Yarısını Liderle Aynı Puanla Bitirmek Ancak Şanssız Bir Biçimde Averaj Farkından Ötürü 2. Sırada Bitirmek Güzel Oldu. Bunda da En Büyük Etken Liderle Puan Farkımın 15. Maçlar Sonunda Sadece 6 Olmasından Dolayı Ve Benim Üstümdeki Takımların Sezon Başındaki Performanslarından Yavaş Yavaş Düşüş Yaşamaları da Eklenebilir. Nitekim 3. İle Puan Farkını 4 e Çıkartmak da Güzel.
Şampiyonlar Liginde Galatasaray'ı Ve Plzen'i Gözümde Fazla Küçültmüşüm Cezaları Çok Ağır Oldu ve 1 Puan İle Grubu Son Sırada Tamamladık. Bu Şampiyonlar Liginde İse Grup Maçlarındaki En Sürpriz Skor İse Barcelona Basel Maçındaki 5-1 Basel Galibiyeti İdi. ( Resmini Akşama Atacağım.)
İtalya Kupası Udinese Maçından Sonra Başlıyor Ve Rakibimiz İse Chievo Oldu. Bakalım Sonuçları Nasıl Olacak.
Transferleri Şimdilik Rafa Kaldırıyorum. İstediklerimi Sahaya Yansıtmaya Başladı Takım Özellikle Batshuayi'nin Form Tutması Çok Önemli Bir Gelişme İdi. Balotelli'de Form Düşüklüğü Üstüne de Kondisyon'da Problem Çıkınca Bir Kumar Oynayıp Yeni Sakatlıktan Kurtulmuş Pazziniyi 11 e Yerleştirdik. Kötü Performans Beklediğim Pazzini Adeta Küllerinden Doğdu Ve Oynadığı Maçlarda Muhteşem İşler Yaptı. Bir Anda Kiralık Durumundan Takımda Yedek Kalabilir Pozisyonuna Döndü Pazzini. Mexes Bile Formunu Bulmaya Başladı Oda Satılmaktan Son Anda Kurtuldu. Ancak Sezon Bitiminde Satılacak Ve Kiralık Gidecek Oyuncular İle Alacağımız Oyuncular İle Yepyeni Milanı 2. Sezonda Görmemiz İçin Hiç Bir Sebep Yok.
Jerommie Rulli'nin Ve Jonathan Silva'nın Raporları Elime Geliyor Cristante'nin de Geliyor. Maksimum 2 Sene Sonra Bu Oyuncular Milan Takımının Vazgeçilmezleri Arasına Girecek.
Cuenca gibi gelişimi sınırlı oyuncuyu niye aldın anlamadım açıkcası..Maçları ise iyi toparlamışsın