benim cocuklarim da ilerde bnm gbi fm mania si oalacak tabi o zaman fm 2012 2013 fln cikar
Printable View
benim cocuklarim da ilerde bnm gbi fm mania si oalacak tabi o zaman fm 2012 2013 fln cikar
ayrılmayı düşünmüyorum:D
ßen ÇocukLarıma ßiLe Oynatacağım ßu oyunu ßenim Yiğen var 8 yaşında o ßiLe oynuyor..:)
25 30 a kadar
Ben üniversitede bırakırım.Sadece Fm yi değil,bilgisayar oyunlarını bırakırım.Çünkü artık kendine yeni bir yaşan kuruyorsun.Aile kuruyorsun.Eğer oynamaya devam edersen belki ailen bu yüzden dağılabilir.
istediğin yaşa kadar olur bence
istediin kadar oyna be kardes
Ölene kadar. :D
abiler 22 yaşındayım ve cm3ten beri oynuyorum bu oyunu artık fm olarak kalırsa ömrüm vefa edene kadar oynarım...
bırakmak istemiyorum ya hayatımın bi parçası haline geldi
istediğiniz yaşa kadar oynayın n'olacak ya??
benim arkadaşımın babası 42 yaşında oynuyo oyna oyun oynanır yaş sınırlaması ne alaka yani
Vallaha ben baba oluncuya kadar oynicam... Sonra olum büyünce ona devrederim... Yani ailemizin oyunu FM...
Evet ya evlenınce ne olacak ben fmsız yapamkı ama karım olmadanda yapamam...
bu oyunun yaşı olmaz toprağa kadr yolu var fm le evlenilir zaten evlenene kadar falan olmaz gömülürken tabutuma cdlerini save dosyalarını da bizzat ekleticem; vasiyetimdir.
Ölene kadar oynanır hatta öbürdünyada bile belki :)
dayım 35 yaşında ve evli, oynuyor...
bence fm oyun degil simulasyon herkes bos zamaninda oynayabilir isterse 60 yasinda olsun sonucta adam futbolla ilgileniyorsa fm de oynayabilir
Evlendikten sonrada oynanır ama çok az...
Her yaşta oynanabilir ..
valla bence 25 ten sonra oynanması çok zor hayat bilgisayar başında geçmez beyler bende hastasıyım bu oyunun ama sezon bitirmek için yemek yemediğim anlar oldu yapmayın insanlıktan çıkıcaz :D :D