ben biletimi aldım nasıl gelmezsiniz offf ya
ben biletimi aldım nasıl gelmezsiniz offf ya
keyfimizden gelmiyoruz ki.. karaborsa sağolsun 2 saatte tüm biletleri bitirmişler..
ben 5 tane bilet var 2 kisi kesin gelecek diğeri 3 ark. aldım onlar maçla ilgisi yok sadece zevk için geliyorlar isterseniz ben o 3 bileti size veri,yim beraber gireriz
Ya bu maçı kaçırmayın. Karaborsacılardan alın. :)
haber bekliyorumQuote:
Originally Posted by emre1905
ben alırım gelmezlerse. Eray, yücel, görkem siz ne diyonuz?
benim hafta sonu işim var maalesef ayarlayamadım :(
Sağlık olsun diyorum.. Bilet bulamadım deyince cemiyette yer ayırttırdık dayımla.. Kusura bakmayın
o zaman bende yokum.Ev daha iyi
dün o kadar yol katettim gittim bilet almaya bitmiş off yaaaaa...ben de evdeyim.yeni açık alt kalmış bi tek ordan izliceğime evimde izlerim...
Konuyu mod arkadaşlar sabitten kaldırırlarsa sevinirim.. Artık Konya maçına gideriz..
ama Konya maçına kesin gidiyoruz ok?
Biraz erken davranıp bilet alırız... Yine Eski Açığa gideriz.. Bilet elbet kalır, gideriz.. Belki Kapalıya bile gideriz.. Yani ok..Quote:
Originally Posted by TaşkınMahmut
ben yokum diye olmadı biliyorum :D
istanbullu olsam kesin gelirdim size iyi eğlenceler
aaa olmadı gençlik sizin alisamiyende ne işiniz var siz olimpiyatın cocuklarısınız sizleri olimpiyat stadındaki maçlara bekleriz :D
anlaşılan bitek ben gidiyorum aslında hep beraber giderdikte bu konu açıldıktan soran ki gün biletler satışa çıkti yani zamn olmadı ama konya maçına kesin gidiyoruz