Originally Posted by
paradoxmann
Hiçbirşey yazmayacaktım çünkü parmaklarıma acıyordum ama Volkan Baros'un mesajından sonra bir iki parça birşeyler yazmak istedim. Öncelikle sana teşekkür ederim Volkan Baros her ne kadar suçlu biz olsakta (ama bilerek ama bilmeyerek) kötü taraftan bakmadığın, iyi algıladığın için. Sizin sanırım 'özür dilemek' ile ilgili bir sıkıntınız var. İnanın gerek Burak abi gerek de Abdullah abi ile konuşmadan buraya gelip ben kendi ve site adına özür dileyecektim. Olaylardan sonra haberim oldu zaten, baya bir geç kaldım, ama yine özür dileyecektim. Ama geldiğim gibi gördüğüm yorumlar beni bu dileğimden uzaklaştırdı. Sanki haftada bir düzenli olarak herşeyinizi çalıyoruz, yayınlıyoruz gibi oldu mevzu. Mevzuyu bilmeyenler, konu ile alakası olmayanlar bile mesajlar yazmaya başladı, bazı mizahi yeteneği yüksek olan arkadaşlarda esprileriyle forumu güldürmeye...
İster inanın ister inanmayın, yamanın çalıntı olduğunu bilmiyorduk, bilseydik salakmıyız biz bu kadar alevliyken aramız yamayı burada yayınlayalım ve yamanın arkasında kalalım. Adem adlı arkadaş yüzünden demek istemiyorum çünkü iyi bir geçmişimiz kaldı, fakat o olmasa da bu olaylar olmazdı.
Bize laf atanların bize attığı lafları hakedecek tavırlarını gösterince insanın konu hakkında konuşası veya anlaşası gelmiyor.
Şimdi başlık gözüme çarptı da, olayları gerçekten ya bizim anlatamadık, ya sizin anlamadınız, ya da anlamak istemediniz. Biz olayı anlattık inanıp inanmamak size kalmış...
Son olarak kendi adıma olaylardan haberimiz olmasa dahi yama bizim adımıza olduğu için (Yama Adem'e aittir -Abdullah abinin yaptıkları dışında- ama Adem'in sitesi CFF olduğu için yama CFF'ye ait gözükmüştür, bu bütün yamalarda, skinlerde, yüz paketlerinde böyledir) FM Türkçe Çeviri Ekibinden özür dilerim. Sormak istediğiniz bütün sorulara dürüstçe cevap veririm.
Maymuncuk