beklemedeyiz :D siz zaman vermeyin ama yinede biz hep sitede bekliyoruz :D
Printable View
beklemedeyiz :D siz zaman vermeyin ama yinede biz hep sitede bekliyoruz :D
Alemde Kralsiniz....emege Saygi İstİyoruz.....dÖrt GÖzle Calismanizi Beklİyorum..fm 2005 TÜrkce Var Bende MÜkemmel Yapmissiniz....2006 TÜrkceyİ Beklİyoruz TÜm Fm Sevenler Olarak..........
walla sayın turksportal yetkılerı.anlasılan o ki bu turkceyı yapmakla cok kişiniin duasını alacaksınız.daha ewweldede oldugu gibi.millet sizi merakla beklıo.benim için sorun yok ingilizce ögretmenligi 2 sınıf okuyorum..ama bu üzerinizdeki milletın sizi bekleyiş baskısı sizi bi hayli yoracaga benzıyor.şimdiden kolay gelsin.bol fmli günler...
zaten turksportal dan başkasını kullanmam uzun zamandır bekliyordum ne zaman başlayacaklar diye sonunda oldu başkalarının yapmış olduğu yamalara suskun kalamazlardı zaten
çalışmalarımız halen devam ediyor :) biraz daha bekleyeceksiniz.
fm ciler için en iyisini yapacanızdan kuskumuz yok.cok cok kolay gelsın.unutmayın arkanızda koskoca fm ordusu warr...saygılar sewgılerr.kolay gele
biliyorum işiniz çok zor ama ...
Ne zaman çıkacak demeyin diye yazdığımı hatırlıyorum lütfen üzmeyin beni...
VoLkaN BaROs
Bende 4 gözle bekliyorum.Daha yeni yükledim oyunu, baktım ingilizce sarmıyor.
Arkadaşlar, hala zaman soran bazı arkadaşlarımız var. lütfen bu konuda biraz anlayışlı olalım. biliyorsunuz bu yapılan, bir boş zaman işi. ama bazen özel hayatta öyle gelişmeler oluyor ki, kafanızı bu işe veremiyorsunuz. 1 gün sonra ne olacağını tahmin edebilme gibi bir lüks olmadığı için kimsede, önümüzdeki günlerin ne getireceğini hiç bilemeyiz. daha önce gta san andreas türkçeleştirmesinde bu hatayı maalesef yapmıştım. 3 saat gecikince yama, milletten neredeyse küfür yiyecek hale geldik.
Sadede gelmek gerekirse hakkaten zaman sorma, çevireni mutlu edecek bir soru değildir. lütfen bu konuda biraz anlayış gösterin.
Ben bu siteye yeni üye oldum ama daha önceden de takip ediyordum. Çalışmalarını taktir ediyorum ve bu çalışmalarınızın devamını diliyorum. Türkçe çalışmasını da tüm FM'ciler dört gözle bekliyordur. Artık bu site benim favorim oldu.:):D
ya ben bu türkçe çalışmalar için size az dua etmedim Allah razı olsun bir nevi hayat kurtarıyorsunuz en azından benimkini
sabırsızlıkla beklıyoruz
Arkadaşlar çalışmalarımız son sürat devam ediyor. İşte size bir kaç görüntü.
http://img357.imageshack.us/img357/2...cev18cq.th.jpg | http://img51.imageshack.us/img51/425...ev129ql.th.jpg | http://img46.imageshack.us/img46/292...ev134em.th.jpg > http://img114.imageshack.us/img114/7...ev141un.th.jpg
çok güzel abi bizim için çok çalışıyosunuz çok çok saolun
ii çalışmalar
çok teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum iyi çalışmalar
bu resimlerden sonra dahada umutlandım
fm 2005 in türkçe oynamak çok güzeldi.(Maraton programında erman toroğlunun yorumları çok iyiydi). Fm 2006 çalşmalarınızın da çok iyi olucağını biliyorum. Benim gibi türkçe oynamak isteyen binlerce oyun severi çok memnun edecek. Emekleriniz için şimdiden çok teşekkürler.
vallaa ben ingilizce bilmeme ragmen oyundan zevk alamıyorum o şekilde.pek oyun oynamam zaten,oynadıklarımıda eger uygunsa tr ye çeviriyorum.ama bunu çeviremedik tabiki.bende sonunda sildim oyunu.ama madem tr çıkaracaksınız yüklerim tekrar.öyle yarısı tr yarısı ing sevmiyorum ben.siz çıkarana kadar bekliycem.kolay gelsin.
Budur ya budur cıkmasını sabırsızLıkLa bekLioruz
Valla bende aynı durumdayım. İngilizce bilmeme rağmen zevk almıyorum. Türkeçemiz gibisi var mı bea? Bende sabırsızlıkla bekliyorum..Quote:
Originally Posted by fatihbaz
türkçe yamanın çıkmasını bende sabırsızlıkla bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum.
ve bir şey sormadan edemiyorum :))
ben bir machintosh kullanıcısıyım ve fm2006yı mac'te oynuyorum. türkçe yamayı ben de kullanabilecekmiyim merak ediyorum.
tabii ki fazla mac kullanıcısı olmadığından 2005 gibi yapılmayacağını tahmin edebiliyorum ama genede sormak istedim...
teşekkürler
bunun içinde çalışmamız olacak ;)
yaşşasııııııııııııııııııııııııııııııııın :)
waaaavvv züpper fotolar:Dzüpper yama olcak eminim şimdiden thanks
Kolay gelsin, fark hemen belli oluyor...
kolay gele.resimler çok güzel.
Bu seneki oyunuda TSİ sayesinde Türkçe oynayabilicez yaşasınnnn
Geçen sene FM 2005 de de böyle bir sorunun vardı sanırım ama sonra hallettim demiştin yanlış mı hatırlıyorum acaba :roll: :v:Quote:
Originally Posted by ozziee
abi mükemmel olcak, zaten siz yaparsınızda güzel olmazmı, tekrar teşekkürler