son beraberlik kötü/iyi olmuş bir gs li olarak gruptan 0 puan almanı bekliyorum:D
Printable View
son beraberlik kötü/iyi olmuş bir gs li olarak gruptan 0 puan almanı bekliyorum:D
hisLerimize yani gs ve BjkLiLerin adına.:D
son beraberLik güzeL aman kötü oLmuş.:D
başılığı efsane kariyer olarak değiştirin pls....süper yha çok komik..bizi güldüün yha allah da seni güldürsün :D:D:D:D:D:D
Eralp Ergin: Rakip kim çocuklar
Lugano: Rakibimiz gençlerbirliği gençlerbirliği 1923 yılında kurulmuştur başkanı ilhan cavcavdır maçlarını 19 bin kişilik 19 mayıs ankara stadyumunda oynamaktadır en önemli oyuncuları isaac promise ve okan öztürktür
:n: koptum :D
bu gidişle bu dayaktan aziz yıldırımda nasibini alacak aman ona bulaşma mafya arkadan adamı vardır:)
süper kardeşim böyle devam da kendi resmini de koysana şöyle kaslı maslı :D
Arkadaşlar internetimde çok ciddi bir hız sorunu var bir sitenin açılması için bile 4-5 dakika beklediğim oluyor ve hiç bir upload sitesi çalışmıyor onun için kariyerime bugün devam edemeyebilirim anlayışınız için teşekkür ederim ...
konuşmalar falan süper yeni gördüm kariyeri gerçekten efsaneleşiyor bu kariyer bakalm ligi kim kazanıcak son haftada gs alıomuş süper olr :D
umarım en yakın zamanda devam edersin başarısızlıklar pardon başarılar :D
Valla süpersin haa.Recep ivedik'te böyle gülmedim ben.
Okuması çok keyif veren ve efsane olacak bir kariyer.
Dövmediğin oyuncu :D Yenilmeidiğin pardon yenmediğin takım kalmasın
Sen Öyle san görünce skorları ağzın açık kalmıycak ama gör yani:D
Kötü oldu kötü :zuhaha
Teşekkürler:D:D
Kopardıysam ne mutlu:D
Sataşırsa döverim acımam :p :zuhaha
Kas olsa koyardık:D
Yok GSye bırakmam bu ligi:D
Thank you very much togi star :zuhaha
Oo sağol valla feci gaz verdin:D
Teşekkür ederim :D
Şampiyonlar Ligi 1. Maç
Eralp Ergin: Bebeciklerim bu maçta sizden puan bekliyorum
Aziz Yıldırım: Bir daha bebecik dersen şu adamlara döverim ulan seni
Eralp Ergin: Neysee..
Kezmano: Aman hocam aziz yıldırımı falan döviyim deme valla kovar seni
Aziz Yıldırım: Dövme Beni Dövme Beni Dövme Beni elini ayağını öpeyim gözünün retina tabakasından kirpiklerinle beraber oluşan suyu içeyim dövme
Eralp Ergin: Tamam len kesin traşı sahaya
Aziz Yıldırım: Ya eralp beni döversee ya döversee offff nasıl böyle bişey dedim ben:(
Volkan Ballı: Ayy çıkar şu elini ağzından mikrop ka***aksın sonra kim para saçıcak bu klübe
Eralp Ergin: Neysee 1 puan iyidir diyelim afferin len farfan iyi çapaladın pardon çabaladın
Farfan: Ayıp oluyor ama :smismileyiw2:
Aziz Yıldırım: Özüğ dileğim çok özüğ dileğim size öyle davğandığım için maçtan önce
Eralp Ergin: Boşveerrr biz dostuz :icon_wink:
Muhabir: Eralp Erginin sizide dövdüğü söyleniyor
Aziz Yıldırım: Ay ilahi çocuklağ güldüğdünüz beni
Muhabir: Kolunuzdaki morluk ne peki
Aziz Yıldırım: Pilates yapağken topu kolumun üstüne düşüğdüm ayy sanane çık git önümden
[I]I]
Bence Aziz Yıldırımda kaşınıyor ama sen bilin :0:
:icon_biggrin:
Bence fazla dalga geçiyorsun takımlarla ve takımdaki kişilerle diye düşünüyorum.Bi Galatasaray'lı olarak galatasaraya böle bir kariyer açılsa hakaret edildiğini varsayarak kariyerin iptalini isterdim ben.Nese başarılar..
Baya bi komik,başarılar
Ben Şahsen Rahatsızım..
Eralp dalga geçtiğin kişinin kim olduğunu biliyorsun umarım.Laflarına dikkat et.
bencede asırya kacmamalı tmm konusmaları yapıosun ama ole kımseyle dalhga gecer gıbı konusulmamalı
Bence, Aziz Yıldırım' ın "Ayol!" sözünden başka aşırıya kaçılan bir durum yok!
Bencede...
Eralp bugün sınırı acmıssın biraz...
Ayol belki aziz yıldırım ın ağzından yanlışlıkla çıktı yada montaj eralp in suçu yoktur belki montaj o söz :D:D
5. Hafta
http://www.mypicx.com/uploadimg/2100...08072008_1.jpg
iyi oynadık kazandık mutluyuz
6. Hafta
http://www.mypicx.com/uploadimg/6325...08072008_1.jpg
Bol gollü maçtı izleyenlere zevk verdi AMA SADECE MAÇ KARİYER DEĞİL ;)
Şampiyonlar Ligi 2. Maç
http://www.mypicx.com/uploadimg/1472...08072008_1.jpg
70. dakkaya kadar dayanabildik sadece
Evet madem rahatsız olan arkadaşlar var bundan sonra böyle kuru kuru gülmek eylenmek yok ;)
Maçlar güzelde Eralp hani diyaloglar??
Milan Maçı Kötü Olmuş Ama O Takımda Milan Yinede Çok İyi Gidiyorsun
Kariyerin ilk mesajından bile gerginlik çıkacağı belliydi. Bölüm Sorumluları ne yapılacağına karar verir. Sizler de bu ayol, vs. vs. muhabbetini kapatırsınız umarım.