Adama bak yaa bi bayramda 700 falan diyor :D
Benpara biriktirirken 3-4 ay biriktiriyorum o kadar parayı :D
Printable View
Adama bak yaa bi bayramda 700 falan diyor :D
Benpara biriktirirken 3-4 ay biriktiriyorum o kadar parayı :D
Eeee sülalenin en küçük 2.adamı olunca(4 yıl önce 1.dim :)) Paralar akıyor. Çok zengin bir sülale değiliz ama bayramlarda harçlık için kesenin agzı açılıyor :D
Şu ana kadar 75 YTL :D
0 YTL :D Kimse para vermiyor biz senin yaşındayken ev geçindiriyorduk,askerdeydik,çoluk çocuk sahibiydik gibi öğütlerde cabası :)
kriz var kriz.;)
160 YTL İlk gün için fena değil
2o YTL ...
120 YTL uğraşmadım bile :).
100 ytl bulursak iyiydi. O da değil bayram harçlığına güvenip kontörleri bitirdik, dambıl aldık bi de. İflas şerefsizim. Kimsede 5 kuruş yok ki. Babam bile vermedi. Annem, abim, babaannem, dayım, anneannem. Olay bu...
77 Milyon Topladık Devamı Gelir İnşallah
-120 oldu :)
yok para mara bu bayramda:D yakında - ye düşecez zatn yaş büyüyo
20 lira .
140 topladım başka da toplayamam bir de babamın 160 borcu var :D
Gitar parası çıkıyor ufak ufak
260 etti bugün :)
Yaş büyüdükçe para azalıyor. 300 YTL topladım ama; bundan sonra daha toplayamam... Hele yazın işe girince artık bir dahaki seneye ben veririm. :n:
Şuanda 70 ytl vardı, 20si 100 kontöre gitti:D Yarın baya bi gezcez bakalım deplasmandan puan alabilcekmiyiz :D
Şemsi abi evet çok fazla amcam ve halam var :)
170 YTL.:)
Zaten 2 amcam var.Onlar 50'şer lira veriyorlar her bayram.Az toplamamın nedeni bizim sülale küçük.:(
Dayım ve halam yok.2 Amcam,2 Teyzem var.
35 Ytl :( gittikçe ciro azalıyor :S
Kemiksiz, 70 YeTaLe. Ama daha 1 Teyzem, 1 Halam, 1 Amcam, 1 Kuzen, 1 Yenge, 1 Enişte var. :D Onlardan bişiler koparırız.
5 ytL :D
"HeLe bir ramazan geçsin hacı yov." diyebiLirsiniz ama ben şimdiLik pLanLarı sorayım.PLan ne kadar? :D
ÖSSLi oLduk miktar ya azaLacak ya artacak en beLirsiz yaştayım sanırım.:n:n
Önümüzdeki Kurban ve Ramazan bayramları ile yılbaşı'nda askerde olacağım için param cebimde kalacak. :D
Artık alt devrelere dağıtırız kurban'da ramazan'da el öperiz. :p
Büyüdük artık veren yok (:.
ceza yedik 600 tl... :(