Allah hepinizin belasını versin ! Bu sabah yardım gemisine saldırmışlar. Saldırı hala devam ediyormuş.
Şerefsiz başbakan çıkıp açıklama yapmış bide "Operasyona tam destek verdim" diye. :mad:
Printable View
Allah hepinizin belasını versin ! Bu sabah yardım gemisine saldırmışlar. Saldırı hala devam ediyormuş.
Şerefsiz başbakan çıkıp açıklama yapmış bide "Operasyona tam destek verdim" diye. :mad:
Bu İsrail neyin peşinde Allah aşkına.
'' Hepsinin Allah Belasını Versin. '' '' Kahrolsun İsrail. ''
Hitler " Gun gelecek, Oldurmedigim her yahudi icin bana lanet okiyacaksiniz"
Bu dedigini bugun ogrendim, adam ne kadarda dogru demis. Simdi birilerimiz dicekki cocuk katili felan, ama unutmayinki buyukler bugun neyse yarin cocuklarida oyle olacaklar.
Türk Gemisinin İşgal Ediliş anı
http://www.facebook.com/video/video....21565324550738
İsrail'in bu yaptığı ulusal sularda gerçekleştiği için, yaptırımlar çok ağır olmalı.
Ama ben bu taksimde yürüyen sakallı amcaları pkk askerlerimizi katlettiğinde de görmek istiyorum. Aynı hassasiyeti ülkemizde verdiğimiz şehitlere de gösteremiyorken, gazze'ye yardımda bu ani tepkinin verilmesinin aynısını koymalarını istiyorum. bu yüzden birlik olamadığımız için dışgüçlerin bizden faydalanması, açıklarımızı bulması kolay oluyor.
Bu arada İsrail'e laf atarken, ben kesinlikle Musevilere bir söz söylemiyorum. Onlarda bu vahşeti en az bizim kadar zaten kınıyorlar. İsrail bu sefer sınırları aştı, ben İran ve S.Arabistan'ın İsrail topraklarını işgal edeceğini düşünüyorum.
Bu sözün altına imzamı atıyorum.Quote:
Ama ben bu taksimde yürüyen sakallı amcaları pkk askerlerimizi katlettiğinde de görmek istiyorum
Arapları geç Batuhan. Araplar zaten topraklarının altında bulunan petrolü bulmuşlar. Onlar hiçbir savaşa girmez. Onlar için Müslümanlar'a saldırı falan hikaye. Kınarlar anca. Yaparsa İran yapar birşeyler.
50 yıldır hep aynı olaylar oluyor hep sokakta toplanılıyor ama bu savaş 50 yıldır devam ediyor. Savaşsa savaş ! Korkumuz yok. Ben Öleceksem bende öleyim ama artık bitsin bu çile !
Zaten artık Türkiye'de tepki göstermek zorunda, one minute şimdi göstermesi lazım Başbakan'ın, Savaş olmasa bile artık arada kalan bir kaç köprünün tamamen yıkılmak zorunda. Ben İran ile Türkiye'nin son zamanlarda yapmış olduğu yakınlık, mutlaka İsrail üstünde yapılacak bir proje için birlik getirebilir. Eğer böyle birlik gelirse, İran Ordularının İsrail'e gireceğini düşünüyorum. S.Arabistan belki bir şey yapmaz; ama çoğu ülke cihad çağrısı yapabilir.
Orada protestocuları gördüğümde, aklıma ilk gelen, İsrail dün gece Filistin'e saldırmadı ki, Türk bandorulü olan sivil gemide, Türk vatandaşlarını öldürdü. Filistin bayraklarıyla Filistin'e destek olmak güzel ama neden Türk bayrağı yok diye de içerledim olaya. Tek tük Türk bayrakları vardı, sonra arttı gerçi ama keşke orada protesto edenler en az Filistin bayrağı kadar da Türk bayrağı açsaydı, İsrail'in bu yaptığı direk ülkemize yapılmış bir harekettir.
Yaptırımlar konusunda, siyasete girmeye gerek yok ama gelen tepkiler hiç memnun edici değil.
Aynen öyle Serkan. Olay Türk vatandaşlarına yapılmış bir saldırı. Şehitler bizim şehitlerimiz ama hala Filistinliler ölmüş gibi tepkiler veriliyor.
Ezbere sokağa çıkılıyor falan. Nereye kadar gidecek bu bilinçsizlik?
Mısır örneği var ortada. Zaten Araplar dediğin gibi birlik olsalardı senelerdir, bu hale gelmezdi İsrail. Cihad çağrısı yapsan da boş, Osmanlı yaptığında ne oldu, arkamızdan vurdular. O nedenle Arapların bir arada, menfaatleri yoksa birleşip savaşması neredeyse imkansız.
Siyasete girecek ama one minute dedikten sonra hala İsrail ile askeri tatbikatlar planlanmış, görüyoruz ki herşey göstermelik. Bugün yapılan açıklamada kafayı yiyecektim neredeyse, elbette askeri ve ekonomik ilişkilerimiz devam edecek dedi, ben bunu hazmedemiyorum. Sözlerle tepki gösterirken icraat konusunda bu kadar etkili adımlar atılamıyor. Başbakan daha açıklama yapmadı sanırım, mutlaka tepkisini gösterecek sözleriyle, bu sefer umarım icratlarla da gösterir. Bu yapılan insanlık dışı olayı, tüm dünyaya en net şekilde anlatırlar.
Evet bu saldırı çok fazla gerçeği ortaya çıkardı.
Zaten bu saatten sonra konuşmaya gerek yok, sabahtan beri Türkiye'de ağzı olan herkes konuşuyor. Konuşmaktan sonra uygulama yapılması zorundadır. İlla ki savaş çıksın istemiyorum, sonuçta her savaş bir cinayettir. İsrail gene kendi aklayıp çıkacak. Avrupa'nın şımarık çocuğu. Ne kadar Avrupa'da olduğu tartışılır.
Bu olayların ötesinde şimdi bakalım İsrail'in sahibi olan Amerika ne yapacak? Şu zamana kadar "işgal edilen topraklar" olduğu için hiç topa girmiyorlardı veya İsrail'in yanında oluyorlardı. Bu saldırı ulusal sularda gerçekleşti. Bu sefer koruyamazlar İsrail'i.
Niye Turkler olmus gibi degilde Filistililerin bugun olmus gibi gosteriliyor :)
Hani medya? Kanal D dizi tekrari veriyor.. Bukadarmi degersiz bizim insanlarimiz
tek bisey bana guc veriyor, oda "dusmez kalkmaz bir ALLAH var" bunun icin sabirla bekliyorum
İsrail'i korumasalar bile, işin içinde artık nato olmak zorunda. Sonuçta nato istedi diye biz diğer yarım küreye geçip, korsan avına çıkıyoruz. Biz talep edersek natonun bize yardım etmesi gerekiyor.
Ermeniler, İsrailliler, Yunanlar... Dünyanın utancıdır bu üç millet. İsrail bir gün yine aç kalacak sağa sola saldıracak.
Savaş zaten mantıklı bir çözüm değil, bu yapılanı tüm dünyaya anlatmak gerek. Hem de öyle bir anlatmak ki, Amerika bile üzgünüz demek yerine, kınıyoruz diyebilmeli, yaptırım uygulayabilmeli.
Bugün açıklama yapan ülkelerden üzüntü içinde olmayan yok, önemli olan bunu İsrail aleyhine kullanmak. BM Güvenlik Konseyi'nde yetkin konumdayken yaptırımlar konusunda diğer ülkeleri ikna edici olmak. İsrail zaten kılıfını hazırlamış, kendini haklı göstermek için çabalıyor, kimi haklı olduğunu tüm dünya görmeli ki baskı oluşturulabilsin yoksa her zaman olduğu gibi yaptıkları yanlarına kalır.
Aradaki anlaşmaları bilmem de bütün bağlantıyı kesmek lazım İsraille ve konsolos süresiz geri çağırılmalıdır.
Yunanistan ilk tepkiyi gösteren ülke oldu ve büyükelçisini ilk çeken ülke oldu. Yine halkın büyük tepkisi var orada da, hatta onlar da beraber yapacakları tatbikatları iptal etmişler. Hem de bizim ülkemiz bu açıklamaları yapmadan 3-4 saat önce onlar bunları yaptı.
Kısaca terörün devlet adı altında barınmasının adı İsrail'dir. Yıllarca Almanların kendilerine yaptığını kullanarak mazlum rolünde Avrupa'yı uyutan İsrail son dönemde bu role ihtiyaç bile duymuyor. Yasak olan misket bombasını kullanıyorlar; BM kınayamıyor bile, BM kampını bombalıyorlar BM ses çıkaramıyor. BM'nin bulunduğu tüm çağrıları reddedip adeta siz kim oluyorsunuz tarzında davranan İsrail artık haddini epeyce aştı. Sabahtan beri inanamıyorum; uluslararası sularda bir Türk gemisine baskın yapıp çoğunluğu Türk olmak üzere farklı milletlerden insanları öldürdüler. Somali korsanları para için gemi kaçırdığında bile yer yerinden oynuyor. Oysa ki İsrail, Somali korsanlarının yaptığının daha beterini yaparak hem gemileri kaçırdı hem de insanları öldürdü.
Ben bundan önce terör örgütünün deniz üssüne saldırdığını hiç hatırlamıyorum. Bu kesinlikle İsrail'in Türkiye'ye maşa terör örgütünü kullanarak vermek istediği bir mesajdı. Aynı zamanda deniz üssüne saldırıyla dikkatlerin sadece Türk gemisine yapılan saldırıya yoğunlaşmamasını gerçekleştirmek istediler.
Türkiye elçiyi geri çekti; ancak 3-5 gün sonra ortalık yatıştıktan sonra tekrar hiçbir şey olmamış gibi geri gönderilmemeli. Askeri anlaşmalarda İsrail'le işbirliği kesilerek, alternatiflere yönelmemiz gerek.
3. dünya savaşı çok da uzakta değil diye düşünüyorum.
sadece bu 3 devletmi
Ermenilere en cok destek veren Fransizlar
Israile destek veren Amerika
Yunanlilara destek veren Almanlar
Zamaninda Osmanliyi satanlar bugun topraklari isgal edilenlerdir, simdi ise yine bizden yardim bekleniyor. Demeki biz bukadar buyuk bi devletiz
50 senedir adamlar Ermeni Soykırım'ı yapıldı denmemesi için neler yapıyoruz; ama bütün eyaletlerinde ki yasalarda Ermeni Soykırım tasarıları geçti. Ben ABD'nin sadece kınayan ve üzgün olduğunu belirten bir mesaj yazacak.
İsrail'de bayanlarda erkekler gibi zorunlu askerlik yapıyor. Bütün ülke kısaca askeri eğitim alıyor. Kaldı ki yıllardır savaş içinde yaşayan bir ülke.
İşin garibide kaç kişi öldü, neler oldu bilinmiyor.
Bundan sonraki yapılacak şeyler basit.
Polat Alemdar gidecek israili temsil eden birisini öldürecek bizde rahatlayacağız. Sonra Dünya kupası maçları başlayacak herşey eskiye dönecek.
İnsanlar gerçekten uyuyor uyutuluyor.
İsrail Yunan Gemisinede operasyon düzenlemiş, Yunanistan'ın sert çıkışı bu yüzden. Ancak Yunanistan'da bir kayıp yok.
One Minute olayı sadece bir göstermelik harekkettir kimse o oldu diye beklemesin Başbakandan öenmşi adımları.Tamam tepki verirler ama fazla büyütmzler adım gibi eminim.Ama bu olay uluslararası sularda olduğu için İsraile gerekli yaptırımlar yapılmalı.
Araplar anca kendilerini düşünür onlar ne zaman Müslümanlar için elini taşın altına koymuş ki.Dün bir haberde de okudum İsrail basra körfezinede 3 tane nükleer silah yüklü Denizaltı konuşalndırmış İran ile gerginlik yaşanmış.İran belki sert bir tepki koyabilir bu olanlara ama ondan da pek umutlu değilim.
Başbakan Erdoğan birazdan Şili'den açıklama yapacak.
Haber kanallarına bakabilirsiniz.
Bu meşru bir savaş sebebidir. Eninde sonunda bu iş olacak. Ne zaman ve ne şartlarda olacağını biz belirlersek daha iyi olur.