Yalan söylüyorsuuun :n:
Printable View
MeMo 2niz muhabbeti götürdünüz :0: :n:.Turnuva ve Ormancı muhabbeti sağlamdı ama iyi götürdü :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
MeMo 2niz muhabbeti götürdünüz :0: :n:.Turnuva ve Ormancı muhabbeti sağlamdı :D.
Evet iyiydi :zuhaha bir dahakine daha iyi olursun :D
Antremanlarda çalışıyoruz :zuhaha.Ormancııııı :n:.
Fotoğrafsız buluşmamı olurmuş? :icon_smile:
de get ... telefonda mı sohbet ettiniz olm sz ? :n: fotografsız buluşma olmaz... kanıt yok birşey yok... :D o zaman biz de bugün Türksportal dinar buluşmasında 15 kişiyle buluştuk :n:
Ormancı mı ? Bu benim adım burdaaaa :zuhaha :n:
Arkadaşlar öyle iyi bir buluşma değildi.3 kişiydik ozzy az durdu.Osman'ın yüzünden 1 saat yol yürüdük :D Bu ikisi gerek görmedi :D
Osman sağlam yürüttün bizi :n:.
Çok güzel yazmışsınız senaryoyu gençler :0: Gerçek buluşma gibi olmuş :schaf:
İyi buluşmadık yalan söylüyoruz amaç neyse...
Neyse abisiler spor yapmak iyidir :D :D :D Güzel güzel birbirinizi görmüşsünüz işte.
Bu arada bir şarkı aklıma geldi, rüyalarda buluşuruz bu şarkıyla kavuşuruz :n: :n: :n:
Denizliye Gittim Fakat Her Kafadan bir Ses Cıkınca Ve Aradıgımda Memo Kardesim Aydında oLdugunu Söyleyince Gitmekten Vazgectim. :)
Denizli Forum Camlıgın Oradaki Horozun Önünde Cektirdigimiz bir Fotograf :D
http://i37.tinypic.com/1945rm.jpg
Memo aydındamıymış? Ulan MeMo alacağın olsun.
Çok ezik buluşma olmuş belli :n: Aranan adam yoktu ondan öyledir :cool:
Çok ısrar etmelerine rağmen o gün Anne ve Baba'da denizlide olmasına rağmen gitmek gelmedi içimden bazı sebeplerden dolayı. Neyse artık 1 daha olursa katılırız :)
İsocum Didim tarafına gececiktik. okulum başlıyo diye kaldı ama kurban bayramında o tarafa gelecez :D artık seninle beraber bişiyler yaparız :zuhaha
Aydına yolu düşen herkesi beklerim :cool:
Ama Turgay yanlız ol :D biraz alemleree akalım senle :n:
eyw. kardesim. :) Alem KraL GöRsün Diyosun Yani :) Nişanlımların evi var orada da :) Onunla gelirim ama yanına gelirken onu getirmem :zuhaha