benim kafadar adamışsın:zuhaha
Printable View
Galatasaray, Real Sociedad ve Giresunspor
Son kararımla sanırım şöyle yapacağım.
FM 09'daki efsane takımım : DiskiSporla başlarım.
ikinci kariyeriimse;
FM 10'daki efsane takımım : Southampton'la olur.
Ortak kariyerler sarmıyor beni :)
Peki :D
Ban-Ban Bal-Kes zevkli olur diye demiştim. Ama grup sorunu var bi de. Siz beyaz biz kırmızı gruptayız :)
İlk Man City ile oyunun inceliklerini çözüp biraz transfer yaparım , sonra uzun süreli bir Denizlispor kariyeri açarım . Ondan sonra Millwall ile uzun soluklu bir kariyer yapıp alt liglere sararım .
İlk önce Anadoludan başlarım A.Gücü ile daha sonra Avrupayı MAn City ile fethederim..
Önce Galatasaray'la 4 senede ŞL almaya çalışırım. ( FM 2010'da Efsane Takımımdı..Gignaclar falan :D ) Sonra ise Karabükspor'umu alırım biraz orada çalışırım.Sonra ordan parası bol olan bir takıma giderim.Falan filan :DFM 2010 Türkçe olursa tadından yenmez :0:
Ben her zaman olduğu gibi boş olarak başlamayı düşünüyorum.
Fenerbahçeyi alırım ilk...
Man City'yi deneyeceğim. Update ile oynuyorum şu an ve kazanmayı seven biri olarak mutluyum. Güzel kadro kurdular doğrusu.
Bu konu açılmıştı Emir tarafından.
Ben FM 2011 genel başlığı altında görmediğim için koydum.
Bu konuyu açmıştım zaten.
Konu açarken arama kutusunu kullanmalısınız.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=87755
Beşiktaş tabiki ^^
Herzamanki gibi Kocaelispor'la baslayacagim...
Karşıyaka'yı alırım süper ligi çıkarmaya çalışırım.Çıkarıp bu dünyadaki en büyük isteğimi gerçekleştirdikten sonra, yeni bir kariyer açıp Anderlecht ile oynuyorum.Sonra sırasıyla Fiorentina,Twente,Exelcior diye giderim.
EkmekSpor.
1- Galatasaray
2- Genoa
GiresunspoR
Gözgözle başlarım Tottenhamla ilerlerim gerisi gelir zaten :)
her zamanki gibi Galatasaray.
Galatasaray, CSKA Moskova, Everton, Atletico Madrid, Bursaspor, Arsenal.
Her sene klasikleşmiş takımlarım + Bursa desem özet hali olmuş olur. :)
Jaja li Trabzonspor
Fenerbahçe & Newcastle & Roma üçlüsünden biri.Kararımı yeni oyunu açtığımda vereceğim.Hepside taraftarı olduğum takım.