FM 13 de birimiz offline birimiz online olarak aynı kutulu oyunu iki arkadaş oynamıştık,bu sene bulut özelliği de çıkmış,
geçen sene ki özellik yalan mı olacak,her steam ID için ayrı ayrı oyun mu almak gerekecek,
bilgisi olan var mı?
Printable View
FM 13 de birimiz offline birimiz online olarak aynı kutulu oyunu iki arkadaş oynamıştık,bu sene bulut özelliği de çıkmış,
geçen sene ki özellik yalan mı olacak,her steam ID için ayrı ayrı oyun mu almak gerekecek,
bilgisi olan var mı?
Maç motoru gerçekçi olursa oyun gerçekçi olur. Özelliklerin artması gerçekçiliği arttıracak olsa da oyunu kurduğum andan itibaren zevk alarak oyunu oynayabilirsem FM 2014 benim için gerçektir. Umarım geçen serideki sıkıntıları yaşamayız...
[YOUTUBE="L5e7yegL6XE"]interaction[/YOUTUBE]
keşke rakip bilgilemdirme seçeneğinin de taktikle beraber önceden belirleyebilsek
bence hem külüp hemde milli takımı yönetiyorsak milli takıma oyunculara bizim takıma gelirmisin diyebilelim
[QUOTE=manager725;2529576]39- Sizden daha güçlü olan rakiplerinize yenildiğinizde taraftarlar daha gerçekçi reaksiyonlar gösterecek.
Kayserispor'la 4.üncü sıradayım ilk sezonumda liderle 5 puan fark var.20.haftada yenilirsem kovulacağım hakkında soru soruluyor boş yere takımda gerginlik oluyor.Bu pek de gerçekçi bir reaksiyon değil sanki.
Keşke yerde sakat bir oyuncu varken oyuncular topu taca falan atsa- onlar yapmıyorsa hakem oyunu durdursa.
Oyuncular topu taca atıyolar zaten.
Şu anda herhangi bi 3. lig bal yaması çalışması var mı?
Bu fikstür sıkışıklığında maç ertelemesini nasıl yapıyoruz bir bilgisi olan var mı ?
Madde 60 güzel olmuş.. Zaten bunun benzerini ''Oyuncu Arama'' sekmesi üzerinden de manuel olarak yapabiliyorduk. Ama böylesi daha iyi...
Ancak transfer görüşmelerinde transfer edeceğiniz oyuncu ile görüşmesi için Yardımcı Antrenörü de yollayabiliriz diye düşünüyorum. (örn: Tugay Kerimoğlu - Hakan Çalhanoğlu görüşmesi gibi) Futbol Direktörü varken gereksiz gelebilir size...
Oyunda fark ettiğim bir diğer yenilikte;
Yönetim kurulunuz ile yaptığınız bir görüşmenin olumsuz sonuçlanmasının ardından görüşmeyi basına sızdırabilir ve gazeteci bir arkadaş ile konuşabilirsiniz... Bence güzel oldu, ama tavsiyem bunu denemeyin en azından yeniyseniz :) çünkü Yönetim Kurulunun bariz tehtidine maruz kalabilirsiniz :)