Süper gidiyorsun, Arsenal çok zor ama finalde de böyle takım gelir zaten,kolay gelsin:)
Printable View
Süper gidiyorsun, Arsenal çok zor ama finalde de böyle takım gelir zaten,kolay gelsin:)
Teşekkür ederim hocam. Evet hocam çok zor Arsenal, o yüzden bi çözümleme yapmak gerekiyor var mı önerin tavsiyelerin ? Ben şuan maça girmeden önce Arsenal takımının nerde gol yiyip nerden attığına bide yenildiği maçlara bakıyorum ona göre bir taktik hazırlayacağım sanırım.. buraya kadar gelmişken almadan gitmek kötü olur
Yenildiği maçlardaki rakibin dizilişlerine bakabilirsin daha Arsenal maçına varsa,Yenildiği takımın bir maçını izlemeye git oyuncular nasıl oynuyor izlerken oyuncuların rollerini çıkarmaya çalış ben ManU ya karşı oynarken Manu Arsenal a 2 maçta da yenilmiş bende Arsenal ın maçını izlemeye gitmiştim öyle bir taktik çıkarmıştım.
hocam bende inceledim biraz taktiği yaptım zorladık Arsenal'i ama olmadı.. Oyuncularımız hiç penaltı atamadı çok kötü oldu çok...
Dakika 118. Uğur İnceman tehlikeli yerden frikik kullanıyor. Ama top direkten dönüyor :( Ah o gol olsaydı kupa bizimdi.. Olmadı.. Daha sonra penaltılarda ilk penaltıyı Arsenal kullandı ve Kaleci Leali kurtardı.. Bizim oyunculardan hiç kimse penaltı atamadı ve elendik :(
Arkadaşlar ayrıca Kaleci, Stoper ve 2 Yönlü orta saha transfer önerilerinizi bekliyorum...
Bu sezon olmadı ama seneye alacağız o kupayı finale kadar çok iyi geldin son dakikada gelmiş gol o golün gazıyla uzatmalar da yüklenebilirdi takım ama olmamış rakipte sonuçta arsenal seneye daha iyi olacağız. kaleye mert günok'u düşünebilirsin bende 2 yıldır iyi işler çıkarıyor. eğer alabilirsen celtic ten scott brown da harika bir orta saha bana gelmek istedi fakat maaş bütçem yetmemişti.
Çok iyi bir sezon geçerdin,Arsenal maçında şans a gerek yoktu şansızlık olmasa yeniyormuşuz:)