Lakabımız " Uçan eşekler " :n:
Lakabımız " Uçan eşekler " :n:
2 sene önce de böyle bir kariyer yapılmıştı Barış (b7arıs) tarafından eskiler bilirler. O zaman da kariyeri sabitlemiştik, bunu da sabitliyorum.
Bu kıyağımı da unutmayın. :icon_biggrin: Artık başlayalım ama kariyere :n:
Sabitlenmesi hoş olmuş ama bir an normal bölümde göremeyince hafif tırstım konu kapandı galiba diye :D
Sakal hoş olmuş sağolun hocam :D
Acayip sabırsızlanıyorum başlaması için mükemmel olacak inşallah :)
Ragnar bu ara çok yoğun yamayı güncelleme işini bitirsin burayla da ilgilenir :) Adam çalışıyor ya hu...
Çalışıyoruz gençler heşey sizin için... :) güncellemeden dolayı kariyerle pek ilgilenemedim en kısa sürede başlıyacağız Allahın izniyle
Eline sağlık dostum
Tipimi sevdim :D
Not: kaptanlığı bana uygun gördüğün için teşekkür ederim
Bir soru hocamız kim olacak?
Benim içimden geçen üç kişi var. Biri dahi diaz, Nannar ve Sentugo
Eğerki hoca olarak bir isim lazım olursa uygun olabilirler çünkü her biride efsane kariyerlere imza atmış kişiler olduğu için böyle bir öneride bulundum
Hatta üçüde teknik kadroda olabilir :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
La keşke kayıt olaydım :(
abi hikayeyle başlıycam kariyerede şuan bir türlü başlayamadık, 2 gündür transfer yamasıyla uğraştım e bugunde doğum günümüz gene güncelleme olmayacak yarın falan başlıyacağız artık :)
Teknik direktör olarak hikayemizle bağlantılı, çok seveceğiniz bir karakterle geliyorum
Dogum gunun kutlu olsun Ragnor dostum, hep birlikte nice senelere. :)
Doğum günün kutlu ragnar dostum. Şimdi kutlama mesajı akşam evde de pastayı yollarım :D
Doğum günü kutlu olsun Ragnar hocam :)
Aynı gün doğmuşuz:) Doğum günün kutlu olsun hocam:)
İyi ki doğdun Ragnar , nice mutlu yıllara :D
Doğum günün kutlu olsun Ragnar. nice kupalara inşallah.
O ZAMAN ARTIK BAŞLAYALIM HA ?
Yılarrr, yıllarr önceydi..Hatta çocuktum diyebilirim belkide.. Babam subay, annem ise bir şirketin genel müdürüydü...
70'li, 80'li yıllar işte.. Siyasal bozukluklar.. sağda solda kavga, hır, gür.. tüm bunların içinde büyüdüm ben. Ne sağın adamı oldum, ne solun.. nede düzenin.. kim bilir belkide adam bile olamadım hala..
'' Taa ki; babam ölene kadar.. ''
Erkekler babaları ölünce adam olurlarmış meğer.. doğanın kanunu buymuş, seni koruyacak birisi kalmazsa başında sen kendi kendini korumayı öğrenirmişsin hayatta..
Bazen diyorumda, '' ah be baba.. keşke hala sen korusaydın bizi...''
Herkes babasını kaybediyor evet ama ben nedenmi buna bu kadar takıldım; benim yüzümden öldü babam, o yüzden..
Ben hiç onun istediği gibi biri olamadım, askeri liseye kaydımı yaptırttı; üstteğmenin burnunu kırdım okuldan atılacaktım Albay olan babam girdi araya ufak bir cezayla yırttım. Ama uslanmadım..
Üstteğmen durumu içerlemiş olacak ki tekrar bana sataştı ben gene yumruğu patlattım.. bu sefer babamda mani olamadı okuldan atıldım..
Polis akademisine gittim daha sonra, babam asker ya.. gerçi dedemde askermiş, onun babasıda..
bize atadan miras vatana hizmet etmek.. ya asker olacaksın ya polis..
Akademiye girdim, burdada düzelmedi olaylar.. ben hep aynı ben.. Tahsin adında bir çocukla tanıştık, üst devrelerden birisi bunu sıkıştırmış dövmüştü.. O zamanlar öyle arkadaşta değildik Tahsinle.. ama yediremedim bu haksızlığıda gittim üst devreyide dövdüm.. Akademiden atılmadım merak etmeyin.. 3 yıl sonra mezun olduk..
Hikayenin girişini biraz uzunmu tuttuk ne.. Neyse aylar, yıllar geçti..
Ben kimmiyim ?Ankara Cinayet Büro başkomiseri Behzat.. Haksızlığa gelemeyen, kendi doğruları uğruna sevdiklerinden, babasından olan behzat...
http://i.hizliresim.com/kZl4YW.jpg
Az çok biliyorsunuz benim hikayemi... Beni seven herkes zarar gördü.. Babam, kızım Berna, Jale, Şule herneyse.. abim, karım savcı Esra..
beni seven herkese zarar verdiler...
Bu dünyada iki işi yapardım ben.. ya katili yakalardım, yada belgesel izleyip biramı içerdim..
Bunlardan ilkini yapamıyorum artık.. açığa alındım.
Gençken Cebecispor'da top oynardım, stoperdim.. Öyle dandik değil haa taş gibi stoperdim la, top geçer adam geçmez !
Demiştim ya belki hala adam olamadım.. ama kimseninde adamı olmadım.. !
Bekleyin LA beni..
Şimdilik biraz kısa tuttum girişi devamı çok daha güzel olacak.. Herkese iyi geceler..
Behzat.Ç :D
Behzat ç güzel olmuş bence.
Behzat Başgaaaaaaannnn :D :D
Seni o kadar sevemesem de uçur bizi Behzat Ç... :D
Behzat Ç. mode on :D ama takımı İzmir takımı yapmışsın. Nasıl bağlıycan acaba :)
Müthiş olmuş :) Yenilirsek 'nabıyonuz la siz' diyip tekme tokat girişir bize :D
Behzat Ç. Yandık çok dikkatli oynamalıyız gençler
Başlayalım artık :) Bu arada konu sabite taşınınca yorumlar azalmış , haberiniz olsun.
Adım: Celal Ada Yavuzcan
Yaşım: 20
Boy:1.94
Kilo:79
Pozisyonlar: Sol Bek, Stoper, Sol Kanat
Bazı İyi Özelliklerim:
-Hızlıyım
-Dayanıklı
-Orta Yapabilirim
-Uzun Pas
-Pozisyon Alma
-Kararlılık
Kariyere başlamak ne zaman nasip olacak bende merak ediyorum açtım oyundada 4 5 maç yaptım ama, oyuna veremiyorum kendimi arkadaşlar ilk defa böyle oluyorum
@gts_tkmsz dostum kadro alımları bitti
Başka oyun oyna ben öyle yapıyorum hemen özlüyorum fmyi :D
Başarılar Her Serinin Nerdeyse Gelenekselleşmiş Bir Kariyeri :D Bakalım İlk Kimler Avrupa'ya Transfer Olacak :D
Tipim çok iyi olmuş.:D
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Keşke bende yetişebilirseydim :( başarılar :)
Bir kaç kariyer oku özellikle efsane olanlarından biraz maç seyret sonra canın oynamak ister.