hehe...valla ya...gerçi merkez olarak nereyi söyleseniz bana kafadan 2 saaT=)
Printable View
hehe...valla ya...gerçi merkez olarak nereyi söyleseniz bana kafadan 2 saaT=)
abi herkese en merkez yer orası.. şimdi gidip merkez olarak kumburgaz seçecek değiliz ya.. :D
kumburgaz iyi olurdu hem banada yakin :D
kumburgazda fena olmazdı hani :n: :D
hadi bakalım kolay gele :D
az kaldi artik az yarin bu saatte iskeledeyiz
iyi salladın :D
birisi sahanın fotolarını çekip siteye koyacaktı koymadı ne ayak ? :D
boşver kendi bile unuttu :D
serhat bişi derim, unutamazsın :D
2 saat boyunca sahayı aradım, gecenin körü sahayı buldum, ışık yok bişi yok, yanımda fotoğraf makinesini gezdirmedğime göre fotoğrafta çekemedim.. (telefonum flashlı değil alırsanız çekerim :D)
yarın göreceksiniz zaten hala neyin resmi yaw..
beyler bu arada bizim arkadaşda geliyor, hem yedek olacak hemde resim çekecek.. fotoğraf makinesini tarık getirecekti ama getirmesede telefonlarla çekeriz..
onurmu geliyor ?
beyler osmanla onurdan haber yok ya...
evet taşkın onur geliyor benim arkadaş..
osman geliyor, onur (senderson) o da geliyor sanırım..
beyler bana yücelin noyu verin laa adamla buluşcaz nosunu bilmiyorum bendekide akıl eray gibi gereksiz bi şahsın nosunu aldım yücelinkini almadım :D
arkadaşlar özkan gelmiyor.. yarın sabah onun yerien kim gelecek belli olacak.. neyse artık
şuan için siteden birinin talebi gelirse onuda alabiliriz sanıırm dimi defans olmak kaydıyla tabii :D
abi benim bi arkadaş var siteye de üye isterseniz ayarlarım...ama bizden bi adamla deiştiririz çünkü benden olmazsa oynayamıyo çok utangaç=)
beyler işte bakın getirin en kötü ihtimal yedek veya hakem olurlar..
arkadaşlar ben halısaha ayakkabılarımı edirnede unutmuşum :( insaniyet namına 43-44 numara halısaha ayakkabısı olanlar fazladan maça getirirlerse çok sevinirim...
görkem herhangi bir spor ayakkabı getir ya..
mavi takımı tebrik ediyorum şanşsızdık:)
evet ya alican dogru diyor,resimleri falan gösterin,maci anlatin :)
Ayrıntılar birazdan.. Konu Kilitli..