oyun zevki naslı çalınıyor anlamış değilim.orjinalinde zaten Türkçe yok ki varda biz mi sildik oyundan:)
Printable View
oyun zevki naslı çalınıyor anlamış değilim.orjinalinde zaten Türkçe yok ki varda biz mi sildik oyundan:)
pis emek hırsızları
arkadaşlar ben fm2006 yı oynayamıyorum ingilizcem o derecede iyi değil lütfen biriside bizim sorunumuza derman olsun.turksportaldan rica ediyorum başka sitelere ceza verirken bizede ceza vermesinler 2005 oynamaktan bıktım arkadaslar...
tamam merak etme sen, biraz daha sabır , sonunda güzel bir yamanız olacak inşallah tekrar...Quote:
Originally Posted by aksilaz
sabırsızlıkla bekliyoruz zaten
bu oyunu türkçe oynamak için sabırsızlanıyorum ingilizce oynamaya basladım team talk ları yardımcı koça yaptırıyorum cogu adam sit yazıyor.bide cok sık sakatlık oluyo oyunda onu anlayamadım....
vallaa bende buraya bakmadan önce indirdim o yamayı ama hemen belli oluyo ne oldugu zaten.aslında onların yapmadıgını,hırsız oldugunu görünce sildim.şimdiingilizce olarak oynuyorum.ama tr si çıkarsa çok süper olur vallaa.
Ya nediyelim bu ülkede emeğe saygı kalmamış üzücü...
bunun cezasını bizler çekiyoruz.Anadilimizde oynamak hakkımızdır.Evet sigames bizleri adam yerine koymamış olsada bizim bu konuya hakim arkadaşlarca yapmalarını beklediğimiz türkçe yamayı bekliyoruz...Gerekirse ücretli olarak emeğinizin karşılığını da veririz.Bu emeğinizin hakkıdır.Kolay gele arkadaşlar
her zaman community de yerini alan Turksportal ı zaten herkes biliyor onlar çolugu çocugu kandırsın 6 yıldır oynuyorum turksportalı taa ilk zamanlardan beri takip ediyorum
hatta Vieri nin girş sayfasındaki resmi yıl 2003 tu sanırım hala aklımda yenileniyoruz v.s. bi yazı vardı :P
Ben, innDir.com Asistan Editörü olarak emek hırsızlarının sitemize eklediği yamanın silinmesinden ve genesis adlı baş emek hırsızının sitemizden banlanmasına çok sevindim. Türkiye'nin en iyi program sitesi innDir.com sizin arkanızda. Emek hırsızlığı tescillenmedi mi ? Tescillendi!
FM2006 Türkçe Yama için bir koruma geliştirebilmeniz mümkün mü? Mesela yamanın kurulumunda bir şifre istense ve de bu şifre emek hırsızlarının eline geçmeden kullanıcılara sunulsa... Veya farklı bir yöntemle emek hırsızlarının çalması engellense... Zor gibi gözüküyor ama imkansız değil. Umarım emek hırsızlığının önüne geçilir.
Emek hırsızları, lütfen! Emeğe saygı gösterin! Emeğe saygı göstermediğiniz sürece emeklerinize saygı beklemeyin, kendinize saygı beklemeyin!
arkadaşlar size bişi sölimmi ben buraya üye olmadan çokdandır burayı takip ediyordum we bu saygısızlığı yapanın ********.com adlı sitenin olduğunu öğrendim. benim amcam sağolsun bi pc şirketinde çalışıyor ona söledim dediği tek şey şu oldu: "bu wergi kaçırmayla aynı şey wer sitenin adresini yarın 10 gibi gir o siteye dedi" girdiğimde sitenin haclendiğini gördüm ama geçici hack olduğundan tekrar kodları girip düzeltmişler
Siteyi serbestcem'den satın aldım kendisi bana forum ve patch yapmayı kabul etti
ama sonradan öğrendiğime göre kendisi yasal olmadan izin almadan Tr dil dosyasını editlemiş.Bende sitenin yeni sahibi olarak şimdi tr dil dosyasını kaldırıyorum.Yasal olmayan işlerle işimiz olomaz.En kısa sürede Sitenin ismide serbestcen.8m.com değiştirilecek bilgilerinize...Emek hırsızlığına karşı hep bir oılalım.
Az öncede konuştuğumuz gibi Emre, hepimiz genç insanlarız ve hayatımız çok küçük şeylerle kararabilir. Değmeyecek, gem vurulmayacak şeylerle.Quote:
Originally Posted by emresidar
Bu yama konusunda çok site ve kişi gereken özeni gösterdi, şuan tek bir site kaldı inatla devam eden.
Yamayı ilk yapan sitede bahsettiğin siteydi, oranında konuşmalarımızla bunu hata görüp kaldırması sevindirici.
Turksportal ailesine tekrardan hoşgeldin.
Umarız siteden FM ile alakalı yasal olmayan çalışmalara bir daha rastlamayız...
Vieri kardeş buyur screenshot :
http://rapidshare.de/files/11124885/ads_z1.bmp.html
Emek hırsızlarını hırsızlık yaptığının kanıtı ( gerçi inanıyoruz turksportala ada ama ) olsun kanıt lazım :mad:
hep böyle oluyor her senenin başında bu site çok az bir süre sonra yama çıkacak diyor ama ****** tarafından bu yama yayınlanıyor sonra da basıyorsunuz yok hırsızlar yok bilmem neler bence onların hırsızlığından çok sizin *****dan kaynaklanıyor bu olay geçen sene yine aynı şey yok bir daha yama yayınlanmayacakmış ta bilmem ne geçin bu yaygaraları işte ne arıyorsam hep o sitede buluyorum.Adamlar ne güzel geçen senenin yamasını bu seneye uyarlamış neresi hırsızlık bunun ben onlarınkine hırsızlık demem ama sizinkine ***** ve de *****derim *****
Quote:
Originally Posted by 5mihri5
Kusura bakma ama asıl ahmaklık sende bu kadar forum üyesi yazdı çizdi sende bu kadar yazılana karşı hala o malum siteyi savunabiliyorsan ben buna ahmaklık derim.Tek mesaj yazarak ortalığı bulandırmaya çalışıyorsan yakında ağzının payını verirler
ne amaçla üye olduğu belli.
lütfen illegal çalışmanın dağıtımını bu site üzerinden yapmayın. unutmayınki en kısa sürede çok daha iyisi ve gelişmiş versiyonunu çıkartacağız az daha sabır
bu fmnin türkçesiz tadını çıkaramıom artık sabretcez türkçe çıkana kadar:)
bu arkadaşla özel olarak ilgileneceğim...Quote:
Quote:
bak bu varya garanti bakan körlerden :D lan körmüsün oyunu aç bi haberlere bak fm de öküz herif. kafan o kadar da basmyor mu... zaten sen o siteden olduğuna göre yaşında 10 civarındadır malum o siteye sadece bebeler takılıyor :D Ayrıca biraz kendini geliştir de gerçekleri gör. Moloz luk etme.
Bu malum sitenin hesabı oldukça kabarık zaten.
cm için türkçe yamayı gene çaldı
makaay ın data update i çaldı.
fm için tükçe yamayı yine çaldı. şimdi aklıma onlara yakışan bir söz geldi "HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ" bunların bu hırsızlık huyundan vazgeçecekleri fln da yok zaten. Artık bunlar hırsızlığı öyle bir seviyeye getirmişlerki onlara bu yaptıkları gayet normal bir davranışmış gibi geliyor. onlar için Hırsızlık alışkanlık halini almış. ALLAH'ından bulsunlar diyeceğim ama demekte tereddür ediyorum çünkkü bu denli davranışları yapan kişilerin bir allahı var mıdır bir dinleri varmıdır bilmem ama heralde ataist fln dır bunlar.
Günaydın arkadaşlar yaw bu türkçe fm 06 çıkmadı değilmi henüz yoksa ben mi bulamıyorum??
bide benim yukarda eklediğim resimde var hakkaten kör haQuote:
Originally Posted by hizlioglu
böyle dengesizler çıkması normaldir tamam arkadaşlar zaten arkadaşımız siteden şutlandı gol oldu. böyle insanların burada yeri olmadığınıda herkes görmüş oldu.
Arkadasin kafasi güzel herhalde baksaniza ne dedigini bilmiyor:)Quote:
kaldırmakla çok iyi yapmışsınız helal olsunda
türkçe çalışma yapmayarak kimi cezalandırıyorsunuz
ya bir şey sorcam onlar turksportalın hazırladığı türkçeyi nasıl çaldılar
evet ya nasil caldilarQuote:
Originally Posted by batu19-07
kimseyi cezalandırdığımız yok. Bir bildiğimiz var tabiki. Bizde bilirdik elimizdeyken dosya yayınlamayı ama sigamesten bu konuda ciddi uyarılar almıştık. Tabi bu yama piyasaya çıktıktan sonrada gördükkü sigames türkiye pazarını pek önemsemiyor. gerekli yaptırımları kendi gücümüzle yaptırmaya başladık. Bundan sonrada çıkartacağımız her çalışmayı Türk hukukuna güvenerek lisanslayarak piyasaya sunacağız.
nasıl çaldıklarına gelince bir şekilde elimizdeki dosya onların eline geçti bunu bilmiyoruz.
ok teşşekür ederimaçıkladığınız için eğer size karşı kaba davrandıysam özür dilerim
hakikaten bu kadarıda olamaz. millet aşmış olayı tam bi adilik. bencede en güzelini yapmışsınız
lanet olsun ya format atmıştım pc ye.yeni türkçe yuklicektim.ama ortalık karışmış olanda bana oldu türkçe dosya bulamıyorum ortada yok.patladımı ne.:)
Quote:
Originally Posted by gacag
arkadaşım biraz okusan ne olduğunu anlarsın
baya bi olaylar olmuş burda emek hırsızlarına yazıklar olsun
ayrıca anladığım kadarıyla yakın zamanda turksportaldan fm 2006 türkçe yaması geliyo dimi doğru anlamışım
http://www.turksportal.net/fmhaber/8401
detaylı bilgi burada
yaşasın inşallah sonunda çıkacak simdiden elerinize sağlık :D
ya ingilizcesinide anlıyozda türkçesi bi başka oluyor bee... insanı ayrı bir gaza getiriyor böle oynamadan yapamıyosun. inşallah bir an önce çıkarda hepimiz çoşarız...
Artık bi şekilde yumruğun masaya vurulması gerekiyor forumlara mesajlar attık,mailler çektik,İngiltere'de temaslara geçildi olmadı.Türkçe çalışmaları yapan bu insanların da üstünden bu yük kalkmalı.Orjinal alacaksak alalım yeter artık.Yapılacaksa net aleminde bir duyuru yapılır herkes orjinal alır belirli bi sayı belirlenir falan.Hatta ne bileyim İstanbul'da toplu orjinal FM almaya gidilir orada bi de resim çektiririz tanışırız:D
arkdas cok haklı..ingilizceyi bilioruz ama turkce daha da zevkli oluorQuote:
Originally Posted by hurmet
ya ne kadar ahlaksız insanlar bunlar ya ne dir yani bu yaptığı obur tarafta nasıl cozecekler bu işi merak ediyorum
Özellikle Volkan Abi'nin yorumlarıyla türkçe çok güzel oluyordu... ;)