yükledim fakat oyun türkce degil
Printable View
yükledim fakat oyun türkce degil
Normalde FM oynarken oyunda hiçbir zaman sorun çıkmadı. Demin yamayı indirdim ve oyuna girdim. Gayet hoş oynuyordum ama aniden oyun bir yerde takıldı ve siyah ekran çıkıverdi. Oyunu kapayıp açtım çünkü diğer türlü düzeleceği yoktu. Sizce bu sorunun Türkçe FM 2007 ile alakası var mı?
Biri yardim etsin yaa olmuyor olmuyorrr
bence oyunu yukleme icin adim adim kurulum anlatilmali...olmuyor sinirleniyorum olmadikca...
calısmanız ıcın tesekkurler ama ben yuklemeyecem :D kardesım kendı bılgısayarıne yukledı onda baktım ne gıbı seler war dıe nası olmus turkcesı dıe baktım ve gordumkı baya fazla cevırı hatası yapılmıs ozelıkle mesajlarda cok fazla cevırı hatası war bunu belırtmek istedim
e hep hata veriyoo yapamadim uyuz oldum nasi calisio sizde yaa hep hathathathathtahta hata
abi bende Fm turkce'ye tikladigimda tam ayarlara basiyorum 'runtime error activeX component can't create object' dio.N'apcam?lutfen yardim edin?
winrar içerisndeki dosyayı çıkarmıyor hata veriyor. 3 kere indirdim hep aynı hatayı veriyor. bunun çözümünü biri anlatsın
registry içerisinde üst mesajlarda verdiğim yolu kontrol eder misiniz? Folder klasöründe herhangi bir bilgi varmı. Örneğin FM nin kurulu olduğu yer...
http://img174.imageshack.us/img174/8...rd01ru7.th.jpg
Sorunu tam olarak iletebilir misin, gözden kaçmış olabilir...
Tamponlanmış veriyi temizle seçeneğini aktif duruma getirip oyunu açarsan iyi olur.
tam olarak hangi ekranda hata verdiği konusunda bilgi verirsen, bu konuda yardımcı olmak isteriz.
çevirili hataları mutlaka olacaktır, bu tip konular ile ilgili başlığımızda arzu ederseniz yardımcı olarak işimizi kolaştırabilirsiniz.
verdiği hatalar konusunda bilgi verirsen daha yardımcı olmaya çalışırız.
Bilgisayarında XML componentleri ile ilgili bir problem olabilir. Bunun çözümü için
yüklü olduğuna emin ol.Code:\WINDOWS\system32\msxml3.dll
\WINDOWS\system32\scrrun.dll
\WINDOWS\system32\stdole2.tlb
Hangi sunucudan indiriyorsunuz? Belki indirdiğiniz sunucuya yüklenen dosyada problem vardır.
abi dosyalarin yuklu olduguna nerden bakcam?
ben bosver Turkce yama falan dedim sildim indirdigim her syi bu sefer FM yi calistirirken cd tak dio cd takiom yine calistirmio.simdi yine indirdim Turkce yamayi degisen bisi yok.cildircam abi ya :(((((((((((
Dowloand.turksportal dan indiriyorum..
abı once kı mesajında dbazı dosya ısımlerı vermıstın wındows32 falan dıe bunlar yuklu mu bak demıstın.
1)o dosyalar yuklu mu deılmı nerden bakcam?
2)verdıı hatayı tekrar hatırlatıyım dedım:FM Turkce yı yukleyınce kısayola tıklıyorum,Panel tam olarak acılınca yaklasık bı 10sn sonra o dademın soledıgım runtıme error hatası verıyor.
3)Turkce panelı hıc acmadan FM nın normal kısayoluna tıklıyorum.Orda da dogru cd yı tak dıo.Cd yı takıyorum.Yıne aynı hatayı verıyor.
N'apım?:(
http://img403.imageshack.us/img403/1598/adszmy1.png
bu problem nası çözülecek acaba
1) dosya isimleri msxml3.dll, shdocvw.dll, scrrun.dll ve stdole2.tlb bu dosyaları Windows klasöründe system32 içerisinde arayacaksın.
2) Senin problemin XML component desteği ile alakalı. O yüzden yukardaki dosyaların sisteminde olduğuna emin ol.Code:\WINDOWS\system32\msxml3.dll
\WINDOWS\system32\scrrun.dll
\WINDOWS\system32\shdocvw.dll
\WINDOWS\system32\stdole2.tlb
3) Daha önceden oyunu nasıl oynuyordun bilmiyorum ama aynı işlemleri yapacaksın.. Eğer sorun yaşıyorsan oyunu kökten kaldır, oyunu tekrar kur, sonra güncelleme yamalarını kur.. Oyunu kökten kaldırmak için Belgelerimdeki Si games klasörü, Application data da ki sports interactive klasörü, oyunu kurduğun yerdeki sports interactive fm 2007 klasörünü sil, regeditten football manager 2007 diye arat.
emeği geçen herkese çok çok teşekkürler yine kaliteli işe imza atmışsınız oyun artık daha da keyifli olacak dört gözle diğer Türkçe yamaları bekliyorum
Dosyayı şimdi indirdim ve tekrar bilgisayarıma kurdum ve kusursuz çalışıyor. Tekrar dowload etmeni öneririm.
Bu problemin çözümünü üst mesajda yazdım. Aynı sorun senin içinde geçerli explorer bileşenleri veya XML bileşenleri ile ilgili windowstan kaynaklanan sorununuz var
Tekrar deniyorum..
Türkçe yamayı kurduğun yerde DLL klasörü içerisinde zlib.dll dosyası var mı
mehaba arkadaşlar ben bu yamayı indirmeyi başaramadım daha
Türkçe FM 2007 v1.0 BETA indiriliyor lütfen bekleyin.
0
saniye içinde yönlendirileceksiniz.
bu yazıya kadar gelio daha sonra hiç bi şey olmuo acaba beklememmi gerekio çok merak ediyorum turkçe yamayı
C:\Program Files\Turksportal Football Manager 2007 Türkçe
buradan bahsediosan yoq öle bi dosya
msn kullanıyorsan msnimi ekler misin [email protected]
Document And Setting\Username\Application Data\Sports Interactive" klasörüne dosya yazmaya yetkili olmanız gerekmektedir.
bn burayı anlayamadım bileneler açıklayabilir mii???