hayaticik-->Ayg.01-->Ayg.22
Böyleydi.mAyg ismi son nickimden sonra ortaya çıktı.:)
Oğuzhan bak giderek artıyo :D
Printable View
çağrı abi,enes ve sefa
bunlarla halı saha maçı konusunda tanışmıştım:):)
Bende ilk c3surkedi,sergioagüero ve serkan abiyle tanışmıştım
İlk olarak Aydın abi ile tanışmıştım.. Acemiliğin verdiği gazla turnuvanın ortasında İori'yi FM'de duman ederim gibisinden konuşmuştum. Daha sonra emesenini ekledim ve özür diledim. Bu münasebetle ilk tanıdığım kişi Aydın abi olmuş oldu...
Soruya bak. :) TSİ'ye katılalaı 1.5 yıl oldu. Hiç hatırlamıyorum ama bir ayda geniş bir kitle yapmıştım. :)
İlk olarak Mert'le tanıştım(Cekochan) Kariyerime örnek olmuştu sağolsun:) Ve tanıştığımada memnunum.Sonra Emre abi,Ömer,Aygün,Ersin... gider böyle :p
Jesus_FB idi sanırsam. Ya da LaKe.
oguzkagan, tosunpasa ve hakan_sukuru ile tanışmıştım.
İlk Tolga Kaprol'la tanıştım, Sonra Cengiz'le (ABOOO!) sonra Koray Düşova ve sonra Mustafa Budak sonra Onur Atılgan.. Öle uzayıp gidiyo işte. Ben siteye üye olalı 10 yıl oldu :zuhaha
olm ben sefa diyorum ya
hatta oda kızmıo sen istediğini de beni ilgilendirmez;;)
EDİT:aygün e dedim
senden daha savgılıyım ben
saygılı olmak abi demeklemi oluo?
Serkan abi
walla daa kimseyle tanısmak kısmet olmadı. Tanısıcaz ilerde insallah:D
Kimse benle tanışmak istemiyor ki ? :(:(
sizde kafeye takılın
ilk tanışcağınız kişi ben yada emre abi olur:):)
Eskiden Kafe'de ne takılırdık :p 6 kişi muhabbeti götürürdük , işte onların yeri bende bir başkadır ilk tanıdığım onlardır kendilerini biliyorlar zaten..:)
valla ben şuana kadar kimseyle tanışmadım işin ilginci mesaj sayımda bi hayli yüksek :D
berkay (ibob) , aygün (ayg.22) , ömer (fm26) vs. vs.
Ancak ilk mesajini gördüğüm ve sürekli beğendiğim ve hayran kaldığım kişi ABOO ancak eskisi gibi aktif değil forumda. Zaten o da beni tanımaz :n:
atıl olm biz senle o bana ruh ikizim dediğin konuda tanışmıştık:):)