Evet oynuyor,Serdar'ı kadroya bile almamış heralde...
Printable View
İlk 18'de altyapıdan 2 oyuncu bulundurma zorunluluğu olduğundan Serdar'ı almadı yerine Volkan Babacan'ı aldı.
Yasin'in yerine Can'ı alıp,Serdar'ı almalıydı bence...
Can pimi çekilmiş bomba. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.
Serdar Kurtuluş'un durumu ne?Bugün haberlerde Beşiktaş'ta tüm sakatlar iyileşti deniyordu.
Heyecanla beklediğim maç günü geldi çattı.
Bugün taraftardan harika bir şov bekliyorum, oyuncularımızdanda onlara yakışacak bir oyun ve 3 puan !
Umarım bu kadar heyecana değecek bir maç olur. Bir haftadır Türkiye'de 2 gündem var. 1.si Paris Hilton , 2.si Beşiktaş-Fenerbahçe maçı :)
Bu maçı kaybetsek bile büyük bir avntaj yitirmemiş oluyoruz..Çünkü önümüzdeki hafta Sivas-Beşiktaş maçı var ve tekrar rakibimizi altımıza alabiliriz..Ama bu hafta kazanırsak rahatlamış oluruz..Tabi daha oynanancak olan Galatasaray maçını çıkarırsak..Ligin kaderi bu maçla etkilenecek gibi bakılsada kısacası bu maç kader maçı değil..Henüz 7 hafta var 7 hafta demek 21 puan demek 17 puan bile çıkarmak şampiyonluk yolunda yeter kanımca :)
Neyse ne yazsam boş akşamki maçtan sonra tekrar yorumları dile getiririz zaten :) Büyük ihtimal zor maç olacak bol golde olabilir..Zevkli maç olsun derbiyte yakışssında gerisi zaten gelir =)
Dananın kuyruğu kopacak.İlk golü bulan kazanır.İçime doğdu sanki bu maçta frikikten bir gol bulacağız.Hep öyle hissediyorum.İki gün önce gördüğüm rüyada da 2-0 kazanıyorduk.Ama tabii sadece rüya :D
Stada çok erken gireceğim.Hadi bakalım.Başka şehirlerde bulunan Tsili kartallar adına da bağırırım.
Cisse'nin Oynaması Bizim Açımızdan İyi Oldu...Yokluğunda Zor Anlar Yaşamıştık...Defansda Gordon'un Olmamasıda İyi..Son Belediye Maçında Rakibini Hemen Hemen Her Pozisyonda Kaçırmıştı...Toraman ve Zan İkilisi Fenerbahçe Forvetlerine Umarım Geçit Vermez...;) Holosko Boş Alanlar Bulup Nobre İle İyi Anlaşırsa Bu Maçtan Anlımızın Akıyla Çıkarız ;)
Bu maçta Beşiktaş da en etkiLi oLabiLecek oyuncu Nobre.HoLosko boş aLan buLamaz bi etkinLiği oLmaz , öyLe boş aLana sarkıp depar atacağı aLanLarı Fenerbahce bırakmaz.Nobre ise Edu - Lugano'yLa sürekLi dirsek teması haLinde buLunarak rahatsız edecek pres yapacak..Hava topLarını indirmeye caLışacak zorLayacak defansımızı..
Cisse'nin oynaması bizim içinde iyi oLabiLir :) kaç haftadır oynamıyor kondisyon eksiğini bu maçta hissetirebiLir,sonuçta tek başına AureLio ve MaLdonado ya karşı oynayacak..
İlk maçı hatırlarsak bir sürü pozisyon bulmuştuk.Bu pozisyonları Bobo sayesindede kullanamamıştık.Holosko Fenerbahçe savunmasının dengesini bozabilir.Bu işi Bobo'dan daha iyi yapıyor..
holosko bence etkili olamayacak çünkü fenerbahce hücümda dahil çakılı stoperlerle oynuyor bek oyuncularıda hızlı..Gs maçında holoskonun bir diğer etkili olmasının sebebi servet ve songun sık sık hücuma katılmasıydı.bjk zaten bu yüzden 2.yarı pozisyonbuldu golden sonra..Beraberlik kokan bir maç ama kazanan olursa bu kadrı kalitesi ve büyük maç özelliğiyle fenerbahce olur..
Cisse ve Rüştü'nün oynayabilecek olması Beşiktaş'a güç katacaktır.Özellikle de Cisse.
Cisse v Rüştü varsa harika en formda 11 miz sahada olucaktır demek... H.Arıkan gecerse kaleye bittik adamın ne jumpingi var ne bire biri ne refleksi anlamadım neden bize geldi bu kadar kötü oldu...
16:00'dan sonra insan tam havaya girio valla...:)
Holosko'nun birşey yapamayacağını söylüyor F.Bahçe'li arkadaşlar ancak unutmayalım bu oyuncu sadece boş defans arkasında iş yapmıyor.Topu aldığı zaman rakibini arkasına takıp basıp gidiyor.
Nobre'nin erken sarı kart görmemesini ve Edu - Lugano'ya da erken sarı kart göstertmesini istiyorum.Nobre hava toplarında çok etkili oluyor.Erken bir kart görürse bu üstünlüğünü rakibe kaptırır.Tam tersini yaptırıp rakiplerine faul yaptırtırsa ve kart görmelerini sağlarsa bu maç bizim açımızdan dahada kolaylaşabilir.
Cisse kaç haftadır yoktu oynamıyordu ancak Volkan'da 4 haftadır oynamıyor.Bunu da hatırlatalım.Sonuçta bir kaleci ne kadar iyi olsa da maç oynamadığı zaman işleri zorlaşıyor.
Güzel bir maç olsun da ben kaybetmeye de razıyım :)
Açıkçası geçen haftaki hakem hatası beni Süper Lig'den bayağı bir soğuttu. Bobo normalde o kadar agresif, kırmızı kart gören bir oyuncu değildi ama hakem çıldırtınca yapacak birşey yoktu.
Ben Ertuğrul sağlam olsam Holosko'yu sağ kanatta değil serbest oynatırım. Nobre'yi de besler. Sağda Serdar Özkan oynamalı diye düşünüyorum. Savaşçı yapısıyla o bölgedeki Uğur Boral'ı en azından biraz durdurabilir.
Ben sağlam olsam Cisse'yi o kadar riske etmezdim çünkü ne kadar hazır olduğu tam olarak belli değil. Toraman'ı oynatırdım o pozisyonda.
Maçın favorisi bence yok, iki tarafın da şansları eşit ancak ilk yarı berabere biterse Beşiktaş taraftarının desteği ile maçı bir şekilde alır.
Maçı kazanarak liderliğimize devam edeceğiz.
Bugün Bjk'nin şampiyonluk hayali biter gibime geliyor..amacım herhangi bi şekilde tartışma yaratmak değil alınmasın Bjkli arkadaşlar..Fenerbahçe'nin büyük maçların takımı oldugunu düşünüyorum ve maçı kazanırlar bana göre..
İNÖNÜ'DE İLK 11'LER BELLİ OLDU
İşte dev derbinin ilk 11'leri...
BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki, İbrahim Üzülmez, Cisse, Serdar Özkan, Tello, Delgado, Holosko, Nobre
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Edu, Lugano, Vederson, Colin Kazım, Maldonado, Aurelio, Uğur Boral, Alex, Kezman
11'ler belli oldu, kıran kırana bir maç bizi bekliyor. Temennim Fenerbahçe'nin yenmesi ve liderliğe devam etmesi :) Liderliği bırakıp bırakmamak tabi ki de Fenerbahçe'nin elinde, rakibine bırakmaz kolay kolay.
En son gittiğim inönü deplasmanında dikkatimi çekmişti bu, ama stadın her yerini görmediğim için bir yorum yapmamıştım.Quote:
Beşiktaş taraftarları, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde İnönü Stadı’nı afiş ve çeşitli flamalarla süslüyor... Tıpkı Liverpool karşılaşmasında olduğu gibi takıma 90 dakika destek verecek olan Siyah-Beyazlı taraftarlar, maçın başında yine dev Türk bayrağı açacak. Ayrıca stat içindeki dev hoparlörler, konuk ekip taraftarlarının önüne kurulup, yapılacak tezahüratlar bastırılacak. Öte yandan yönetici Hakan Aksoy, maça gelecek taraftarlara çağrıda bulunup, lisanslı ürünlerle stada gelmelerini istedi.
Maça gelince, inşallah kazanırız diyorum.. başka bir yorum yapamıyorum.
İnönü de taraftar şov var bence Beşiktaş bu maçı sırf bu taraftarla bile alabilir.Liverpool maçında olduğu gibi.
Arkadaşlar taraftarı izlemenizi öneririm :) Pişman olayacaksınız.. :)
Bu seyirci karşısında ben pc başında etkilendim :) Şuan FB'li oyuncu olmak istemezdim .
Beşiktaş zaten genellikle rakiplerini seyircisi ile boğan bir takım.
Fenerbahce cok rahat oynuyor,farka gidecek gibi.
Beşiktaş kendi sahasında oyun bile kuramıyor olacak iş değil bu futbolla bence Beşiktaş şampiyon olamaz.
maçı nereden takip edicez ya lig radyo herzamanki gibi açılmıyo.
Ben Telefondan Kulaklıkla Takip Ediyorum Maçı :D
Başka radyodan dinlemeyi dene başka radyodan da verilebiliyor bazen.
Gençler sizin kafanızmı güzel yoksa bende mi bir sorun var :) Gol oldu yahu kimse bahsetmiyor ilginç :)