arkadaslar sonunda basardım ::))))) yasasıınn.. türkce fm i sildim sonra tekrar yükledim daha sonra su tspruntime setpunu yukledim.. ve Turkspostal ın hazırlayıp sundugu turkce fm ye hos geldiniz gercekten ggüzeLdi ama :))
Printable View
arkadaslar sonunda basardım ::))))) yasasıınn.. türkce fm i sildim sonra tekrar yükledim daha sonra su tspruntime setpunu yukledim.. ve Turkspostal ın hazırlayıp sundugu turkce fm ye hos geldiniz gercekten ggüzeLdi ama :))
arkadaşlar türkçeyi sorunsuz kurdum.sorunsuz oynuyorum.amaaaaa.oyundan çıktıktan sonra run-time error 9 hatası veriyor.ne yapabilirim???run time'ı kurdum bu arada.
Tamam bu çok önemli bir sorun teşkil etmiyor. Panel ile ilgili bir hata ve bu oyuna etki etmiyor. Bunu ileriki versiyonlarda çözeceğiz
Ufak bir not:
Bazı arkadaşlar halen haberlerin bir kısmının İngilizce olduğundan bahsediyorlar. Bu 6.0.2, 6.0.3 gibi versiyonları kullananlar için Belgelerim klasöründeki Sports Interactive\Football Manager 2006\cache klasörünü silmeleri ve oyuna başlamaları ile düzelecektir.
ben türkçeyi yükledim biraz öyle oynadım ama sonra sildim oyun tekrar eski ingilizce haline döndü ancak spiker hala türkçe onu nasıl eski ingilizce haline getirebilirim.
ben herşeyi yaptım oyunu seçiyorum ve çalıştır diyorum fakat sürekli "please insert the correct CD-ROM, select ok and restart application" diye hata veriyor
ve herseferinde aynısı oluyor ne yapmam gerek bilgi verirseniz sevinirin
Varollllllllllllllll İŞtee Buuu TÜrkİye Sİzİnleee Gurur Duyuyorrrrrrrrrrrrr İŞte TÜrkÜn GÜcÜ Volkan A Vİerİye Bu Sİteye Yapandan Da Bu Sİteye Tiklayanada Allah Razi Olsunnn Isallah Pcnize Virus Girmezzzz Helal Olsunnnn Sİzeeeeeeee Arkadaslar Cachee Dosyasini Fm 2006 In Ayarlarina Girin Ordan Da Isaretini Kaldirin Ben Kaldirdim Olduuu Ben Simdiii Fm Diyarina Daliyorumm Ronaldinholu Messeli Etolu Barcaleno Bekle Benİ Bİsmİllahhhhhhhhhhh
Fm Hayat Sensinnn Dunyamm Sensin Gelecekse Tum Acilarrr Sendennn Gelsİnnnnnnnnnnnnnnnnnn
krdeşim herşeyi indir dim runtime hatasıda gitti.ama türkce fm açıyorum ayarlardan sportinteractiv /fuotball maneger 2006 seçiyom kaydet diyorum..kaydedilmiştir diyor sonra oyuna başla diyorum ama olmuyor..fuutball maneger2006 dosyasını seç diyor ...ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.........
arkadaşlar şimdi yeni bi şey oldu.türkçeyi kurdum gayet güzel bi şekilde.yeni oyun dedim.fenerbahçe ile oyuna başladım.sonra oyundan çıktım.tekrar girdim yeni bi oyun açmak için.ilk başta açtığımda sol tarafta bulunan ülkelerin isimleri normal olarak türkçeydi(arjantin,arnavutluk vs....).ama daha sonra açtığımda ingilizce olarak görüyorum.anlayamadım valla...
yaaa birisi bana yardim etsin dun gece mesaj attimda ilgilenen olmadi turkcefm basla ya basinca bu hatayi werio ""please insert the correcy CD-ROM,select ok and restart application"" LÜTFEN yardimm
Bende personele tıkladığım zaman sözleşmelerin ne zaman biteceğini göstermiyor yada takımın üstüne tıklayıp görünümü sözleşme yaptığımdada düzelmiyor bunu nasıl halledebilirim
hala olmuyor.oyunu ve amayı silip baştan yükledim.o zaman çalıştı ama 6.02 patchini kurduktan sonra turkce fm çalıştıra tıkladığım zaman "path not found" diyor.cache/englishi de sildim ama birşey değişmedi.
Arkadaşlar beklediğimden güzel olmuş tüm çalışan arkadaşlara teşekkür süpersiniz size ne desem az sevgiler saygılar her yerde türksportal
ben dll hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor
ilk mesajı okuman gerekiyorQuote:
ben dll hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor
hiç mi okumuyorsunuz ilk mesajı yada hiç mi başlığı okumadınız?Quote:
Originally Posted by taylan_br
Quote:
Burası Sigames'in Football Manager oyunlarının Türkiye Resmi Araştırma Sitesidir.
Lütfen korsan oyunları çalıştırmak için gereken programlarla ilgili sorular sormayınız yardım etmeyiniz...
Uyarılar sonucunda bu mesajları atan arkadaşlar sitemizden süresiz olarak uzaklaştırılacak bu nedenle bundan sonraki yamamaları indiremeyecek ve forumlarımızdan yardım alamayacaklardır...
ya bu nasıl iş anlamadım. pc yi bi açtım. daha ben bişe yapmadım yani turksportal türkçenin exe si silinmiş. böyle oluncada doğal olarak türkçe çalışmıyor. durmadan kaldır/yükle yapıyorum. V2 hiçbir sorun olmaz inşallah.
benim soruma birisi cevap verirse çok memnun olucam :)
arkadaslar ya bnde fm.exe dosyası yok ya ne yapcam herkes fm.exe diye konusuo bnde daha o yoq
arkadaşlar şimdi yeni bi şey oldu.türkçeyi kurdum gayet güzel bi şekilde.yeni oyun dedim.fenerbahçe ile oyuna başladım.sonra oyundan çıktım.tekrar girdim yeni bi oyun açmak için.ilk başta açtığımda sol tarafta bulunan ülkelerin isimleri normal olarak türkçeydi(arjantin,arnavutluk vs....).ama daha sonra açtığımda ingilizce olarak görüyorum.anlayamadım valla...
abi ben anti-blaxx la oynuyorum ne yapmam gerek
abi oyunu yeniden yükledim türkçeyi de indirdim exe yide kurdum herdediğinizi yaptım sanırım oyuna girdim takım isimleri türkçe sizin isimleriniz falan yazıyo options da ama öbür yerler ingilizce bir yerde yanlışlık yapmış olabilirmiyim acaba yardım ederseniz sevinirim...
her şeyi yaptım dediğiniz gibi ayarlardan oyunun klasörünüde belirtip kaydet diyorum fakat yine lütfen oyunun dosyasını belirtiniz diye hata veriyo kafayı yicem
lütfen sorumu yanıtlarmısınız yardım edecez diyorsunuz bide.Quote:
Originally Posted by batu19-07
abi benim spikerde türkçe ama menü haberler ingilizce...
Run time ve çevrilen yerlerin ingilizce görünmesi sorunu düzeltilmiştir...
Bu konu kilitlenip yeni sürüm için konu açılacaktır
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=96763