Originally Posted by
emircanatici
Bu konuda Turksportal Ailesinin yapacak birşeyi yoktur.Sonuçta oyunu Turksportal değil sigames yapmaktadır.Turksportal aracıdır ve sorunları dile getirir.Oyun içindeki tatil modu çokta önemli değil aslında zaten tatile gidip maç oynamadıktan sonra oynamanın ne anlamı kaldı.Ben korsan oyun kullanıyorum sorun yaşamıyorum ama bu demek olmuyorki sizde korsan kullanın sadece benim görüşüm sizlerden farklı ben parasal olarak düşünmüyorum icraat olarak düşünüyorum.SiGames benim önüme Türkçe oyunu sunmadığı sürece ben bu oyunun orjinalini almayacağım.Crysis oyunu Türkçe olarak çıkmıştı gittim paşa paşa paramı verdim aldım ama Türkçe olduğu için aldım ki eA destekli oyun.Eğerki sigames önüme Türkçe oyunu sürerse gidip orjinal almaya razıyım.Çok merak ediyorum acaba çokmu zor geliyor Türkçesini yerleştirmek dbsine.Eğer bu kadar zorsa Türksportal nası beceriyor bu işide koskoca sigames Türksportal'dan yardım alarak yapmayı akıl edemiyor.Yine söylüyorum Türkçe oyunu sunsunlar önümüze ben eminimki oyun severler gerektiği yerden kısar orjinal oyun alır.Ama önce icraat gerekir ;)