Regen bir bug değildir. Dünyadaki her takımın alt yapısındaki oyuncuların listesi bilinemeyeceğine göre SI Games'te böyle bir çare bulmuş...
Printable View
yalnız 2009 un 2008 e göre artısı regenlerin daha gerçekçi,mantıklı ve makul sayıda olması galiba. çünkü 2008 deki gibi aşırı sayıda regen çıkmıyor,özellikle 20-30 sene ilerleyince daha düzenli bir şekilde regenler çıkıyor.ayrıca çift ayaklı,ppm leri fazla olan gibi çok çeşitli regenler çıkıyor.
regenler bug değil ama türk liginde çıkan regenlerin birer messi, zidane ve ronaldo kalitesinde olması bug. 902 de durum düzeltildi mi bilmiyorum, umarım düzelmiştir yoksa oyun oynanmaz hale geliyor bir nokta sonra.
bende çok iyi yabancı regenler var ama türk regenler çıkmıyo böyle olunca hala hakan balta falan oynuyo ilk 11 de bazen :D türk regenleri nasıl bulup yetiştirebiliriz ?? :confused:
çok regen çıkıyor ama hepsi özellikleri kadar performans sergileyemiyor ben göremedim hepsinin kalitesinde oynadığını mesela
Abi tam verimle oynamasın için örn. forvetlerin 27 ila 32 yaş arasında olması lazım. Hepsinin yaşı var. Tecrübesizlik, oyunda da geçerli.