Serkanım senden özel bir ricam var. :D Baran'ın fotoğrafını çekerken boynunu düz tutmasını sağla şu çocuğu bir normal şekilde görelim. :D
Printable View
Serkanım senden özel bir ricam var. :D Baran'ın fotoğrafını çekerken boynunu düz tutmasını sağla şu çocuğu bir normal şekilde görelim. :D
Tamam onun için yanımda 2 adam getireceğim, fotoğraf çekerken onlar yardımcı olacaklar.:D
Baran'ın boynuna yapışcaz siz merak etmeyin :n: bu sefer olacak düz fotoğrafı :zuhaha
Cık cık.. Baran abiyi bu kadar eleştirmeyin yahu kafası fotoğraf çekilirken biraz sola ya da sağa çekiyorsa onun suçu mu? :zuhaha
sizlerden yaşca baya büyük olmama rağmen tanışmak isterdim İzmir e iş için geliyorum ama ayın 7 si salı oluyor sanırım hafta sonları geliyorum daha çok crespo geçerken senide alırdım ama zaman uygun değil.
buyur ismail abi reklam :D
http://forum.turksportal.net/vb/show...=72276&page=21
Buyrun salı günü sizide bekleriz (: 3-4 saatlik kaytarmak sorn yaratmaz sanırım :p
Arkadaşlar tam olarak herkes saat 15:30'da konak meydanında olsun. Ben 13:00 veya 13:15 arabasına bincem ve 1 saat 15dkda İZOTAŞ'ta oluyorum. Ordan Serkan ve Fatihle geçeriz sizde zamanında gelirseniz bekleme durumu olmaz. Telefon numaralarını verebilecek arkadaşlar PMle atsın veya ben vereyim bana mesaj atsınlar fark etmez. Haberleşmek için internete girme durumu olmayacağı için :D
İZOTAŞ ne ya, garaj desene şuna ya.:D
Biz soteye yatarız meydanda, gölgeye erkenden, gelene gidene bakarız.:n:
Duyurulara da ekledim, belki konuyu görmemiş olanlar vardır.:D
Yaa alışkanlık o Serkan :D Ankaradada AŞTİ :n: Çok pis soteye yatarm dicem ama çok inandırıcı olmck herhalde :n:
Serkan abi av arama hepsi güneyde :D :n:
Ben niye Karşıyaka - Bostanlı tarafı istiyorum sanıyorsun, belki şansımıza buralarda kalmış birkaç tane denk gelir.:D
Yatarız yatarız İso, meydanda iyi yerler biliyorum.:D
YKM önü tam senlik Serkan Abi :D
Orası iyi de, saat kulesine gelenleri nasıl göreceğiz?:D
Geç gideriz olur biter :D Baran beklesin onları :n: 3buçukta ordayım diyo tam :D
O zaman ben 13:50 gibi filan evden cıkarım 8-10 dklık yol bizim evden garaj garajın girişinde bekliyelim seni istersen Serkan abi orda buluşup İsmail abiyi bekleriz onuda alıp gideriz :n:
Garajın girişi dediğin arabaların da girdiği arka taraf sanırım.(Belki orası ön taraftır ama bana göre arkada kaldığından arka taraf diyorum.:D) Ben dolmuşla geleceğim, dolmuştan indiğim yerle İsmail'in ineceği yer yakın, sen girişte bekleyeceksen ikimiz seni girişten alırız.:D
Bir de oradan Konak'a nasıl gideceğiz? Ben hiç garajdan Konak'a gitme ihtiyacı duymamıştım da.:( :D
Yaa servis arabalarına inen yol var orda buluşuruz :D benim orda inmemle alakası yoktur :p
Yaa tamam işte Aydın turizmin servisleri Anadolu'nun servisi :n: Anadolu servisleri iyidir :D
Garajın önü dediğim dolmuşların filan girdiği yer kartal durağından gelicem ben olmadı ben sizi kapıda beklerim veya başka bi yerde buluşuurz.
Güzide belediyemizin Konak otobüsü var biliyorum da, çok dolaştırırsa diye şeyettim yoksa garajdan Konak'a ben her türü ulaşırım da, İsmail dolaşmasın sıcakta.:D
Fatih resmini koysanda görsek seni :p Garajda bekleyen herkesi sen sanmamak açısından gerekli bence :n:
Köpeğin resmini koy fatih onuda götür sen :n:.
Abi pcye format atık 2 gün önce pek bi şey yok t ben sizi tanırım ya zaten telefon numarasınıda şey etik.
Ayrıca ozzy kopek daha 9 aylık kücük yürüyerek gitmeye kalksam 30 dk filan garaj zor iş yakın bi yerde olsa götüreyim ama seni mi kırcam :n:
Fatih numaran özeldeydi :n: Nasıl kaydedeym :D
Götür fatihde dikkat et birilerini ısırmasın :D.Zaten isot abiyi bulman zor olmaz :n:.Onu bulduktan sonra isot abi herkesi tanıyor zaten :n:.
Tam da Salı yazlığa gidiyoz. Eğer gitmezsek ordayım :D
Hakan 1 gün ertele veya akşam git :D Maksat tanışmak eğlence olsun
O zaman 3 ten sonraki vapura bineceğim demek :D Serin serin
Otobüs körüklü olur inşallah oturarak gelirim :zuhaha
DisCo'da İzmirde değilmiydi yahu onu niye yazmıyoruz listeye :p
Ben de gelebilirm belki diyeyim..
Tabikide buyrun gelin bekleriz.
Gelen arkadaşlar bir şekilde haber versinler bize beklemeyelim. 15:30'da herkes Konak'ta olacak biz büyük ihtimalle 15:10 - 15:20 gibi orda oluruz sizde geç kalmayın. Yarın çıkarken listeyi alcam yoklama yapcam ona göre geç kalanlar Sitede uyarı alacaklar :n:
Yarın buluşma var. :D İmkanı olan herkes gelsin lütfen buluşmaya. =)
Yakamda kırmızı gül olacak kararımı verdim..
Çağdaş yakışıklı adamsın kırmızı gül falan asılırlar :cool: :n: :p.