Bu adam eğer oyunda penaltı kaçırırsa ana avrat söverdim.
Printable View
Bu adam eğer oyunda penaltı kaçırırsa ana avrat söverdim.
poacher olarak oynatıyordum ben.
Hedef adam iyidir;)
Ben hedef olarak oynatıorum tabi arkadakilerde brz besleyici olmalı sanırım:D
Sağolun hedef adam ve fırsatçı golcü olarak düşüneceğim:icon_razz:
Kendisini daha sene başında Atletico Madrid'e kaptırdım. Şimdi almaya çalışıyorum 10 M$'la başladık pazarlıklara bakalım :) inşallah gelir Romelu :D
Galatasaray'da ilk sezonda anlaştım. 18ine basıp gelmesini bekliyorum :D Ama profili gelmeden baya gelişti. Resmen Anderlecht'i pilot kulüp gibi kullanmış oldum.
Tek forvette sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. Çok yavaş kalır tek forvet için. Şu anda Toulouse kariyerimin 6. sezonundayım. 3 sene filan önce beleşe geldi. Yedek olarak kadromda bulunuyor kendisi... Sene sonunda Dzeko'yu iyi fiyata okutursam bunu koyarım forvete denerim :)
10.3 versiyonu oynuyorum. Fenerbahçe ile başladığım kariyer 2020 senesinde. Lukaku Anderlecht'te ŞL gol kralı oldu. Değeri 13 milyon € idi, özellikleri manyaktı. 10-12 özelliği 17-20 arası puanlardaydı. Şu an bile 10 özelliği 16 puan ve üzerinde.
2009'dan sonra maç istatistikleri tutulmaya başlanmış, 2011'de de transfer etmişim 28 milyon €'ya. İlk iki sene taktik karmaşalığım yüzünden pek verim vermese de 2014'ten sonra (6 sezondur) ligde 23 golün altına düşmemiş. Asist krallığında da iddialı bir isim. Senelik puan ortalamalarında 7.5 puanın altına düşmemiş. Şu an kariyerimde 27 yaşında ama değerini koruyor 28 aldık şu an 27... ve talibi her sene çok, tabi büyük kulüpler.
lukaku nun 2011 versiyonunu cok merak ediyom