sonuçlar önümüzde ki hafta kesin açıklanıyor. ama tarih konusunda muamma var.
Printable View
sonuçlar önümüzde ki hafta kesin açıklanıyor. ama tarih konusunda muamma var.
Hey gidi hey. Geldik sona...
9 saat 25 dakika var :D
çok sövücem sınavdan sonra OBP'ye :(
İnşallah herkes istediği üniversiteye-bölüme girmiş olur. Gelecek yıl aynı şeyleri ben yaşayacağım. Herşey gönlünüze göre olmuştur umarım.
bu arada yeni tercih kılavuzu yayınlanmış,
http://osym.gov.tr/belge/1-12604/201...nlari-ki-.html
ne zaman açıklanacak
edit 14 00 de açıklanıyor hadi bakalım :)
gecittirme oldu zaten olacağı kadar artık gecikmez umarım
06-03-2011 tarihinde yazmışım bunu.
ŞUanda Ege Üniversitesi öğrencisiyim :) İsteyince oluyormuş demekki :) Konuyu baştan sona okudum , geçen seneye bir zamanda yolculuk yaptım sanki :) Güzel bir seneydi..
Artık önümdeki 5 yılın da güzel geçmesi tek dileğim..
Bu konu da bu sene sınava girecek arkadaşlara örnek olsun :D Öyle gözünüzde büyütmeyin , sadece isteyin ve çalışın. Çevreye kulaklarınızı kapayın.
10-09-2011 tarihinde yazmışım bunu :)
Ege Üniversitesi'ni kazandım , fakat herşeyde bir hayır vardır sarmadı bıraktım. Çevremdekiler "Sıkıldım diye Ege gibi üni. bırakılır mı mal mısın" diyip durdular. Bırakılır dedim. Sevmiyorsan bırakılır. Mutlu değilsen de bırakılır.
Bıraktım , evime döndüm , yata yata hazırlandım sınava. Sevdiğim insanla birlikte. Girdim sınava , çok şükür geçen seneki puanımı geçtim gibi. Üstteki mesajıma katılıyorum , isteyince oluyor arkadaşlar. Ne isterseniz o oluyor. Eğer birşey olmuyorsa , bilin ki siz yeterince istememişsinizdir.
Ve son olarak , seneye de bekleriz ÖSYM :smismileyiw2: :icon_cool:
Bu konu benim günlüğüm gibi oldu diyeceğim ama günlükten çok bir "yıllık" gibi oldu :) Üstteki mesajımdaki "sevdiğim insan" kısmını çıkarıyorum , onun dışında çok güzel bir sene geçti Kocaeli'de. Okulum , bölümüm , arkadaşlarım , hayat herşey çok güzel. Umarım önümüzdeki yıl buradan Erasmus'u kazanmamı da yazarım :) Bu konuya her yıl 1-2 mesaj atmak istiyorum çok güzel oluyor çünkü adeta son 3 senede yaşadıklarımı görüyorum her okuyuşumda :) Bu yıl YGS/LYS girecek arkadaşlara da başarılar diliyorum:)
Hey gidi günler. Çok çok hızlı geçiyor zaman. 2. sınıfın 1.dönemi de bitti. Konuyu açalı 3 sene olmuş. Yakında "bugün son finale de girdim mezun oldum" yazmak da nasip olur umarım. Bu konuyu hiç unutmıycam :)
Eskişehir'de olan var mı oraya gidecem de :zuhaha
Mersin'e gelen var mı ? Gelen varsa bir daha düşünsün :n:
Trabzon'da okuyan var mı?
kocaeliye gelip eve cıkmak isteyen varsa yazsın
Isparta'da olan varsa kuzenim var kıyak çocuktur kendisi güldürür güvenilir her türlü pazarlarım kuzenimi hahaha ah ulen :n:
Çocuk yalnız kalmasın şaka maka varsa yazsın
3.sınıf da bitti , evlendiğimi falan da duyururum heralde bu konuda.
Maşallah kaç yıllık konu :D