hemen bakıyorum
Printable View
ALFRED N'DİAYE 4.8 Milyon euro karşılığında Levante'de
4.2 Milyon euro karşığında Cedric Mongongu Levante'de
LA LIGA 17.HAFTA Levante :1 Valencia :2
Kötü gidişat devam ediyor ZARAGOZA : 3 LEVANTE : 1
derbide üstelik kendi sahanda kaybetmeseydin daha iyiydi taraftarının gönlünü bir şekilde alman lazım :)
Çok para harcamıssın oyunlar uyum sağlarsa iyi birde nasıl buldun okadar para ekonomisini bilmediğim için soruyorum ligde kalırsın başarılar
Yaklaşık 7 Milyonluk bir bütçem vardı oyuncuları satarak gelen paralarla oyuncuları aldım.Genelde pahalıya aldığım oyuncuların bonservis ücretlerini 48 aylık ödeme planıyla anlaştığım için sorun olmadı.
LA LIGA 23-24.HAFTA MAÇLARI BİR TÜRLÜ DİKİŞ TUTTURAMADIK DÜŞME POTASINDAYIZ
LA LIGA 25.HAFTADA DÜŞME HATTI MÜCADELESİNDE KENDİ SAHAMIZDA OSASUNA'YI AĞIRLADIK.
Lig kötü olmuş ya üstelik transferler hiçde fena değildi.umarım ligde kalırsın :)
Takım çok fazla kart görüyor sürekli aynı 11'le sahaya cıkamıyorum
Son 6 hafta kalan maçlar
33.HAFTA ATLETICO MADRID (DEP.)
34.HAFTA SPORTİNG (İÇ SAHA)
35.HAFTA ATLETIC BILBAO(DEP.)
36.HAFTA BARCELONA (İÇ SAHA)
37.HAFTA VALENCIA (DEP)
38.HAFTA.ZARAGOZA (İÇ SAHA)
6 maçın 4ünü kazanırsan ilk 10 bile olabilir :) küme düşme hattından uzaklaşman iyi olmuş :)
LA LIGA 36.HAFTA
Süper :D Ligde kalmışız :) Gelecek sezon umarım iyi olur :)
Kümede kaldım ama mali açıdan çok zorladım klübü finans ucu ucuna yetiyor.İlk 10'a girebilseydim çok güzel olacaktı ama seneye gelen oyuncularla sağlam kadro kurmaya çalışıcam.Takım taktiğe alıştı uyumda sağlamaya başladılar.Kariyerimi takip ettiğin için sağol :))
Bu sene ligte kalmak yeterliydi ve başardık :)
Kiralık oyuncularım kendi klüplerine geri döndü en çok stuani ve emre çolak'ın takipçisi olmayı düşünüyorum klübün mali durumdan kötü oluşu elimi kolumu bağladı yeni transfer bütçem açıklanana kadar beklemedeyim.
Lig süresince anlaşmış olduğumuz oyuncularımız klübümüze katıldılar.
değişik bir kariyer olmuş. bu sezon daha iyi olacağına inanıyorum ben
ilk sezon güzel geçmiş, kritik maçları iyi sonuçlarla atlatmışsın..
artık 2. sezonda daha iyi performans bekliyoruz.. :)
VICTOR OBINNA BONSERVİS BEDELSİZ LEVANTE'DE
ROMAIN DANZE 750.000 Euro karşılığında LEVANTE'DE.
LEVANTE : 1 FC BAYERN : 3
TRANSFERDE SON DURUM :Kaliteli bir forvet ve Aml mevkisine iyi bir oyuncu arayışlarım sürüyor.
Obinnadaki kasa bak hayvan :D 2.sezon takım daha etkili olacaktır
2.1 MN Euro'ya Yoan GOUFFRAN LEVANTE'de
LEVANTE :0 EVERTON : 1