kerlonu al veya fred
Printable View
kerlonu al veya fred
sola grosso dmc mascherone forvete fred al kesin iş yapar 3 futbolcu
uğur yıldırım sağ kanatta müthiş oynamıo onu forvet oynatıp bi de sağ kanat bul kendine burada aklıma ilk gelen isim yasin karaça lebohang mokoena yı da alabilirsin ama onu ortasahanın ortasından amc ye okla çıkar bence illa forvet alıp uğur yıldırımı sağ kanat oynatcam diosan da tevezi alma çok uyumsuz ii para gördüm mü kaçar cesar delgado iyi alabilirsin özgürcanı as takıma çıkar yedek oturttur şimdilik bu kadar aklıma geldi
orhanı sat ergünü falanda sat grossoyu al,tevez içinde yeterli parayı aç tevezide koy bitti:)
guarin i dene.:)
abi bakmadan yazmayın şuraya adam guarini fiorentina almış 10 milyon istio dio siz hala guarin yazıosunuz
sana gelince santos takımından rogerio ya bir bak derim hem dc hem dm oynar
iyi oyunculara benzio saol silent island kardeşim bi de zuk yaz ss koy tam olsun :D:D:D:D:D
Kardeş sulley ali muntari derim başka bişey demem ;)
baktın gelmio Bruno mezengayı dene ,sol ayağı raket gibi :D
heinz'ı sat grosso'yu aL weya petrov'u aL
tewez beLkı geLır aLabıLıosan aL
siwok,
sergey kisLi,
charLton coLe
Yaa türk adam arıorum ben dmc de selçuk sattım topuzda bende ama özellikler biraz düşük aurelio türk olacak bu sezon sonunda
bak orda haklısın..:)ya tek dmc oynattıgım için nuri yetmiyo..daha genc..belki ilerleyen yıllarda yewter...Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
arkadaslar forvette fred ve vitti var..vitti yi yeni aldım..o yokken ümit karan vardı ve fred her mac gol atardı..vitti yi aldım fred e bişeyler oldu..acaba vitti yuzunden mi...arkalarında da alex oynuyo..ama alex i hep orda oynatıyodum..frede ne oldu bilmiyporum ya...
Görmemişim pardon,guarini fio aldıysa ali muntariyi al ozmaanQuote:
Originally Posted by büyükpivot
Vitti yi Hiç Almadım - Ama Herhalde Özelliklerinden Takım Oyunu Düşük - Soğukkanlı Ve Saldırganlık Yüksek Olabilir - İkisinede Ceza Ver - Akılları Başlarına Gelsin
Fredden eskısı gıbı verım alamıyorsan forvetlerın yerlerını degıstır bırını saga bırını sola al yanı o zaman fark edıor Ikısı yanyana oynar.
takım oyunu 17...ama cok bencil oynuyo...
Bak Samanyolu Kardeşimin Dediğide Doğru - Sen İyisimi Vitti ye Ceza Kes - Fazla Ağır Olmasın - Fredi de Eleştir
Oynar oynar zaten vitti süper bir genç yetenek..
Alexandre Luis,Gago,Bovio,Arouca,Arthur.Biraz daha alt sınıf ve ucuz arıyosan Zimling, Wernblom, Aldonin olabilir;;)
nuri sahin , freddy guarin
Kristoffer Heasted Kesinlikle Tavsiye Ederim - Koray Avcı da Harika
frediy guarin , mükkemmel
Oynarlar yaw ne warkı aralarında ikiside süper eşk gibi oyayacaklar :D :D
yorumlar ıcın saolun arkadaslar tevezden vazgecıp grosso yu aldım 6.5MN ye heinze i 2MN ye sattım bıde bıraz pahalı kactı grosso ama neyse
Uğur YIldırım Tevez İbrahim Akın bunları al takımın tam coşar.
ya ikiside guzelde..hani diyorum ikisininde bitirişi 20 oldugu için bencil leşiyolarr..
güzel keşif
bende bu adam çok vasat şu an 2007 de olmama rağmen...
Yeni bir takım kuruyorum. Sizin desteklerinizi bekliyorum. Hangi oyuncuları alayım. Parası sorun değil. Şimdiden teşekkürler.