-
Basın Duyurusu
Çanakkale, Dardanel Ton Fabrikası çalışanları futbol takımlarının Süper Lige çıkması şerefine bir basın toplantısı düzenledi.Toplantıda konuşan Dardanel A.Ş yönetim kurulu üyesi İbrahim Dardanel, kendilerini Süper Lige çıkartan Serkan Özışık'a(soyadını tam olarak bilmiyorum yanlışsa kusura bakma:D) minettarlıklarını dile getirdi. Böylesine büük bir başarıyı kendilerine kazandırdıları için ona teşekkürü borç bildikelrini söleyen ibrahim Dardanel, tüm Çanakkale halkı olarak Serkan Hocanın arkasında olduklarını sözlerine ekledi. Adı Fenerbahçe'yle anılan Serkan Özışık'ın takımda kalıp kalmayacağı ise halen merak konusu. Çanakkaleliler Serkan Hocanın takımda kalması için ellerinden geleni yapıyorlar.
-
-
-
Sağolun arkadaşlar, desteğiniz sizlere de çok teşekkür ederim.:)
Basında çıkan Fenerbahçe dedikolduları ise tamamen yalandır diyemem. Zaten Dardanel ile anlaşırken Fenerbahçe'den teklif alırsam ayrılacağımı konuşmuştuk. Ama şu anda böyle bir düşüncem yok. Hedefimiz Süper Lig'de kalıcı olmak.
Oyuncularımız tatile çıkıyor ama bizlere durmak yok. Transfer çalışmalarına başladık, 6 yabancı hakkımızı da kullanmak istiyoruz...
-
Basın Duyurusu
Serkan Özışık'ın takımda kalmasındaki memnuniyetimizi dile getirmekten sevinç duymaktayız. Çanakkale Ton Balıkları gurubu olarak Serkan Özışık ile tamamen destek halindeyiz.
Ton Balıkları Gurubu, Çanakkale
-
iyi yabancılar alırsan ligde kalırsın. 11. olursun tahminim. :p
-
-
Ton Balıkları Grubu'na da teşekkür ederiz. Onların parasal desteğiyle iyi transferler yapacağımızı düşünüyoruz. Sağol Memo sana da.:)
Emre neden 11.:p İlk 10 hedef.
-
Özel bir nedeni yok Serkan :p :D Tamamen tahmin... :)
2. 9'lu grubun 2. olursun işte. . :D
-
Tebrikler abi çıkmışsın lige:)
Güzel yabancılar getirmeni bekliyoruz senden:D
-
helal olsun Serkan valla süper heyecanlı bir sezon yaşattın herkese. Artık vaktidir Fenerbahçe'ye bekliyoruz seni :)
-
-
Harikasın Serkancığım. Demiştim çıkacaksın diye. Bekliyoruz müthiş transfer bombalarını..
-
evet serkan abi hadi bekliyoruz artik senden bomaba transferler beklentilerimiz degisti artik senden
-
sabırsızlıkla bekliyorum abi......
-
Güzel kariyer.Bekleme modundayız.
-
Öncelikle geçen sezon kullanmadığımız, bu sezon için de planlarımızda bulunmayan oyuncularla yollarımızı ayırdık. 25 oyuncunun çoğu bedelsiz olmak üzere kulübümüzden ayrılmıştır.
http://img292.imageshack.us/img292/7628/gidendd0.jpg
Takımımıza emeği geçmiş oyuncularımıza teşekkür ederiz. Transfer çalışmalarımız sürüyor, imkansızlıklar nedeniyle bonservisi elinde olan oyunculara yöneldik. Yakında yeni transferlerimizi açıklayacağız...
-
Benim toplam kadromdaki oyuncularım kadar sen serbest adam almışsın Serkan abi. İyi transferler bekliyor bütün herkes. Bence sen 9. olacaksın.:)
-
Sezonun ilk transferlerini gerçekleştirdik. Denizlispor’dan İbrahim Ege, Bursaspor’dan Altan Aksoy ile sözleşmeleri bittiği için bedelsiz olarak anlaştık.
İbrahim Ege’yi ilk 11’de oynatmayı düşünüyorum. Geçen sezon orta saha 2. lig için iyiydi ama bu seneyi kaldıramazlardı. İbrahim’in faydasını göreceğiz.
http://img525.imageshack.us/img525/4056/egezb3.jpg
Altan ise yıllardır bu ligde oynayan tecrübeli bir oyuncu. Şu an için kafamda oluşturduğum kadroda yedek olarak yer alıyor fakat göstereceği performans onu ilk 11’e koymamı sağlayabilir.
http://img488.imageshack.us/img488/963/altania6.jpg
Transfer çalışmalarına devam ediyoruz. Şu anda 2 oyuncu ile sözleşme imzaladık, geçen sezondan anlaştığımız Yasin Karaca ve Aydın Yılmaz ile 1 Temmuz’da basın önünde sözleşme imzalayacağız.
-
Takımımız Beşiktaş oyuncusu Sezer Sezgin ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sol kanatta görev yapan genç oyuncunun yıllarca takımımıza faydalı olmasını diliyoruz. Resmi sözleşmeyi 1 Temmuzda diğer transferlerle birlikte imzalayacaktır.
Kiralık olarak 1 sezon takımımızda oynayan başarılı forvet Umut ile önümüzdeki sezon için anlaştık. Trabzonspor takımına bu transfer için 1.2M dolar bonservis bedeli ödenecektir.
Manisaspor ile sözleşmesi sona eren tecrübeli kaleci Fevzi ile önümüzdeki sezon için anlaşmış bulunmaktayız. Yeni oyuncumuza başarılar dileriz.
Hazırlık maçı yapmak için başvurduğumuz Almanya’nın Burghausen takımının yöneticilerini buradan kınıyoruz. Hiç düşünmeden hayır cevabı verdiler. Bu nedenle Emre, senin isteğini yerine getiremiyorum. :p
Yönetim yeni sezon için transfer bütçesinin 200 bin dolar olacağını açıkladı. 6 yabancı almak istiyorum ama bu bütçeyle iyi 6 yabancı bulmak çok zor olacak. Yabancı transferinde çok zorlanacağımızı düşünüyorum…
-
Ben istifayı basınca tabii. :D
-
Pilot takımı olduğumuz Trabzonspor bu sezon bize Yavuz Odabaşı’nı kiralık olarak gönderdi. Şu anda kadroda yabancısız 33 kişi var. 6 yabancı hakkımızı dolduramayabiliriz. Bonservise verecek para yok, bonservisi elinde olan kaliteli oyuncular da bizi kabul etmiyor. İlerleyen günler neleri gösterecek bakalım?
-
bakalim abi yabanci transferlerini merakla bekliyorum
-
Hazırlık maçları güzel geçti. Baştaki zorlu olmayan maçlarda farklı skorları yakaladık. Son 2 maçımız ciddi rakiplerleydi, takımımdan ve oynanan oyundan memnunum. Uzun maratona hazırız.
http://img399.imageshack.us/img399/4763/fikstrgu3.jpg
-
helal olsun.İstanbulspor'u rahat devirmişsin.
-
tabi devirecek...Süper Ligde artık....başarılar abi......
-
Hım Yabancı Transferi zor Millan a bak abi
-
Serkan abi tebrikler Süper Lige çıktın. Transferler de çok iyi. Bir de yabancı oyuncu alabilsen. Bir de Vyhacheslav Hleb ve Sergey Kisliy'e bak, belki işine yarar.;;)
-
Önerilerinizi dikkate alacağım arkadaşlar ama kasada para olmadığı için transfer yapamıyorum. Yönetim bütçeyi paf takımın tesislerini düzeltmek için kullandı ve transfere fazla para kalmadı.
Devre arasına kadar mevcut takımımızla devam edeceğiz. Toplayabildiğimiz kadar puan toplamaya çalşacağız. Devre arasında belki ek transfer bütçesi verir yönetim ve yabancı transferlerini gerçekleştiririz...
-
artik merakla ligi bekliyoruz bide yabanci transferi yapabilirsen onlari bekliyoruz merakla