Hımm..Biraz zor ama ..Allah kolaylık versin..Ama dua et ölüm kalım yok..Bunlar atlatılır..
Printable View
Hımm..Biraz zor ama ..Allah kolaylık versin..Ama dua et ölüm kalım yok..Bunlar atlatılır..
maymuncuk hoşgeldin,geçmiş olsun :)
herkese iyi akşamlar...
senin için üzüldüm kardeş,kendini üzme desemde yersiz üzeceğin belli.ama olaylara farklı açılardan bakmaya çalışırsan bu dönemi en az hasarla atlatırsın.ben küçükken annemle babam çok sık kavga ederlerdi.daha ortaokula gidiyorum,hep yalvarırdım Allah'ım onlar ayrılırsa ben yaşayamam diye.sonra bana ceza kesilde 14 yaşımda babamı kaybettim :( ayrılsalar yaşayamam derken öldükten sonra yaşıyorsun yıllar geçip gidiyor.olumlu açıdan bakmaya çalış en azından ikiside yaşıyorlar.göremesen bile aradığında seslerini duyabileceksin.yalnız şuna dikkat et,anne baba ayrı çocuklar arkadaş ortamına daha sık takılırlar dert var keder var deyip içki sigara başlarlar esrara kadar giderler sonra yok olup biterler.böyle kaybolan çok genç vardı tanıdığım,en son bir ay önce birtanesi gazetelerde çıktı,ankara sincanda dere kenarında boğazı kesik ölmüş şekilde bulundu.bunlara çok dikkat et,arkadaş çevresi senin için çok daha önemli şimdi.tercihlerini doğru yap yaşın kaç olursa olsun dikkatli ol.çevrende böyle kişiler varsa seni içlerine çekmeleri daha kolay olur.keşke ayrılmasalardı diyeceğim ama demekki artık sorunlar büyümüş ondan mahkemeye vermişler,allah hakkınızda hayırlısını versin,manevi desteğe ihtiyacın olursa biz buradayız.Quote:
Originally Posted by umutcanerkut
üzüldüm geçmiş olsun allah rahmet eylesin Tümer abi...:(
dağıtalım şu konuyu yoksa kötü şeler olcak alıcam mesela...:)
Başın sağolsun Yağız ağabey..
Bak Umut sana dediklerimi Yağız ağabeyde söledi..Ama onun acı tecrübesi varmış :( Haline dua et derim ..
sağolun arkadaşlar.ölümde bize yaşamakta bize.allah kimseye tattırmasın bu acıyı.
schalke almış maçı ya :D
Kaç kaç ??
3-1 bitti.ilk yarı 1-0 levski önde gol borimirov.sonra 35.dk da bardon kırmızı kart gördü ve schalke ikinci yarı başladı şova;goller varela,lincoln,asamoah...
Benim Schalke'ye karşı bir sevgim var..Çok beğeniyorum Schalke'yi..Ama bence hakettiğini ligde bulamıyor..Aslında 2-3 puan var 2. ile arasında ama benim beğendiğim Schalke'nin 2.'liği garantilemesi gerekirdi diye düşünüyorum ..
kırmızı kart olmasa bu maçı kazanamazlardı diye düşünüyorum.şu anda uefaya daha çok yüklendiler.
selam millet nasılsınız...
ya schalkeyi boşverinde...
basel yenmiş ya...o çok kötü oldu...
abi baseli severim ya.ben isviçrede kaldım bi ara oynadım alt yapısında kısa bisüre:D
bu arada diyarbakır fener maçı mahalle maçı gibiydi ya fener tek kelimeyle ezdi...
ama basel 2.maçtan da en az bir beraberlik çıkarırsa...Quote:
Originally Posted by comandante
2007/2008 sezonunda Şam. Ligine 1 takım gidecek o da 2 ön eleme oynacak...işte bundan kötü oldu diyorum...yoksa basele lafımız yok...
basel hem türkiyeyi yaktı hem kuponumu yaktı :D
sitede kimler gece kuşu bir görelim birbirimizi.gece giren arkadaşlar niye bu saatte giriyorlar,nöbetmi tutuyorlar yoksa uykumu tutmuyor? :D
ben uyku tutmuyor seçeneğini tıklıyorum :D :D :D
şık koymayı unutmuşum,uyku sersemliği olsa gerek :D:D:D
uyku tutmuyor valla ne yapalım...sabahta zaten iş yok güç yok...ne yapcezz ki başka...
-----------------------------------------------------------------
diğer kuşlar ekran başında uyuyorlar herhalde...:D :D :D
işte bnm mekanım :D, zaman zaman uyku ,çoğunlukla lanet olası msn, ve tabi vize final haftaları , 1 güne sıkışştırııp çalışmak zorunda kalınan dersler:D:D
valla bu gunler benım son gunlerım yazın ıse baslıcam artık,,keyfını suruorum bu yuzden bu gunlerımın :) e bır de ıkıncı ogretımın verdıgı bı alıskanlık var tabıkıı
herkese hayırlı geceler...
yolcudur abbas bağlasan durmaz...
çalışıyozda ne oluyor sabaha kadar msn,fm,forum ne ararsan var :) huylu huyundan vazgeçmez.
bende kaçar,hadi hayırlı geceler sabah oldu ama neyse :)
dönem uzamis , bursum kesilmis , manita dumur vurmus , kredi karti borcu war gelde uyu
varmı hala ayakta olan uyumayan?:D
valla baktımda bende başka kimse yokmuş yaw.ya şimdi forum bize mi emanet?yatamıyacam ha şimdi modlar gelene kadar.içime kötü bi his düştü..
uyu sen birader nobeti ben devralirim :DQuote:
Originally Posted by koray_capello
eyvallah kardeş sende olmasan işimiz yaş..bide sabah 10 da dükkan aççaz..Quote:
Originally Posted by BurakMania
iyide benim uykum kaçtı:D
ya annem nöbetçi bugün zor geççece:)Ayrıca yarın dersane var o da ayrı bi bunalım...:(:(bide yarın 1 Nisan o şakaları çekces dersanede..Böyle hayat olmas olsun:)
Selam !!
Nabersiniz :)