vayy alican demek öyle he. tamam oğuz al alican'ı bende karşılığında shevayı 60 dk kalemde isterim ama.. :D
Printable View
vayy alican demek öyle he. tamam oğuz al alican'ı bende karşılığında shevayı 60 dk kalemde isterim ama.. :D
Al anacım al,
Maç hangi gün? Oğuz beni ara bir ara konuşalım. :)
Tamam bazı arkadaşlar benim durumumu biliyor, o gün eğer dua yok ise kesin geliyorum. Bu saha yenibosnada ki saha di mi?
hani belkim gelirsem diye soruyorum..söğütlüçeşme metrobüsleri geçiyor dimi yenibosnadan?
direk maç yerinde mi buluşuyoruz yoksa farklı planlar var mı?
Dün hazırlıklara başladım falan yazdım da eğer adam varsa pek oynama taraflısı değilim açıkçası.Organizatörlerin dikkatine :D
@Mehmet
Söğütlüçeşme Metrobüsü ile Edirnekapı'ya gelirsin oradan aktarma yaparsın herhangi bir 34'e binip (Aktarmadan kastım Metrobüs değiştircen, ayrı para vs. yok.) Yenibosna-Kuleli durağında inicen.
Ben Mecidiyeköy'den gelicem, isteyen olursa Metrobüs durağında buluşur toplu gideriz.
Bende geleyim mi ? :D
Beyler o gün dua var ne yazıkki aranızda olamıyacağım. Eğer erken biterse belki sizi ziyarete gelebilirim.
cumartesiye az kaldı bir netlik kazandırsak mı artık buluşmaya kaç kişi olduk kimler gidiyo takımlar nasıl kuruldu vs vs.
@sananes
Siz nerede oturuyorsunuz? Anadolu yakasındaysanız Söğütlüçeşme metrobüs durağından birlikte sahaya geçebiliriz.
Cumartesi 5-6'da maç kesin yapılacak. Maç için 14 kişi olmamız gerekiyor bu sayıyada ulaştık sayılır. Takımıda bugün yarın kurarız. Sahanın üstü kapalı rüzğar alan bir yerde degil yani kötü hava şartları olursada bundan etkilenmeden rahat rahat yapabileceğiz maçımızı. Saha metrobüse 5 dk olduğundan ulaşımdada hiçbir sorun olmayacak.
ben gazi mahallesinden edirnekapıya qideceğim. oradan metrobüs ile yenibosnaya qeçmeyi düşünüyorum. eğer edirnekapıdan binecek varsa birlikte hareket edebiliriz. bir saat falan yol sürecek diye tahmin ediyorum. saat 1 qibi çıkarım ben 3 olmadan sahanın civarlarında olurum. erken qelecekler olursa ben orada olacağım. yakamda kırmızı qül v.s :p
Benim hatırama forvette bir yeri boş bırakın ve kimse 10 numarayı giymesin lütfen.