4 te 2 bu hafta:)
Printable View
4 te 2 bu hafta:)
4'de 3 ile devam ediyorum, çok güzel bir başlangıç. :)
6 da 4 devam:)
Ah Trabzon Ah diyorum 6/5
Ah Eneramo Ah diyorum bende. :D 6'da 4 ile devam.
Bilmiyorum, yanlış hesaplamış olabilirim... Ama doğru tahmin sayılarına baktığımda 4 karşılaşmayı 14'er kişinin doğru tahmin ettiğini gördüm :0: Eğer Kayseri-Kasımpaşa maçı da berabere biterse 5 karşılaşmayı aynı sayıda kişi bilmiş olacak! Çok uçuk puanlar çıkabilir bu hafta :D
8'de 6 devam ediyoruz :)
8'de 3. Alttan üste doğru bir sıçrama olacak gibi gözüküyor yapılan tahminlere bakılırsa :)
yanlis gormediysem bu hafta muthis bir performans sergiledim. bakalim siralamaya nasil yansiyacak bu :)
Ben bu oyunu analamadım sistem çok karışık kısayol öğretseniz .s
Taze taze puanlar (hata payı vardır):
KDÇ Karabükspor - Sivasspor 1 (10 kişi) - 9 puan
Gençlerbirliği - Beşiktaş 0 (14 kişi) - 8 puan
SB Elazığspor - Gaziantepspor 0 (14 kişi) - 8 puan
İstanbul BB - Trabzonspor 1 (14 kişi) - 8 puan
Eskişehirspor - Bursaspor 0 (14 kişi) - 8 puan
Galatasaray - Fenerbahçe 1 (16 kişi) - 4 puan
Kayserispor - Kasımpaşa 1 (17 kişi) - 3 puan
Orduspor - MP Antalyaspor 0 (17 kişi) - 3 puan
Mersin İY - Akhisar Bld. 1 (27 kişi) - 1 puan
Not: Spe1907'nin Eskişehir-Bursa maçı tahmini maç bittikten sonra (22:15'te) yazıldığı için geçersiz sayılır (14 kişi arasında yok). benbenim'in Mersin-Akhisar maçı tahmini ise mesaj saatine göre maç başladıktan 4 dakika sonra yazılmış. Puanlamayı etkilemiyor, maçta o dakikaya kadar bir aksiyon da yok, o yüzden geçerli sayılır diye tahmin ediyorum. Yani o şekilde hesapladım (27 kişi arasında var).
9'da 4 ve 21 puanla (yanlışlık yoksa), bu haftayı da tamamladım. :)
2 maç bildim 17 puan alıcam bir hata yoksa. :D
28 sanırım:))
7 puan aldik sanirim.Cok kotu bir hafta oldu.
27 puan aldım bende sanırım. İyidir iyi :D
29 puan almışım,kötü bir kaç haftadan sonra iyi bir puan alabilmişim hele şükür.
Şimdi farkettim 7 maça aynı oynamışsın. Karabük-Sivas maçındaki 9 puanın gitti.
Quote:
Tüm maçlara aynı tahmini yaparsanız, tahminlerinizin tamamı geçersiz sayılacaktır. 7 ve 8 maça aynı tahmini yaparsanız, bu tahminlerinizden kazandığınız en yüksek puan 0 (sıfır) olarak işlenecektir.
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 16. Hafta Sonuçları
http://img69.imageshack.us/img69/8245/haftalkdurum1.png
http://img843.imageshack.us/img843/6...talkdurum2.png
http://img685.imageshack.us/img685/8...talkdurum3.png
http://img10.imageshack.us/img10/78/haftalkdurum4.png
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
http://img805.imageshack.us/img805/5359/geneldurum1.png
http://img51.imageshack.us/img51/8683/geneldurum2.png
http://img41.imageshack.us/img41/9475/geneldurum3.png
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
16. Haftaya Özel Bilgilendirme:
Bu kural doğrultusunda Özgür Çetin'in KDÇ Karabükspor - Sivasspor maçı için yaptığı tahminden kazandığı puan 0 olarak işlenmiştir.
Yuh !!! Millet 20+ almış ben 7 aldım 7 sıra birden geriledik.
2 sıra ilerlemişim, çok iyi oldu bu.
1 basamak yükselebilmişim. Buna da şükür. :icon_smile:
Kariyer rekoru kırmışım :n:
İlk kez haftayı lider kapattık hayırlısı be gülüm : )
Bir basamak yükselerek ikinci sıradayım. Oda iyidir ama Deus arayı açmış biraz :)
Şu ana kadar aldığım en yüksek puanı alarak tam 6 sıra ilerleyerek 13.sıraya geçtim :)
hayhatımda böyle saçma bişi duymadım görmedim!
Şöyle bir fikstir düşünün sallıyorum
Fenerbahce-Elazıg
Galatasaray-1461
Beşiktaş-aydın
Ts- Darıca gençlerbirligi
Eskişehir-Akhisar
Bursasspor-rize
Gençlerbirligi-Konya
Ben hepsinin kazanacagından eminim ki kazanır ama sırf 7 maç aynı tahmin yapıcaz diye kusura bakmayın ama gidipte deplasman takımına vermem! Kesinlikle saçmalıgın danişkası!
Haklı olabilirsin, daha önce de gündeme gelmişti aynı konu. Ama yarışmayı düzenleyen ve kuralları koyan ben değilim, bir şey diyemem :)
Tahmin Yarışması diye açılmış, -beğeniriz beğenmeyiz orası ayrı- belli bazı kurallar konmuş ve yarışmaya bu kuralları bilerek katılıyoruz sonuçta. Sonradan ortaya çıkan bir durum değil yani. Her hafta bu kurallar ilk mesajda yer alıyor, hala okumayanlar, bilmeyenler varsa o onların sorunudur.
onun hikayesi baska. zaman zaman bu yaptigin itirazi baskalari da yapti, biz de olayi en bastan anlatiyoruz her defasinda :D
puanlama sisteminde surprizi bilen en yuksek puani aldigi icin vaktiyle bazi kurnaz arkadaslar hic tahmin yapmadan isin kolayina kacip tum maclara beraberlik oynuyorlardi. buna onlem alabilmek icin bu kural konuldu. isin tadi kacmasin diye yani. simdi bu kurali kaldir, yeniden bu tip seyler baslar emin ol :D
gecen sene puanlamayla ilgili bir onerim olmustu. macin sonucunu bilene 1 puan verilsin, skoruyla bilirse 4 puan verilsin seklinde. hem hesaplamasi da kolay olurdu. sen de yukarda verdigin ornekteki gibi bir durumda hepsine 1 verirdin :)
24 Puan alarak hızlı bir yükselişe geçtik :)
2/1 ile başladık bu hafta.
Tiii, Orduspor iyice çöktü. Bu ne böyle maç kazanamaz oldu son dönemde :0: Kötü başladık haftaya, liderliği koruyabilecek miyiz bakalım...
Fenerbahçe-Karabük maçını 3, Kasımpaşa-İBB maçını 4 kişi bilmiş. Götürdüler güzelim puanları :icon_cry:
Hele hakankor, ikisini de bilmiş, 2 maçtan 17 puan, yarasınn...
7 de 1, yeaaah :n::n:
7'dde 4 şu ana kadar. Kalan 2 maçın da berabere bitmesini bekleyeceğim. :)
9da5le kapattım haftayı önemli maçları bildim iyi bir puan bekliyorum. :D
Ben de, aynı şekilde 9'da 5 yaptım; ama en yüksek puanlı tahminleri yapamamışım. Orta seviye bir puan bekliyorum. :)
9'da 3. Beşiktaş gibi bizde ilk yarıyı ikinci sırada kapatacağız :) 34.Hafta sonunda zirvede olacağız ama.. :P
9'4 yapmışım kasımpaşa maçı mahkemelik oldu.Tff kasımpaşa hükmen galip sayırsa buraya yansırmı :D