Neden ki aldırsın işte :0:
Emma okumasın bence :zuhaha Gerçi okusun olumlu olumsuz bişey desin :(
Printable View
Obama'dan yardım istedim ama sende tık yok :) sende yaz birşeyler :D
Yalnız dikkatimi çeken Emmanın hiç twit atmaması :D
ceko obamayla ilişki durumunu sekreterlik düzeyine düşürdü:p
Yok Yazın düğün var orda Dayımlar felan oraya gidecek belki bende yanlarına giderim uzun zamandır görmüyorum onları :)
:D Televizyonda oldumu benden iyisi yok bütün gece o kanaldan o kanala yanımdaki adam üfleyip püfleyene kadar sonra vur kafayı cama uyu sabah kalmışsın istediğin yere 1-2 saat kalmış :D Otobüste Fifa 05 oynadığım zamanları hatırlıyorum :D
Cem yılmaz'ın 700 bin takipçisi vardı ama hiçbir şey yazmıyordu bi ara.Şimdi nasıl bilmiyorum.
zaten bu ünlüler genelde asistanlarına falan baktırıyor çok da umurlarında değiliz
Yok lan Tayyip ile de aramız iyi.:D
olm kızla mı konuşmuş yoksa bu emma şey mi hmm neyse :D
Bu Obama niye twitlerime cevap vermiyor ? :D :D :D
İyi geceler beyler.
Günaydın. Şimdi annemleri 3 gece 4 günlük Ordu,Giresun,Trabzon,Rize,Artvin ve Batum Karadeniz turuna yolladım.
Bu süre zarfında evde tek kalıcam. Herşey var eksik olan şeylerde var :D Bu zaman zarfını iyi değerlendirmek lazım.
Günaydın :) İyi değerlendir :D Kız arkadaşlara mesaj at " Ev boş" diye :D İlla ki biri gelir :zuhaha
Günaydın. Bende döndüm İstanbul'a :)
Google ''Beckham'' yazdım 1. sırada Beckham-Tom Cruise çıktı bu nedir ya :zuhaha
Edit : Tom neden bunu yaptı anladım aslında
Herşey açık ve net 1 gece için 75 Milyon dolar'ı tercih etmiş Tom :)Quote:
ABD'de bir sperm bankası, İngiliz yıldız futbolcu David Beckham'a spermleri karşılığında 75 milyon dolar (110 milyon TL) teklif etti. Yıldız oyuncu bu astronomik teklifi reddetti.
Ben daha ucuza bırakırdım :zuhaha
Fazla para hakkaten insanı bozuyor.Quote:
Dünya bu olayı konuşuyor
ABD’nin New York kentinde, Baby Hope ve Chilly Pasternak adında iki köpek, 250 bin dolarlık harcama yapılan bir törenle, New York’un en pahalı ve lüks salonlarından biri olan Jumeirah Essex House’da, önceki akşam ‘dünyaevine girdi.
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResi...r-2436867.Jpeg
DHA
Dünyanın en pahalı hayvan düğünü olarak tarihe geçen ve Guinnes Rekorlar Kitabı’na girmesi beklenen düğünde, 250 seçkin konuğun yanı sıra 50 köpek de yer aldı.
Çiçeği burnunda gelin köpek Baby Hope’un 6000 dolarlık gelinliği ile boy gösterdiği salonda, konuklara 5 bin dolar değerinde suşi ikram edildi.
Törende, 7 kişiden oluşan bir orkestra da 15 bin dolar karşılığında, çaldıkları müziklerle konukları coşturdu.
Düğün sonrasında şanslı köpekler sahipleri ile birlikte balayı için Hamptons’a gitmek için yola koyulurken, masa fiyatlarının 250 dolardan başlayıp 10 bin dolara kadar ulaştığı düğün töreninden elde edilen gelir, evsiz ve hasta hayvanlar için yardım toplayan bir derneğe bağışlandı.
Fazla para + görgüsüzlük insanı çok bozuyor :(
onlarda para çok gibi:D
Noldu Doğukan :D
Diyarbakır'da gergin saatler...
Taze biber gazı yedim. Direk yüzüne sıkılanların halini anlayabiliyorum.
Şuan polis zırhlı araçlarla terör yandaşlarını kovalıyor. Bizim burada aksiyon oldu ve patlamalar derken birden evin içi gazla doldu. Gözlerim, nefes borum ve cildim yanmaya başladı.
Sanırım biber gazıydı. O yüzden diyorum 2. kattaki evimde bu kadar etkilendiysem direk temas edenin halini düşünemiyorum.
Geçmiş olsun hocam.
Teşekkürler.
Teşekkürler. Limonun iyi geldiğini bilmiyordum. Suya koştum ama o da çare olmadı.
Şuan Öcalan Öcalan diye bağıran gruplar birleşiyor.
Öcalan Öcalan diye bağırmakta çok abes arkadaş. Herkesin görüşüne saygı duyarımda şu tür insanlara zerre acımam. Polis bazen adaleti sağlayamıyor ama bu tiplere biber gazını köküne kadar sıkmaları lazım.
Herneyse bimden aldığım pizzaları fırına sürdüm :D Bir kaç gün bekar hayatı yaşayacağız. 1-2 inasanda olsa iyiydi ya.
pizzalar hakkında bildirim yaparsan sevinirim forumda full time bekar olanlar da var :D
Hocam bu davlumbaz fırına attım 10 dakikada pişti. Bim malı bunlar temiz :D
https://twitter.com/TogiSins/status/...157120/photo/1