geçmiş olsun Serkan abı ufaklıga acıl sıfaalr dılıyoruz
Printable View
geçmiş olsun Serkan abı ufaklıga acıl sıfaalr dılıyoruz
Saolun abisi. Şu anda iyi bir sorun yok iyi kendisi zıpırlıklara başlamış. Bir pota aldık eve basket oynamaya alışsın diye bin pişman oldum. Babaanneyi esir almış bugün :D Eve gidiyorum 2 saat bedava top toplayıcılık yapıyoruz :D
merhaba beyler. yaw bizim eski ekipten kimse yokmu :)
İstanbuldakilerle şöyle güzel bir halı saha maçı yapalım
Yaşım uymuyor :D
Herkese Selamlar
Selam beyler.Saat 15-30da uyuyup kalmışım öğlen sınava çalışamadım gecede misafirlik var :p.
Selam herkese (:
Gecmıs olsun abi...
Selamun aleyküm cafe milletnin insanları:D
Burs ücretimi aldım 180 lira 20 bende vardı:D 100 kaldı görmemisin bursu olunca:D
Serkan abi çok geçmiş olsn şimdi okudum mesajlarını.. Hasta oldularmı çok fena oluyo gece gündüz uyuyamıo insan (:
Burak ne yaptın yahu :D Öğrencilerin hepsimi böyle bilmiyorumki :D yurttaki eleman çekmiş bursu 1 kasa bira almş :n:
devlet o paraya bıra al dıye mı verıyor :D ama bırada içilir ya :D
selamlar herkese :)
Serkan abi geçmiş olsun inşallah daha iyi olur Jr.Serkan :)
Gelelim size öğrenci milleti :D parayı ne kadar idareli kullanıyosunuz öyle :D siz açlık çekmediniz hiç heralde öğrenciyken :D
az zamanda çok işler yapıyosunuz sizde :p :)
Burak 5 güne erir o para :D
Mustafa veriyo işte :D o parayla neler neler yapıyolar bir bilsen :zuhaha içilmezmi yaa adam psikoya bağlamş vermcm kimseye diyo :D
Yarına kadar o para iç olur Burak sen şimdiden stokla :D
Turgut abi aç oldukları için yapıyolar zaten :D
Bi 15 TL'sini benim için harcadı sağolsun..:D
Bunlar açlıktan böyle yapıyolarsa bizim öğrenciliğimizde insani yardım gerekiyomuş demekki :D
:D bitmez insallah Musti:D:D
Turgut abi İsmail cok güzel acıklamıs actık 2 gün önce :D:D bi de bazıları 2 porsiyon yedi:D
Stoğa baslıyorum reis:p
senin sırtından geçinmeye başlamışlar :)
sırından gecınme olurmu ya arkadasın hele ıyı bır arkadasımsa benım param onun parasıdır
Alakası yok:D Alman usulü parayı baska sektörlerde harcadım:D
Ama öyle durum olmaz bizde bazen poğaca yeriz,bazen de sac tava...
Aykutcuma helal-i hos olsun:)
kaydırı kuppak arkadaşım üniversitede veya sadece bizdemi öyle bilmiyorum. Arkadaşının parası yokken senin paran onun parası olarak kullanılır. Hiçte ulan dallama sen benden geçiniyosun hep gibi triplere girilmez.
Ohh tabi yaa Aykut , sen gezin bakalm :D
tamam bişey demedim :)
Olur mustafa :D Valla gereken örnekler bende mevcut isteyene açıklık getirebilirim :D
Not : Üniv. değil normal reel hayli kazık hayattan bahsediyorum yani okul bitince :D