ohhh bee :D yeni kalktm acaba kebapçı açıkmdr :D
Turgut abi bize insani yardım yapp :D Finaller bitiyo yarın :n:
Printable View
ohhh bee :D yeni kalktm acaba kebapçı açıkmdr :D
Turgut abi bize insani yardım yapp :D Finaller bitiyo yarın :n:
Sunu anlatayım size benim paramda arkadaslarımındır bi gün bazı mevzular vardı eve gitmedim arkadasımda kaldım paramız cok az vardı 2 poğaca aldık 1 meyve suyu ama öyle tatlı öyle güzeldi ki anlatamam arkadaslık,dostluk bu zamanlar da belli oluyor işte
Bende Mantı Yedim :p
Biz erken basLadık o zaman payLaşmaya :p :n:
Paylamak en güzeli emin ol...Zaten dostun dediğin adam acken,sen kebap yiyorsan kımse adam demez sana
Abi yapma bee:D bira diyorum Vodka diyorum :D şişeler kafamın üstünde uçuo :D
adam dolabına kitledi bende o kilitleri çekerek açıyorum :D gece aşırsakmı 2-3 tane ne :p
yaa ben 2 sene evde kaldım benim evime gelip giden öğrencinin haddi hesabı yoktu (: sabah yatıyorum 2-3 kişiyiz akşam kalkıyorum evde 10-15 kişi :D bide ev sahibiyken azarlanıyorum :D amaa sorsan pişmanmıyım hiçbirinden değilm iyikide olmş diyorum (: adam sırf beni 15-20 dk görebilmek için Eryaman'dan Kızılaya geldi :) Ankaralı arkadaşlar tam iş çıkışı trafiği biliyolar Eryaman - Kızılay arası 1,5 saatte zor geliniyo o saatte
özür dilerim bi daha olmaz
Aynen kardesım ev ortamı gibi yok.Yurtta kalanlarda cok eğlendiklerini söylüyorlar.Keske öğrenci olup yurtta kalalım diyorlar...:D
1.5 saat masallah ya:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Genc arkadasımız hatasını anlamıs:) bize de bu konuyu kapatmak düşer..
Yalnız bizim yaptığımız sizi azarlamak değil,burayı coğu kişi kardes ortamı seklınde gördüğü için mümkün olduğunca insanlar birbirlerine yardım ediyor:)
Mustafa'da 14 yasında gencliğine yeni adım atmıs olduğu için önünde daha cok var...Kendisine durumları anlattım anladı:)
Anlayıslı bi arkadasımız
iyi akşamlar arkadaşlar sizden bir program isteyeceğim.bir resmin bir kısmını kesip çıkartmak istiyorum.şuan acelem var onun için photoshop u boyutu büyük olduğu çin indiremiyorum.bildiğiniz küçük boyutlu fotograf kesme programı varmı
Paint Kullan :)
Doğan abi kız meselesi noldu :p
paintte kesme işlemini bulamadım :)
edit:onunla uğraşıyorum aygün :D kıs küstü teklif yaptım diye eskiden bakıyordu şimdi hiç bakmaz oldu :D şimdi mesaj göndereceğim facebooktan güzel birde gül resmine onun resmini şeffaf şekilde ekleyip gönlünü almaya çalışacağım :D
screenhunter 5.0 :)
Doğan abi facebook olmasa napıcaksın kim bilir :D
Doğan olmadımı :D Ya o kadarda konusmustuk halbuki gece :D Durmak yok yola devam Doğan :D
valla bende bilmiyom:D ama işimede yaramadı :(artık sevgimizi kalbimize gömeceğiz
olmadı abi ya :( eskiden kız bakıyordu.teklif yaptıktan sonra bakmaz oldu hiç.baksa bile suç işlemişim gibi bakıyor
Bugün Kimya sınavım vardı toplam 18 saat çalıştığım bir sınavdı.Yani baya önemliydi benim için.Ama Allah'a şükür alnımın akıyla çıktım.50'den yüksek bir not bekliyorum tüm sınıfın döküldüğü bir sınavdan.
Yarında Fizik sınavım var.Tek bildiğim şey Lami Teoremi.Daha Moment almayı bilmiyorum.Ne yapacağım bilemiyorum.:(
hangi programla yaptın onu :D
Paintten yaptım baya uzun sürdü:)
Bu arada kızla muhabbeti ben kopardım...
paintte kesme işlemini nerden yaptın
Paintte gir fona koymak istediğin resmi ac sonra düzenden dosya yapıstırdan koymak istediğin fotoyu koy bi kac ayar yapmak istersen silgiyi kullanabilirsin...