Bilirim onu :D 6 Bardak kola :D
Printable View
Sizde Gazoz İçin O Zaman
vay arkadaş yüzüme renk geldi :D
http://f1207.hizliresim.com/z/q/9z23q.png
ya arkadaşlar bunun ne anlama geldiğini ve ne yapmam gerektiğini biri bana söylesin lütfen :)
birde bunun diğer versiyonu var kendisine verilen işlerin çok fazla olduğunu düşünüyor felan filan diye...onun için ne yapmam gerektiğinide söyleyin lütfen.
Antrenmanların hafifletilmesini talep ediyor.
özel antrenmana çok kasmışsın adamda. onlardan vazzgeç düzelir.
Genelde yardımcı antrenör şu adama şu antrenmanı çalıştırsan iyi olur gibi tavsiyeler veriyor ya sanırım gözün kapalı kabul ediyorsun o tavsiyeleri. :) Onlardan vazgeçersen düzelir.
O yardımcı antrenörlerin önerilerini iyi süzmek lazım. Benim bir yardımcım vardı Gökhan Töre'ye markaj çalıştır diye tavsiye verdiydi. Ben de kovdum ertesi gün adamı. :)
Beyler Teoman müziğe dönse olmaz mı ya ? :( Duman ve Teoman dışında yemin ediyorum hiç bir sanatçı tat vermiyor mevsimlik şarkılar yapıyorlar.
Teoman müziğe geri döndü, şu an turnede diye biliyorum.
Bu arada bana kalırsa Türkçe Rock'ın en büyük temsilcisi Mor ve Ötesi. Çoğu şarkısı popüler kültürden uzak özgün ama bir o kadar da MVÖ tarzında. Ayıp Olmaz Mı, Re ve Çocuklar ve Hayvanlar'la başla istersen, klasikleri geçiyorum zaten :)
Müthiş ötesi haber.Umarım yeni parçlarıyla yine esmeye devam eder Teoman.Rock grubu olarak Duman daha çok ilgimi çekiyorlar.Çok aykırı bir yapılar var adamların :D Mor ve Ötesi,Yüksek Sadakat ve Manga gibi gruplarda dinlerim.Ama favorilerim tabi ki Teoman ve Duman.Tabi ara sıra bazı rockçıların şarkılarını da dinlerim.
Aslında müziğin bırakılması diye bir olay olamaz.Müzik hayatımızın her anında sonuçta , sadece ara verdim diyebilirsin.
Zevkler ve Renkleri gözönüne alarak düşüncene pek katılmamakla birlikte "Bir Derdim Var" en sevdiğim parçalardan biridir.
Edit: maNga Rock, Elektronik ve Rap birleşimi bir müzik yaptığından aynı kategoriye alınır mı tartışılır ama bana göre Türkçe Rock'ın en büyük demeyeyim de en iyi temsilcisidir.
Zaten müziği bıraktım diye bir açıklaması yoktu Teoman'ın , sadece müziğe uzun süre ara verdim demişti.
Yani çok göze batmasa da bir benzerlik olduğu aşikar.Bahsetmişken Kaan Tangöze'nin hayat tarzı pek örnek alınacak bir tarz değil :n: Adam ayrı bir kafada.
2 ihtimal sunarak, dönmek için kapıyı aralık bırakmış.
''ya çok çok uzun bir süre ya da...''
Çok çok uzun süre 1 yılmış demekki :=)
o süreyi yine teoman belirler :)
İftara 15 saat 51 dakika kaldi
Rockçı Serpil'i dinlesenize madem Teoman müziği bırakınca boşluğa düştünüz.
rock'çı serpil mi?
o kız evde kaldı galiba.
13 Ağustos itibarı ile Kayseri'de görevime başlıyorum. Haydi hayırlısı bakalım.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ? Keyifler nasıl ?
Yönetim ve yöneticilerle aranız nasıl ? Bir derdiniz sıkıntınız var mı :) ?
Hamdolsun kendi adıma iyiyim be abi hiç kimseyle sorunum yok olamaz da zaten medeni insanlarız ne de olsa :zuhaha
Şaka bir yana ben forum ortamının ufak tefek atışmalar dışında (onlar da işin tuzu biberi zaten , kantarın topuzunu kaçıranı şu ana kadar görmedim) gayet sıcak olduğunu düşünüyorum.
Hayırlı olsun Emre abi. İnşallah çabuk alisirsin oradaki hayatına :)
5 Saat 24 Dakika Kaldı. Az kaldı az.
Hayırlı olsun Bart.Emekliliğinide görürüz umarım :)