Günaydın :)
Printable View
Günaydın :)
Günaydın herkese kurda kuşa günaydın :p
Sanada günaydın İsmail abi,nasılsın?
Günaydın, en sevdiğim günler tatiller oh.
Herkese günaydın.
Cumartesi günü tatil yapmak nedir bana resmini çizebilir misiniz acaba? :p :p :p
Günaydınlar.
Mr. Hamdi imzanız kurallara aykırı değiştiriseniz sevindirik olacağım. :)
Quote:
Forum Dili
- Forumlarımızda Türkçe ve İngilizce dil kullanılmaktadır. Yöneticilerin açtığı özel bölümler harici üyelerimizin hiç biri -yabancı uyruklu olan üyelerimiz hariç- başka bir dil ile forumlarımıza yazı yazamaz. SIGames'den alınan bilgiler ve FM Türkçeleştirme çalışmaları bu kuralın dışındadır
Sen iste Türkçe mealini yazayım.Gözümsün hemşom :)
Canım Türkçe varken sende ne anlarsın -Fransızca heralde:D- böyle abidik gubidik dillerden :p
Yok bu Sezar zamanlarının dili :D:D:D
Fransızları hiç sevmem,ııykk ama malesef senelerimi onlarla geçirdim :D
Sezar zamanlarının dili
İlk defa duydum böyle bir dil adı :D
Dilus Latinus yani :D
heee latinus diyorsun. :)
şu kimya derslerinde saydırdıkları da latinceydi heralde;
mono
di
tri
tetra
penta
hekza
...
:p
Bana saydırmıyolardı abisi,özellikle de deney tüplerinin yanında.En son demiştim penta bu mu oluyo yani bununla birleşince diye.Nedense herkes yere yattı :D:D:D
okulun fen sınıfları vardı deney yapmak için laboratuar gibi, oradan civa araklardım ne günlerdi yahu :D
Bizim en ilgimizi çeken konu alkollerdi :D:D:D Sonra bayağı bir uğraştıktan sonra dedik ki karşımızda Çiçek pasajı ne gerek var hazırı orda :D:D:D
Saf alkol denedin mi abi hiç? :D Değişik bir tadı var :zuhaha
Tabi,neticede insanın merakını yenmesi gerekiyor sonra hep içinde bir yerlerde ben bunu niye yapmadım dersin,yok bu başka konu içindi :D:D:D
:D
İçten gelen sese herzaman kulak vermek gerektiği kanısındayım ben :p
Ben şu anda içimdeki sesten kendim gibi bir kişi daha yaratma çabasındayım :D:D:D Geçenlerde gemi için ısıtıcı arıyorum gittim heater yazdım firmayı bulabilmek için firmanın yanına,bir de baktım buldum firmayı da bir sayfada alakasız bir şeyler var gibi.İçimdeki sesi dinleyip açtım ,Brezilyalı ikiz yüzücüler çıktı, bir makalelerine baktım kendileri gibi ikizle evlenmek istiyolarmış o yüzden üzerimde yaptığım deneyler sürüyor :D:D:D
günaydın herkese :)
Günaydın abisi.Tabi herkesin kendine göre bir günaydını var ,sabahın körü sende öğlen olmuş :p :p :p
Merhaba :)
Ugh Tolgacım.Nasılsın? :)
Sağol iyiyim abi sen nasılsın :)
Selamlar..
Selam cafe :).
Yat uyu biraz daha abisi.Benim de uykum var ama malesef şü laptopları yastık gibi yumuşak yapmıyorlar :D:D:D
Yeni gelenlere selamlar.
selamun alyekum
Aleyküm selam abisi.Blacburn dolaylarında mısın? :D