Doyduk şükür :) Domatesli pilavı bizde tattık bugün :D Annem'de süper yapıyor yav ayıpyır söylemesi :D
Printable View
Doyduk şükür :) Domatesli pilavı bizde tattık bugün :D Annem'de süper yapıyor yav ayıpyır söylemesi :D
bizi nimetlendiren allaha hamdolsun doyduk şiştik göbişler coştu
e ne diyoduk konuşun şimdi:D
Gelsin çaylaaaaaaarrr...
Açık olsun benimkisi :)
Yarın işi bırakıyorum ve oruç tutmaya başlıyorum şuana kadar sadece ilk gün tuttum :D
İftardan beri çay içiyorum, içim dışım çay oldu. Normalde gün içinde çok çay tükettiğim için bünye eksikliğini hissediyor sanırım.
Herkese iyi geceler.Yarın sabahlayacağım için bugün erken yatmak şart.
şükredin beyler
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...42385873_n.jpg
izlandada yasiyan musluman varmi acaba ? :D
Yav ne saçma şeydir bilgisayara USB'yi tkaınca bilgisayar kapanıyor.Telefondaki fotoğrafları bilgisayara atmanın başka bir yolu varmı ?
Ipad i olan birisi varsa bana ulaşabilir mi?
hamdolsun bugün de iftarımızı yaptık :)
Dün gece mesai 12'de bitince bugün tatil verdi patron, evde yatınca nedense hiç oruç tutmuş gibi gelmedi, ne susadım ne de iftarda doğru düzgün yemek yiyebildim.:p
Merak ettim aramızda en erken iftar yapan kim?
bySperman sanırım.Elazığ'daydı.
Ben miyim o şanslı mümin :zuhaha
Yahu bu avatar değiştirme yasaklansın yaygarası vardı falan ama ben harbi harbi avatarımı değiştiremiyorum :D
Yaygara mı ? Yaygara mı !? (f)
Benimde klavye tuslari kaydi ya
ataistler bunu da açıklayınQuote:
Ateist'ler İstanbulludur. Siz hiç ateank, atesiv, ateizm ya da atebur diye bişey duydunuz mu? Ben duymadım mesela. Bence mantıklı.
ateizm'i duymadıysa atsın kendini en yakın köprüden..
Tam bir fail ya :D Ateist diyor ardından ateizm'i duymadım diyor.Ahmet Abi kimde gördün bunu :n:
ataizm onlar da izmirli bu mantığa göre :D
http://b1207.hizliresim.com/z/x/b76mm.jpg
Sen misin Yoksa Cihan :D
Bu sefer ki yazım hatası değildi ama :D Yani eli kaymamış :D
elim doluydu o yüzden elim kaymadı aklım kaydı :D
ellerimde yıkık dökük hayallerim aklımda giden sevgilinin.....nası olsa buraya kadar okumayı bırakmıştır :D
Selamun aleyküm cemaat.
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve beraketuh erenler hoşgeldin
ve Aleyküm Selam...
Aleyna Aleyküm Selam abiieeee.
Keyifler nasıl ?