Hoşbulduk nete öyle girmiştim kahvaltıya gittim şuan da burdayım.. :D
Bana 1 soğuk çay.. :D
Printable View
Ya tabi bende çok severim :D
Yahu Öyle bir ülkeden bahsediyoruzki Üsküdar'ın elektrik sistemi Fransız Döneminden kalma düşünün..
Selamlar..
herkes kahvaltı yapıyo yaa :D bensee üşengeçlikten gidip para çekip bişeyler yemiorm :D
Hoşgeldin Aygün, erkencisin?:D
günaydın kafe ahalisi keyifler nasıl ? :)
İyiyim TourGood Abi Sen Nasılsın :D ?
Merhaba Turksportal ailesi Hayırlı hafta sonları dilerim ..
İyiyim kardeşim sağol :) noldu senin mevzu ? daha tamamına erdiremedin mi :D
Dersaneye gidelim.(:
aygün ben dersaneden geldim kurtuldum :) tüh yav bizim ingilizceci sınavı kazanmış :n:
yaww kariyerde sohbet açılınca ayıp oluyor :D buraya gelelim bari sohbete... nasılsınız beyler... herkese merhabalar...
Merhabalar Efendim..(:
yaww aykut bu 9.0.2 işini halletmeden ben hiçbir turnuva ve lige giremeyeceğim galiba... elbarto az önce özelden o şekilde bilgi verdi... bunun orjinal oyun almaktan başka çaresi yok mu yani? :(
eğer bir bildiğin varsa bana özelden dillendirebilirsiniz :p zaten harddisk gitti... bu akşam artık kur babam kur, bir sürü şeyi kuracağım... FM ve PES için netten indirdiğim logo,facepack,update vs vs hepsi gitti sanırım... Allahtan hanımın labtop var da dün yazılıları hazırladım bunda,bugün şu anda da kitapları giriyorum... geceye elimi boşaltmam lazım.... yaww ne can sıkıcı bir durum bu hard diskin arızası... resmen insanın evi yıkılmış gibi oluyor :D yaklaşık 8-9 senedir PC kullanıyorum ve ilk defa başıma böyle bir iş geldi... :(
Nazar Nazar :p
Öğretmenimin dünyası başına yıkıldı yahu. nannar abi bugünü her yıl hüzünle analım. TSI Resmi Özel Günlerine ekleyelim ? :D
harbi nazar değdi galiba... baksanıza elin adamı gelip bizim kariyri başka sitelere taşımış :D dün hiç giremediğim için bugün okudum yazılanları ama o sitede de kapatmışlar sanırım konuyu :D göreniniz varsa anlatsın neler olduğunu yaww....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dur bakalım belki de kurtulmuştur ... o değil de bilgisayar tamircisine önce "okul" isimli klasör önemli demiştim, sonra 2. gittiğimde "okul" klasörünü salla "fm 2009 dosyalar" klasörü daha önemli diyince eleman sırıttı :D yaww okul için hazırladıgım herşeyi yine yaparım ama kariyer gitmesin :D
Abi önceden kariyeri paylaşsaydın birisi upload ederdi :D.Birde o açıdan düşün.Msne gelir misin :).
Beyler beklentiler, varsayımlar ve inançlar nasıl ve ne ölçüde algılamayı etkiler? Bir fikri olan var mı? :icon_biggrin:
Bu konuda sanırım kimsenin bir fikri yok.:icon_biggrin: Neyse o zaman konuyu değiştiriyorum.Hasan Hüseyin hocam ne öğretmenisiz acaba?