Selam oğuz abi
Printable View
Selam oğuz abi
Everybody goodnight , kalın sağlıcakla..
Good Dreams.
Hepinize iyi geceLer,kaLın seLametLe.
iyi geceler gidenlere.. Konuyu okuyanlarda Kaan abiyi görüyorum yoksa gece tayfasına katılıp bizi şereflendirdimi :D
Selam, Osman'dı sanırım..
bende Fm 2008mi oynasam Vice Citymi düşünüorm :p
Doğru cevap :D Kimsecikler yok sanırım burda ses çıkmıyo
Her ne kadar kalabalık görünse de görüntüde ve aşağıda görünenlerden sadece ben kulüp üyesi değilim.. :$
Gidenler Selametle..
Sende ol hocam :D ee hayat nasıl gidiyor?
Eh işte uğraşıyoruz...Senden naber..
Yarın AyDıN'a gidiyorum (: Bayramdan sonra ilk kez gitcm özlüyo insan uzakta kalınca yaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dinleyecek birşey niye bulamıyorum ben yaa :confused: 1 haftadır hep aynı şarkıyı dinliyorum :confused:
http://pic1.resimupload.com/r6/resim_934968286.jpg
hangi şarkı ismail hangi sarkı olduguna baglı :D
1 saat önce hastaneden geldım bir yakınımı kaybettim Mekanı cennet olsun. Kanserdi Aniden öldü haberi geldi. Ondan biraz üzgünüm.
İsmail abi yolun açık olsun sag salim git gel :D özletme kendini buralarda
radyo dinle İso en iyisi..
Cem Özkan - Dön bana :( burcuya özel.. yazıyo :)
Başın sağolsn Osman. Aydındayken nete girmiyorm zaten prensip biyerde :p
Varmı güzel radyo istasyonları Oğuz bildiğin Kayseri havası olmasnda :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.resimupload.com/ds527347509_Adsızasdasd.html az önce koydm resim çıkmamş :)
İsmail o zaman sana haktandan dilenci yada orhan gencebaydan dokunma yı tavsiye ediyorum şarkının sonunda burcu dönme diye isyan etmezsen gram bişey bilmiyorum :D
Allah Rahmet Eylesin..Başın Sağolsun
:D:D www.radyotsm.com
Abi yok yaa bu hatuna aşık falanda değildim amaç başkaydı ama geçen gün dinlerken o geldi aklıma :confused: ona böyle atmştm kalmş ismi durmadan açk duruyo şarkı :D Haktan fenaa :D yuutubdan indireyim biraz ben Haktan :D
Türk sanat müziği :0:
Saolun Beyler. Saat geç oldu yatalım artık. Hadi iyi geceler tatlı rüyalar, rüyanızda beni görün :D
Murat saat daha erken yahu saat 2 (:
Hoşgeldnn
Nasıl olalım Murat aynen devam :D
İsmail TSM iyidir arada dinlmek lazım..
MSN'e taşındı kuşluk :D
Hu huuu ??
Uçan kuşlar martılar ???
Açıl kafe...
Okuldan selamlar
SeLam miLLet.
Selam gençlik.
Nasılsın Hayrocum? :D:D:D
Eyvah eyvah.En azından okul saati bitene kadar nete girmeyi yasaklamak lazım okullarda :D:D:D Askeriyedeki sistem gibi intranet bağlantısı olsun hep öğretim yerlerine girsin gençlik ilköğretim ve liselerde,ben bu önerimi bir sunayım :D:D:D
Selamlar Abilerm kardeşlerim
selam günaydın ahali