Selam İsmailcim ve Mustafacım. Nasılsınız?
Printable View
Selam İsmailcim ve Mustafacım. Nasılsınız?
iyi abi yaa CMYLMZ izliorm (: Gecede 3 film izledm şimdi Maradona #10 filmini indiriorm :) sen nasılsın ?
saol Kaan ıyıyız allaha sukur seni sormalı?
ismail oh ıle ızle bızde fılmarayalşım :D ızlemek ıcın elının altında ızle sen
film arıyoz ızlemeye dıyorum ındıremedığimiz için anca sagdan soldan buluyoz D:
Abisi ben bir film izlemeye çabalayıp uyuyakalıyorum,gerçi insan gecenin 2 sinde izlemeye çalışırsa öyle olur :D:D:D sen 3 filme iyi dayanmışsın :D:D:D
Hangileriydi?
Selamlar..
İntikam - Banyo - Sarışının hırsı (: en son 3 maymun açtım 20 dk falan izledm kahvaltı yapcm diye kapattm :D abi ben en son 4bçkta Murat - Oğuz - Turgut abi konuşuodk ondan sonra başladım izlemeye :D
Selamlar..
Günaydın..
Selam kaan abi Nese Kahvaltıya gidiyim ben
Günaydın kafe ahalisi keyifler nasıl ?
güanydın turgut ıyıyız sen nasılsın
Günaydınlar..
İyiyim mustafa sağol gece uyku saatimi geçirdim ismail yüzünden başı ağrıyo şimdi :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaan abi buz gibi suyla yüzünü yıka üstüne şok etkisi yaratsın diye sıcacık çay iç :D şahsen ben öyle yaptım attan düşmüşe döndüm :D
sabahalrı bı duş alınca cok kolay kendıne gelıyo ınsan ya
Belkide ayılmak istemiyorumdur abisi.Böyle her şey toz pembe işyerinde :D:D:D
Ben yatmışım sen kalkmışın.Bayrak değişimi gibi olmuş abisi :D:D:D
ismail sana çok bile senin yüzünden 6 saatcik uyuyabildim bugün :D
yok abi ne yatması :D 19:00 - 21:40 saatlerinde uyudm :D gece 2 gibi sen emesendeydin dışarıda yapmşsn diye yazmadm :D
ohooo abi sen yattn yine bana bak bide :n:
ismail ne zmn gorsem ayaktasın harbıden sen nasıl ınsansın yoksa robotmusun :D uyumasmısın sen
Kaan abi yazi tipini sabitleyebiliyor musun yoksa her cevap yazmadan önce bu rengi mi seçiyorsun?
Yok abisi alışkanlık yaptı bende 1 saniyeyi biraz geçiyor renk işlemleri tamam sonra yazıya geçiyorum Umutcum :D:D:D
Anladim, sagol. Bende sabitleyebiliyorsun sandim.
ben gece 3ü gorunce felegım şaşıyo kafa donmeye baslıyor :D