ibrahim seten ; beşiktaş 1 santrfor almak için girişimlere başladı. adını öğrendiğim zaman bilgi vereceğim. amauri vardı pahalı diye gündemden kalktı mesela
Printable View
ibrahim seten ; beşiktaş 1 santrfor almak için girişimlere başladı. adını öğrendiğim zaman bilgi vereceğim. amauri vardı pahalı diye gündemden kalktı mesela
Orta saha alacağımıza bir sağ bek alsaydık daha iyi olurdu.Yine de hayırlı olsun.İnşallah çok iyi bir performans gösterir.
Böyle bir transfere gerek var mıydı bilemiyorum.. Savunmaya veya forvete bir transfer daha iyi olurdu sanki..
O değilde birileri Beşiktaş'ı öyle böyle sömürüyor yanlış anlaşılmasında bu kadar portekizli adamın alınması hiçde benim gözüme hoş gelmiyor...
Sercan için sıkı pazarlık
30 Ağustos 2011 Salı 05:41
http://www.haber1903.com/images/habe...1314672213.jpg Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, dün Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile Sercan Yıldırım için masaya oturdu. Daha önce yeşil-beyazlı kulübün 5 milyon euroluk bonservis bedeli isteğine Holosko+para şeklinde bir öneri sunan Başkan Demirören, olumsuz yanıt alınca bu kez bonservisi 3 milyon euroya düşürmek için pazarlığa tutuştu. Bursaspor, Beşiktaş ile anlaşma sağlayamazsa Sercan'ı, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına kiralayacak.
Haber Kaynağı: Yeni Şafak
İnşallah anlaşamayız ve Dinamo Kiev'e gider Sercan. Hiç istemiyorum gelmesini. Forlan, Jara ve Macheda listedeki alınması düşünülen golcü futbolculardı, ama 3'ü de başka takımlara gitti. Bunlardan birini alabilseydik çok iyi olacaktı.
Düşündüğümüz forvetlerin çoğu gitti evet,Niang ismi geçiyor.Alabilirsek müthiş bir transfer olur ama alabilirmiyiz işte.:)
Çok gereksiz bir transfer olmuş bence.Suyunu çıkardılar Portekiz olayının.
Niang gerçekten fark yaratır Almeida'dan sonra :)
Schalke O4 kulübü oyuncusu Eduardo Goncalves de Oliviera'nın kiralık olarak transferi konusunda, futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.
Edu iyidir iyi .
SchaLke de 45 küsür Lig maçında 5 goL atmış bir adamdan ne bekLiyoruz, kafam aLmıyor. KaLdı ki ALmanya Liginde forvetLer LebLebi gibi goL atar, orada savunmaLar çok sert değiLdir. Bizim gibi sert futboLun oynandığı bir Ligde o zaman hiç goL atamaz bu adam. Takım forvetsiz kaLdığında Quaresma yı forvet oynat, daha verimLi oLur.
Besiktas"da yabanci sayisi baya bi fazla oldu iyi guzel sinirlama kalktida bu kadar transfere ne gerek var besiktas cok yanlis isler yapiyor
bende bu transferden pek umutlu degilim. tanimiyorum pek ama aradigimiz golcu (leblebici) degil
Beşiktaş çok gereksiz oyuncular transfer ediyo yahu...
Hehehe Nobrenin boşluğu hemen doldu.Menajeri kim acaba bu arkadaşın?
Saçma sapan bir transfer olur Edu.
Bu adam harbiden saçma oldu yalnız. :/
Gönül, tabii ki çok daha iyilerini isterdi, ama Avrupa'nın tamamında ligler başlamışken üst düzey bir futbolcu da alınamazdı. Ayrıca Bebe gibi 'yedek' olabilecek bir golcü transferi yaptık, Almeida'yı direk kesecek bir adam alsaydık o adam ne olacaktı bir de onu düşünmek lazım. Hem kiralık, baktın tutmadı yollarsın. Ha transferi beğendim mi, beğenmedim. Ama durum bu.
Hayırlı olsun.
Bence Edu o kadar kötü değil. İyi bir transfer yaptık. Almeida'nın yokluğunda oynar.
Ayrıca ne bekliyordunuz ki Almeida'ya yedek olarak ?
Yani Almeidanın yedeğinden gol atmasını beklemek komik oldurdu.:) Önce as adam bir atsın.
http://devrimderki.blogspot.com/2011...-oliveira.html
Edu hakkında ufak bir yazı.
Beklentiler Almeida'nın yanında oynayabilecek,hızlı ve bitiriciliği iyi bir forvet alınması yönündeydi.Fakat Edu geldi.Transfer döneminin son günlerinde zaten çok iyi bir transfer beklemek biraz hayalcilikti.Ayrıca şu da var; mali olarak transfer için yeterli kaynak yok anladığım kadarıyla.Tüm bunları göz önüne aldığımızda Edu alternatif forvet olarak fena değil diyebilirim.Fakat şunu da söylemek lazım; forvetlerimiz gelecek sezon için bizi hedeflerimize taşıyabilecek performansı sergileyebilecekler mi büyük bir soru işareti.Hayırlı olsun diyelim.İnşallah diğer mevkidaşlarıyla birlikte beklentileri karşılarlar.