:D:D
Koskoca adamsın abi.Netini kapatmalarına izin mi vericeksin :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oleeeey :)
Printable View
seni vermezler sanırım abi prosedür ne bilmiyorum ama sen beni nüfusuna alabilirsin sanırım :D
Aygün koskoca oturan Boğa :D saka bı yana adam ıstemyınce napım kı sonucta evın onun köy onun ben bi iştede calısmıyorum :D
bi iş bulun en güzeli eğer rest çekiliyorsa sizde rest çekin :D
Bak o zaman ben seni alayım sen de Aygün'ü al ama üçümüze birden bakmak için beni de birisinin alması lazım ki ekmek elden su gölden geçinelim.Ben sitede bir amca arayayım bari :D:D:D
Aygüncüm Valla tam oğlum olacak yaştasın da ne hatırlatıyosun :D:D:D Benim yaşım 23,5 bir kere.yanlış yazmışlar :D:D:D
Mustafacım öyle bir gelip geçer o.Bu zamanda herkes öyle.İş mi var ki insan çalışmak istemiyor olayının son raddesine doğru geliyoruz.Sonumuz hayırlı olur umarım.
Hiç birşey yapamıyorsan alım satım işleri ile meşgul olmak lazım. 1!e alıp 3'e satmak gibi. (bkz. Sakıp Ağa) :D
O zaman dedem olucaksın Kaan abi pardon dede :D:D
Neremle güleceğimi şaşırdım vallahi :n:Quote:
Benim yaşım 23,5 bir kere.yanlış yazmışlar
3 Ay sonra ben 24 oluyorum be abi... :D:D:D
Biraz destekli lütfen. :zuhaha
Bugün de herkes küçülüp küçülüp cebime giriyor hadi hayırlısı :D:D:D
Daha deri ceket giyip dar pantolonla gezmeye başlamadım.3 sene var ona :D:D:D
Beni gören hatta çok gençmişsin diyor.Sor Aygüne :p :p :p Şıracı söyle sende :D:D:D
Emre 1 yokkı nasıl olcak o :D
ya offf kömür gelmiş ve beni destek güç olarak ıstıyorlar ben şunu bi tasıyıp geleyım :D
İşte o 1'i bulmak için her yol mübah. :D
Kime göre genç. :D
Şimdi bizim tayfaya bakıyorum da evlenenlerin hepsi ruhsal olarak çökmüş,dırdırdan yakınıyor,işten evi zor görüyoruz tam dinlenecem 5 dakika, bir ses, hayatım beni nereye götürüyorsun :D:D:D . ve bunun türevi daha bir sürü olaydan ötürü esaretimi erteliyorum :D:D:D
6 ay gencim bir kere moruk senden :D:D:D
01/2007 07/2007 ben anlamam :D:D:D
bu bir esaret midir Mr. Hamdi. :DQuote:
hayatım beni nereye götürüyorsun
Sonu malesef saatlerce süren Alışveriş Merkezleri eziyeti olduğu için öyle,sonu iyi yere bağlanmıyor yani bir süreden sonra :D:D:D
Geçenlerde kız arkdaşım ile Mango'ya gittik. Taksim'de eşek kadar bir MAngo açmışlar. Tam 3 kat. :D En üst kata koltuk sıralamışlar bekleme salonu tadında bir ortam olmuş ve hemcinsim arkadaşlar ip gibi dizilmişler hanımlarını, kız arkadaşlarını vs. bekliyorlar. "Mango'dan enstantaneler" başlığı olsa da eklesek gibi bir durumdu. :D
Hiç hatırlatma bana Mango'yu falan abisi. Bir süre sonra dönüşüm geçirmeye başlayıp bence sana bu çok yakışır demeye başlıyorsun.Bir ara hangi mağazada ne var ne zamana hangi kreasyon çıkacak bilinçaltıma yerleşmişti.Kendimi sarsıp eski halime dönmek uzun sürdü :D:D:D
Fm 08 oynıyım biraz.Sonra gelirim.İyi sohbetler :p
O zaman hemen zıplayayım ben nüfusuna , bir ikide çığırdım mı zaten belki keşfedilirim meşhur olurum :D:D:D
Uyuyamadım geri geldim açıklanan sınava tekrar baktım girilmiş değer tekrar silinmiş hiç bişe anlamadım valla bu işten.. :D
Merhaba Serkan Abi nasılsın
Uyanmış Oğuzcum.rüyanda görmüşsündür belki o notları ,uyanınca yokolmuşlardır abisi :D:D:D
Yok abi rüya falan değildi arkadaş yanımdaydı açıklanınca o kadar küfrettim duydular herhalde.. :D Keşke bir arada uykuya dalabilsem :n: