Tüylerim diken diken oldu
Printable View
SAMSUNG 'UN APPLE'A VERDİĞİ İBRETLİK AYAR
İki dünya devi marka bildiğiniz üzre geçtiğimiz günlerde patent olaylarından dolayı davalık olmuşlardı ve Samsung , Apple 'a 1 milyar dolar gibi rekor derecede bir tazminat ödeyecekti !
Bu sabah Apple'ın kampüs binasına 30 'dan fazla kamyon yanaştı. Başta bir yanlışlık olduğu sanılsada aslında bir yanlışlık yoktu. Samsung ödemesi gereken 1 milyar doları 5 centlik bozukluklar şeklinde ödemek istemişti sadece o kadar. Tazminatın ödeme ayrıntılarında nasıl ödeneceğine dair bir ibare yer almamasıda Apple'ın elini kolunu bağladı. Şimdi Apple yetkilileri 30 kamyonu geçik bozukluğu kabul edecek bir banka arama telaşına düştü.
samsung nerden bulmuş acaba 30kamyon bozukluğu bana biraz uydurma gibi geldi
4gag'dan diye biliyorum onu ben.
Dün digitürkplay aldım bu akşam iki maça baktım görüntü çok çok iyi.Umarım GS'ın maçlarında da bir sorun olmaz rahatça izlerim :)
derbi maçlarında bi iki saat önce yayını aç nolur nolmaz ondan sonra yayına girmekle uğraşma
bazen adamı fıtık edebiliyor ama gelende iyidir :)
bende şampiyonluğun kaçtığı fb gs maçını sorunsuz izledim herhalde herkes cafelerde izlediği için web tvye yüklenmediler :D
Aygun maclari HD yayindan iizle 10-15 saniye falan geri ama kesinlikle DONMA olmuyor obur yayinlarda ara sira donma oluyor.
Heh o yayini izle infinite olani o cok iyi 10-15 saniye geriden izle birsey olmaz :D
HD izlerken forumda maç konusuna bakma sen daha pozisyonu izlemeden burda yorum yapılıyor :D
Yok abi devre arasında bile bakmıyorum ben :D
Geriden olup olmaması pek önemli değil çok uzun olmadıkça :D Bakalım yarın akşam Beşiktaş maçı nasıl olacak.Bi açıp bakarım nasıl diye :) Bir de bu Yayın 1/2/3/4 diye şeyler var ya fark ediyo mu onlar ?
Selam Ahali, Nassınız Görmeyeli :)
Size Çavuş Selamı Getirdim
aleykümselam onbaşı iyidir sen nasılsın :)
Selam dede askerlik anılarını anlatsana bize :zuhaha
Sakın bu konunun sonu "Maçları şu linkten izleyebilirsiniz beyler"e gitmesin valla acımam :D
Maçları şu linkten izleyebilirsiniz beyler TIKLA
Tıklayasım var o ' TIKLA ' ya ama korkuyorum :uzgun:
Tedbir her zaman iyidir , alıntı :zuhaha
Haha korkunçlu kadın yok ya :D
ben tıkladım forum çin kendimi feda ettim :p
Aygün şuan ne yapıyor acaba :rolleyes:
Cihancım ben şu an aldığım paketin beleş kanallarından birini izliyorum :zuhaha Tam 1 hayalkırıklığı yalnız :( Tivitlerime mi bakıyon olm :D
onu araştıracak kadar cesur değilim kendimi de feda edemem :D
Ahahaha aynen :D Neyse bu kadar kalite kontrol yeter :D Hadi ben kaçtım yarın sabah LYS-1 sınavım var.10-15 soru yapsam iyidir :D
Kendime avatar yaptım iyi hoşta Adını Feriha Koydum görseli gibi oldu ona yanıyorum :(
Arka planı yok edeydin.
http://www.milliyet.com.tr/fotogaler...si-cok-kizdi/2
Siniri geçmeyen anne ayı, yavruyu köşeye sıkıştırıp “Kaç kez sana bunu yapmamanı söyledim” der gibi kükredi.
Habere gel :D
bugün ilk defa sabah namazına giderken üşüdüm
üşümek diyebi duygu varmış gerçekten güzel bişi :)
Bugün uyumadım daha hiç bakalım ne kadar dayanacağım öğlen uyurum gibime geliyor ama hayırlısı :)
http://forum.turksportal.net/vb/show...hlight=reyting
Beyler Aygün'ün kariyeri başlık harika ''Aygün Kariyer'' :zuhaha
Açıklamayada yazmamış hangi takımla oynayacağını falan ne biçim kariyer eskiden böyle miydi :D
yalnız konudaki yorumlar ve aygünün cevapları makara :D
SaoL Kerem.Bir Türk orta saha oyuncusuyla anlaştım..6 maç sonra açıklıycam.
6 maç mı?
Neden
O Maçlardan sonra aldım adamı