Deliriyorum canım deliriyorum, acı domates gibi kızarıyorum.
Serdar Ortaç bu şarkıda ne güzelde söylemiş. :D
Selamlar herkese, bi koşu bi dersten kaldım geldim :D
Finaller benim karşımda durumu 1-1'e getirdi. :D
Printable View
Deliriyorum canım deliriyorum, acı domates gibi kızarıyorum.
Serdar Ortaç bu şarkıda ne güzelde söylemiş. :D
Selamlar herkese, bi koşu bi dersten kaldım geldim :D
Finaller benim karşımda durumu 1-1'e getirdi. :D
Musti gol sov yapmalısın
Valla ben bu sene acayip fark yedim Mustafa allahtan şeref sayısını gönderdik filelere.. :D
Selamlar..
Cuma günkünden geçmişim:D CB falan vericek heralde hocayı ikili sıkıştırmaya alıp BB yaptırmam lazım onu :D
Bugünkünden %99 kaldım. Bi ihtimal DD verir elini vicdanına koyar belki. :)
Geriye 5 sınav kaldı 2si yarın. Biri İspanyolca onu geçerim zatende, Java için oturup programları ezberlemem gerek :)
Diğer 3 derstende 1i çok kritik, birinede hiç çalışmadım daha :)
Selamlar Aygün...
Selamlar...
Ya o bu değilde bende sanki matematik okuyor gibiyim 7 dersimin 4 ü matematik içerikli, yüksek matematik , dif denk falan çok ağır geldi biranda hepsi.. :D
Ben Matematik okuyorum beni düşün bide. :D
Kandırdılar bizi bu sene bilgisayar çoğalacak diye, göstermelik 1. sınıftan bi java dersi verdiler,
Hangi akla mantığa sığıyorsa seçmelimide matematik aldım. oturdum ona çalıştım :D
Diff'i geçen sene DD ile geçmiştim:D Bugün kaldığımda o Diff'in bi ilerisi Partial Diff :D
Ya benim vize 60 resmen şov yaptım ama final kritik işte.. napcaz bakalım..
İyiki Devlette okumuyorum :D
30-40 ortalamayla geçiyoz biz :D Vizem 60 olsa finali umursamam bile :D
bizdee vizeler nısan basında :D
Ne güzel keşke bizde de öyle olsa finalde 45'i geçemezsen kalırsın olay budur ve bu benim başımı baya bi yaktı..
dersler:hukuk,matematık,davrnışbılimlerı,iktisat,m usahaebe:D
Okul Anadolu Üni sanırımda bölümü çıkaramadım.. :D
:D kamu yonetımı :D
Oooo :D Telebe gençlik muhabbeti koyulaştırmış. Allah zihin açıklığı versin ufak dikkatsizliklerden sizi korusun . Bu günlerinizin de kımetini bildirsin inşallah
Bende İşletmedeyim ama bu sene sınavlara girmicem, seneye devam inşallah :D
Serkan abi bu senelerin kıymetini çok fazla bildiğimizden böyle oluyo zaten :D İyi zamanlarımız diyip geziyoruz, çaışmıyoruz böyle oluyo sonra :)
İlk kez kendi hür irademle 4 adet çeyrek bilet aldım bakalım ne olacak,bende bu şansla amortiyi bile tutturamam amorti 4 rakam dışında gelir :D:D:D
Herkese günaydın ben yine hesaplarımın,malzeme işlerinin başına gömüleyim.
herkeze iyi günler
yarın finaller başlıyor ben hala burdayım hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor bunalıma giricem mustafa sen bu işleri bilirsin nasıl ders çalışılır :)
Selamlar...
SeLamLar...
nasılsınız kafe ahalisi keyifler nasıl ? :) afiyettesinizdir inşallah :D