Otobüslerde çok farklı değil ki :)
Printable View
Otobüslerde çok farklı değil ki :)
Kayseri-İstanbul gidiş dönüş 130 liraya aldım ben ramazan bayramında kurban bayramı için. :)
Daha ileri tarihlerde 70 liraya gidiş-dönüş biletler var. Tabii nereden nereye gittiğine göre değişiyor bu fiyatlar. Tükiye'nin en büyük 3. şehrinden en büyük şehrine gitmeye çalışırsan fiyatlar normal Muhammet. :)
Kayseri on numara nüfusu 1 milyon aşağı yukarı. :)
Emre abi sıkıntı bayramda İstanbul-İzmir yapmak yoksa İzmir-İstanbul 55 lira liraya bile var Atatürk'ten :) tabi Sabihada 50 liraya var. son çare onu alacağız artık :)
Hint bülbülü yavrularından biri bu sabah yuvadan düştü. Çok ürkek davranıyor hayvancağız, umarım anası babası beslemeyi sürdürür :)
http://b1209.hizliresim.com/11/7/crjrc.jpg
http://b1209.hizliresim.com/11/7/crjs3.jpg
Aynen oyle. Sabiha Gökçen hep sıkıntı :)
Genel Liseler haftalık 37,Anadolu Liseleri'i 40 saate çıkmış.
Genel Liseler'e eklenen 7 ders ise seçmeli olacakmış.Seçilebilen dersler;
Kuran-ı Kerim, Hz. Muhammed’in Hayatı, Temel Dini Bilgiler, Bilgi Kuramı, Demokrasi ve İnsan Hakları, Sosyal Etkinlik, Proje Hazırlama, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, İşletme, Ekonomi, Girişimcilik, Astronomi, Uluslarası İlişkiler, Yönetim Bilimi, Diksiyon ve Hitabet, Sanat Tarihi, Alman Edebiyatı, İngiliz Edebiyatı.
Genel lise diye birşey kaldı mı yahu ? Hepsi anadolu oldu diye biliyorum ben.
Genel Lise eğitimi göre binlerce öğrenci var şu an abi.Anadolu oldu diye Genel Lise döneminden kalan öğrenciler Anadolu öğrencisi sayılmıyor.
Bu arada bizim okul hala düz :D
Çevre de bir bizim okul kaldı :D Hepsi değişti bizim ki değişmedi.
Olm kesin bilgi mi bu 40 saat olayı :D
Bir zahmet haberlere bakarsan öğrenirsin Aygün'cüm.
Bakmıyom :0:
Toplu taşımada öğrencilere yapılan zam 17 Eylülde kalkıyormuş iyi oldu :D
Seçmeli ders olarak Diksiyon ve Hitabet dersinin gösterilmesi çok hoşuma gitti. Belki insanlarımız biraz daha kibar ve saygılı konuşmayı öğrenebilirler. Tonlamadan bahsetmiyorum bile :n:
Fen liselerinde her zaman seçmeli ders vardı bu yeni birşey değil. Ama hiçbir zaman öğrenciler seçmedi bunları :)
Siz daha küçüksünüz sizin yerinize hocalarınız seçer rahat olun :D
Artık foruma pek fazla vakit ayıramayacağım, daha fazla taraftar forumuna dönmeden biraz ara vermek en iyisi gibi. Ara ara ilgimi çeken başlıkları okurum artık. Umarım en kısa sürede tekrar eskisi gibi olur.
selamlar saygılar.. uçan guşlar martılar..
A.s lar saygılar.
ooo hoşgeldin Oğuz abi ama ben giderken geldin yeminle üzüldüm :( hadi iyi geceler hepinize.
Titanik var Sinema Tv 2'de ve ben yine izledim yine izledim
Duygulanmadım da değil hani.. :zuhaha
Gunaydin Herkese.
Bir internet sitesi/ program vardi oyunu seciyorduk bilgisayar kaldirabilirmi kaldiramaz mi soyluyordu.
Eyvah DisCo geri dönmüş :zuhaha
Can You Run İt'e güvenme derim, Max Payne'i kaldırırmı diye baktım Ağır olur dedi şimdi Herşey High'ta oynuyorum :n:
Yalandır o ya güvenme ona :zuhaha
Can You Run it laptoplarda sıkıntı yaratıyor bir tek. O da ekran kartı yüzünden. Paylaşımlı olanı kaale alıyor çünkü. Eğer bilgisayarınız masaüstüyse %98 tutuyor dedikleri.
Edit: DisCo efsanesi de geri dönmüş, vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun.
Benim masaüstü ama yanlış hep.
DisCo nerde dönmüş ? Hala bir devir kapandı yazıyor ama umarım dönmüştür. Üşüyoruz reyizzz :n: