Sonunda sınavlarım bitti.
Nasılsınız kafe ahalisi....
Printable View
Sonunda sınavlarım bitti.
Nasılsınız kafe ahalisi....
Selamlar..
İyi geceler efendim. Nasılsın Aygün Karne nasıl :)
Bakim Bakim kimler var burda :)
Ben iyiyim Mustafa abi karnede iyi sayılır.3'ler olmasa daha iyi olurdu ama olsun düzeltiriz.Sen nasılsın (:
3'ler falan iyi onlar, bişi olmaz :D Ünide 10-20 ala ala her not güzel görünüyor gözümüze :D
Bende iyyim işte rahatladım finaller bitti, tatil başladı 3 hafta aylağım. :) Haftasonuda tatile gidiyorum. Keyfime diyecek yok :D
Selamlar Gusluk nasılsınız ...:D
Oo yaşadın Mustafa abi :D
Karnelerden sonra sabahlamak iyi gelir.Bakalım nereye kadar dayabilcem.:p
İyi geceler ben kaçıyorum.İlk gece için yeterli bu kadar.
Aygün gittiğine göre selam verebiliriz.
Günaydın.Karne sendromunu yavaş yavaş üstümden atmaya çalışıyorum (:..
togi biraz zor olacak ama 2 günde toparlarsın kendini, bugün sebatın maçı var bagırmaya gidiyoruz arkadaslarla biletler bedava :D
oo iyi iyi :)..İşte pc başında filan kafa dağıtıyom bende.4 tane zayıf getirdik üstümüze çökmeyen kalmadı.42'den 41'den geçirmeyen hocalarada sözüm yok zaten..
Selam gençlik nasılsınız bakalım.
merhabalar. :)
bugun ne sınavı var yahu bilgisi olan var mı açık öğretim sınavı falan mı?
Herkese Selamlar.
bugün deneme sınavı olduk berbat geçti :(
Deneme Sınavı varmış o olurmu Emre :D
yok deneme sınavı olmaz kazık kadar adamlar var okulda. :D
Selamlar..
KPSS yada AÖF deneme sınavıdır :D
Sanada selamlar Aygün.
Yok yok.Antalyaspor yönetimi akıllanmış.Açık tribünü ayırmışlar bizim için..
Valla bu sefer geçen seferki gibi bir ilgi yoktu.Şaşırdım doğrusu.Umarım geçen seferki gibi tıklım tıklım doldurur Beşiktaş taraftarı kendilerine ayrılan bölümü.Öyle daha zevkli oluyor..
Ayrıca geçen sefer tecrübesizlikten adam akıllı foto çekememiştik.Arkadaşın getirdiği telefonun çektiği resimler bilgisayarda küçücük çıkmıştı.Valla içimde kalmıştı ama bu sefer tecrübeliyiz..:icon_smile:
İyi akşamlar.
bugun trabzonun basket macındaydım cok zevklıydı bayagı bagırdık hic susmadık desem yerıdır cok guzeldı. ayrıca kazandı trabzon
Haydaaa..Antalyaspor yönetimi bilet satışlarını durdurmuş.Beşiktaşlılara açık tribünden bilet verme kararlarından vazgeçmişler..Gelde sinirlenme..:mad:
Herkese Selaaam....
Selamlar herkese @AyDıN'dan :)
Aleyküm Selamlar...
Biraz geç oldu ama :)